W domu 9

23 grudnia 2017 22:17 / 11 osobom podoba się ten post
Zasadniczo do Świąt kulinarnie jestem gotowa:)Został się tylko barszcz jutro do ugotowania.Przez tę francowatą pogodę cały dzień głowa mnie boli:(Gardło zresztą też:( ktoś mi sprzedał mega wirusa,z etyle czasu trzyma:(
Zrobiłamsię sam dziś w bambuko na minus 65 złotych polskich.Wqurwiona na maxa.Miałam w telefonie pakiet netu,który se wczoraj wzięłąm wyłączyłam ,dziś doładowałam się za 5 dych rano a wieczorkiem dstałąm sms ,że mi 2,50 zł na koncie zostało.Dzwonię na infolinię gdzie moja kasa a pan z politowaniem w głosie/słyszałam i widziałam jak oczami przewracał:):):)/ mówi,że oczywiście że mi zeżarło, bo jak pakiet wyłaczyłam to powinnam jeszcze transmisję danych wyłączyć a ja niczym rasowa blondi z dowcipów o tym zapomniałąm:(Gupia gupia gupia:( Cóż ,jak to mówią człowiek całe się życie uczy.....
23 grudnia 2017 23:11 / 7 osobom podoba się ten post
kasia63

Zasadniczo do Świąt kulinarnie jestem gotowa:)Został się tylko barszcz jutro do ugotowania.Przez tę francowatą pogodę cały dzień głowa mnie boli:(Gardło zresztą też:( ktoś mi sprzedał mega wirusa,z etyle czasu trzyma:(
Zrobiłamsię sam dziś w bambuko na minus 65 złotych polskich.Wqurwiona na maxa.Miałam w telefonie pakiet netu,który se wczoraj wzięłąm wyłączyłam ,dziś doładowałam się za 5 dych rano a wieczorkiem dstałąm sms ,że mi 2,50 zł na koncie zostało.Dzwonię na infolinię gdzie moja kasa a pan z politowaniem w głosie/słyszałam i widziałam jak oczami przewracał:):):)/ mówi,że oczywiście że mi zeżarło, bo jak pakiet wyłaczyłam to powinnam jeszcze transmisję danych wyłączyć a ja niczym rasowa blondi z dowcipów o tym zapomniałąm:(Gupia gupia gupia:( Cóż ,jak to mówią człowiek całe się życie uczy.....

Nie jesteś sama w tej gupocie. tak i ja gupia, zostało mi 2,40
23 grudnia 2017 23:59 / 4 osobom podoba się ten post
michasia

Nie jesteś sama w tej gupocie. tak i ja gupia, zostało mi 2,40

Ufff,przywracasz mi wiarę w farbowane blondi:):)Michasia ,kofam Cię:):):):):)
24 grudnia 2017 08:28 / 5 osobom podoba się ten post
kasia63

Ale, że co? Ja mam na razie internet wyłączony w moim srajfonie. Korzystam tylko z wi fi. Czyli, że jak włącze to będzie żarło w takim tempie? Ja nie umiem internetu przeglądać w telefonie, to może tak zostawić? Stara już jestem i nie ogarniam.
24 grudnia 2017 08:34 / 5 osobom podoba się ten post
aniao

Ale, że co? Ja mam na razie internet wyłączony w moim srajfonie. Korzystam tylko z wi fi. Czyli, że jak włącze to będzie żarło w takim tempie? Ja nie umiem internetu przeglądać w telefonie, to może tak zostawić? Stara już jestem i nie ogarniam.

Nie odpowiem bo nie wiem-takjak napisałam,jak pakieta wyłaczyłam to żarło i zeżarło,bo transmisji nie wyłaczyłam-he he,nawet nie wiedziałam ,że jest takie cuś:)Niech się inne specjalisty  forumowe wypowiedzą lepiej.Kuźwa,nie było netu w telefonie i żył se człowiek w spokoju ,piniendzy nie tracił za bezdurno-zafajdana cywilizacja elektrniczna:(
24 grudnia 2017 09:11 / 2 osobom podoba się ten post
aniao

Bedzie żarło, bo srajfon sobie np.aktualizacje pobiera. Zresztą jak masz właczone wifi w srajfonie to po co włączać transmisję danych mobilnych. To sobie można zrobić jak nie ma połaczenia z wifi np.
Mam do abonamentu kilka Gb miesięcznie i też nie szaleję z włączaniem transmisji danych, chyba że akurat jest mi net potrzebny a do sieci wifi nie mam dostępu. Po użyciu pamietam , żeby wyłączyć.
24 grudnia 2017 09:14 / 8 osobom podoba się ten post
kasia63

Nie odpowiem bo nie wiem-takjak napisałam,jak pakieta wyłaczyłam to żarło i zeżarło,bo transmisji nie wyłaczyłam-he he,nawet nie wiedziałam ,że jest takie cuś:)Niech się inne specjalisty  forumowe wypowiedzą lepiej.Kuźwa,nie było netu w telefonie i żył se człowiek w spokoju ,piniendzy nie tracił za bezdurno-zafajdana cywilizacja elektrniczna:(

O ile nie znalazlas opcji wyłączania danych to w ustawieniach jest.
No, zdarza się - na błędach się człowiek uczy i nikt nie wie od razu wszystkiego, a pana z BOK jak był taki mądry to trzeba było zapytac, czy wie co to takiego retikulum endoplazmatyczne np....
24 grudnia 2017 09:38 / 3 osobom podoba się ten post
aniao

Mnie się czasem jakimś cudem internet sam włącza,jak jestem poza zasięgiem wifi ,wtey żre wszystko co mam na koncie równo,pomimo,że transmisje danych mam stale wyłączoną. Chyba jakiś błąd się wkrada,dlatego muszę pilnować żeby internet miec wyłączony jak  nie potrzebuje w danej chwili.
24 grudnia 2017 11:29 / 7 osobom podoba się ten post
A mnie się często w nocy drukarka włącza. Sama żeby nie było. To głupie uczucie, człowiek sobie zaczyna w sen zapadać a tu robi się trochę jaśniej i coś tam się niby drukuje. Może to jakieś nocne, niewidzialne Marki pracują
24 grudnia 2017 11:29 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

O ile nie znalazlas opcji wyłączania danych to w ustawieniach jest.
No, zdarza się - na błędach się człowiek uczy i nikt nie wie od razu wszystkiego, a pana z BOK jak był taki mądry to trzeba było zapytac, czy wie co to takiego retikulum endoplazmatyczne np....:hihi:

Pan był przemiły,powiedział gapie co ma zrobić,ale oczami przewracał :):)Hi hi hi
24 grudnia 2017 12:26 / 2 osobom podoba się ten post
To ja mam głupie pytanie. Piszecie "transmisja danych". U mnie w telefonie pisze "transfer danych". To to samo?
24 grudnia 2017 12:30 / 6 osobom podoba się ten post
Werska

To ja mam głupie pytanie. Piszecie "transmisja danych". U mnie w telefonie pisze "transfer danych". To to samo?:to nie ja:

Tak.
24 grudnia 2017 13:10 / 7 osobom podoba się ten post
Mycha

A mnie się często w nocy drukarka włącza. Sama żeby nie było. To głupie uczucie, człowiek sobie zaczyna w sen zapadać a tu robi się trochę jaśniej i coś tam się niby drukuje. Może to jakieś nocne, niewidzialne Marki pracują :zaskoczenie1:

Oczywiście,że tak i te Marki drukują świeżutkie , błyszczące marki...tfu ,tfu., euro.
24 grudnia 2017 16:28 / 3 osobom podoba się ten post
Alaska

Oczywiście,że tak i te Marki drukują świeżutkie , błyszczące marki...tfu ,tfu., euro.:smiech3:

To ja ich musze przydybac, bo mnie te eurusie interesuja 
27 grudnia 2017 22:37 / 8 osobom podoba się ten post
Zajrzałam dziś do Biedry za cytrynami tylko a tam dzikie tłumy,tak samo jak przed świętami...a tak wszędzie narzekają ,ze bida i kasy nie ma....Ale przy okazji usłyszałam przy kasie jak panie zachwalały takie dodatki do kawy w torebkach,smakowe,chyba z KAMISA.Następną razą kupię jedno na spróbowanie:)