Ty Mario jesteś na końcu tej odliczanki. :przyjaciele:
Ty Mario jesteś na końcu tej odliczanki. :przyjaciele:
Dzisiaj ela.p ma zmianę kodu na "0" z przodu.
Dzisiaj Mariakwiecien ma zmianę kodu na "2" z przodu.
Ela.p. 9
Malgi. 12
Dusia1978. 15
Werska . 25
Mariakwiecien 29
:cheerleaderka2:
Za 4 dni zacznę się pakować. Spokojnie, bez nerwów.
Teraz czas na śniadanie, dziadzio już rozrabia z pilotem.
Dzisiaj ela.p ma zmianę kodu na "0" z przodu.
Dzisiaj Mariakwiecien ma zmianę kodu na "2" z przodu.
Ela.p. 9
Malgi. 12
Dusia1978. 15
Werska . 25
Mariakwiecien 29
:cheerleaderka2:
Juz za 4 dni pakowanie? Ja zawsze sie pakuje dzien przed wyjazdem a w dniu wyjazdu dopakowuje reszte rzeczy. Chyba, ze az tyle masz walizek albo prezentow od rodziny?:bezradny: na poprzedniej szteli dostalam sporo slodyczy i alkoholu, nie wspominajac o dodatkowym groszu, wiec musialam to dobrze zapakowac. Teraz to jak patrze na tych chytrych ludzi to nawet nie licze na czekolade. :do bani:. Sama sobie kupie. Jak ja nie lubie ludzi chytrych. Ja wiem, ze nie maja obowiazku bo dostajemy wyplate ale tez sie nie dziwie, ze w takich domach opiekunki sie czesto zmieniaja.
A o mnie znowu zapomniałaś???:palka:
Poprawiam:
Ela.p. 9
Malgi. 11
Dusia1978. 15
Werska . 25
Mariakwiecien 29
:najlepszego2:
Pod pozycją "2" to kto jest????? Chyba musisz zostać jeden dzień dłużej bo mi gdzieś ten dzień umyka. :smiech2:
Fakt, do domku wrócę jeden dzień później, ale z pracy ruszam w niedzielę :-)
Juz za 4 dni pakowanie? Ja zawsze sie pakuje dzien przed wyjazdem a w dniu wyjazdu dopakowuje reszte rzeczy. Chyba, ze az tyle masz walizek albo prezentow od rodziny?:bezradny: na poprzedniej szteli dostalam sporo slodyczy i alkoholu, nie wspominajac o dodatkowym groszu, wiec musialam to dobrze zapakowac. Teraz to jak patrze na tych chytrych ludzi to nawet nie licze na czekolade. :do bani:. Sama sobie kupie. Jak ja nie lubie ludzi chytrych. Ja wiem, ze nie maja obowiazku bo dostajemy wyplate ale tez sie nie dziwie, ze w takich domach opiekunki sie czesto zmieniaja.