Idę spać, dzień był długi, zmęczona jestem i znowu popełnię jakąś aszibkę.

Idę spać, dzień był długi, zmęczona jestem i znowu popełnię jakąś aszibkę.
Nie przejmuj się :-) A przy okazji to jeszcze powtórkę z ruskiego zrobimy :hejka:
Tak dokladnie na "rogu"placu D,dlaczego w "sławnej"haha moze czegos nie wiem...może to bylo liceum dla sierot matematycznych hihi.. no to w sumie sie dobrze ulokowałam. Ja nie jestem rodowitą wrocławianką...ale mojego syna rodzilam w szpitalu 40-lecia tak sie chyba wtedy nazywal na Kmienskiego a Ty Kasiu w którym szpitalu pracowalas?
Sławnej ,bo ciężko się było dostać i miało to LO wysokie lokaty.Plac się dziś nazywa Dominikański.Pracowałam na Hirszfelda,na onkologii.Szpital na Kamieńskiego nazywa się 40-lecia ,oboje tam rodziłam,pierwsze tydzien po otwarciu,w tamtych czasach w warunkach iście zachodnioeuropejskich,drugie dwa lata później niby w tym samym ,ale już całkiem innym szpitalu.
Pielęgniarka i nie wie , że się nie mówi " po otwarciu rodziłam " , tylko " po ROZWARCIU "....czego w tych szkołach pielęgniarskich uczą ???
A skąd Ty wiesz,że ja rozwarcie miałam?Nie pamiętam,żebyś przy tym była:):):)
Napisałaś : rodziłam tydzień po o t w a r c i u . Kuźwa...długoooo ..
бесплатные уроки для желающих:):):)напомним себе красивый язык нашего соседа с Востока:)повторяйте за мной!
Tyle lat nam tłukli do głowy ruski:)Bogaci Rosjanie też potrzebują do swoich rodziców opiekunek:)Może warto potrenować:)Hi hi hi
Ja pikole sie rozpisalysmy w odliczajkach.Oli jutro ogarnie...a zreszta co ma do roboty ,wszyscy grzeczni,strzaly juz dawno rdza zeżarła.Pozdrawiam Oli i witam sie juz na jutro z Tobą -dzien dobry.Helenka mi najwyżej kudły powyrywa za te powitajki z Tobą...ale nie pękam ,trzy klaki mniej czy wiecej dam rade:)
Po otwarciu szpitala:)A mogłam napisać po uruchomieniu placówki lub coś na podób ,he he
Temat inny.Co to Merkel wizami nas straszy?No pogratulować dyplomacji !!!!
Nie martw się Tereska, to zwykły feyk news.
Normalnie aszibkę popełniłaś:-)
Obyś miała rację.....
Koleżanka, która oblatana bardzo w politycznych sprawach też stwierdziła, że to nie takie proste- nam dowalić.