Ta w dm sa?, jutro z Tereska sie udam i popatrze se))
Ta w dm sa?, jutro z Tereska sie udam i popatrze se))
Młoda kobieto...to na s i tamto na s... ale jaka różnica w doznaniach...:oczko2:
Ale ulga podobna.
Przez te Wasze lubrykanty, wlazłem na Wikipedie. A tam panie, wszystkie formy seksu, poglądy na nie różnych religii, rysunki pokazujące opisywane metody
i rodzaje.
Wszystko uporządkowane i po kolei.
Co i gdzie zakazane, a co dozwolone. Jakie zagrożenia i choroby za sobą niosą.
No i tak się zaczytałem, że teraz już wszystko w temacie wiem i co mi ewentualnie zagraża.
Przez te Wasze lubrykanty, wlazłem na Wikipedie. A tam panie, wszystkie formy seksu, poglądy na nie różnych religii, rysunki pokazujące opisywane metody
i rodzaje.
No i tak się zaczytałem, że teraz już wszystko w temacie wiem i co mi ewentualnie zagraża.
Orgia zmysłów Ci zagraża.
A wiesz jakie to niebezpieczne dla zdrowia...:-)
Knorr ma doskonałe zdrowie.Wiesz odpowiednia dieta,dobra praca, ćwiczenia umysłu.Spokojnie ogarnie temat.Da radę.
Przy tylu kobietach?...toż to trudniejsze niż praca w De przy PdP...:-)
Od przybytku głowa nie boli.
i rodzaje.
A wiesz jakie to niebezpieczne dla zdrowia...:-)
Co niebezpieczne ? Raz dwa wszystkie Twoje dolegliwości by poszły precz.....następny co wszystkiego się boi i tylko czyta......:lol3:
No jak Ty mnie dobrze znasz... calkiem jak po stażu 30 letnim ze mną...:smiech2: