Na wyjeździe 40

04 lutego 2018 22:40 / 5 osobom podoba się ten post
Zofija

Idę spać, dzień był długi, zmęczona jestem i znowu popełnię jakąś aszibkę.

Nie przejmuj się  A przy okazji to jeszcze powtórkę z ruskiego zrobimy 
04 lutego 2018 22:59 / 4 osobom podoba się ten post
MeryKy

Nie przejmuj się :-) A przy okazji to jeszcze powtórkę z ruskiego zrobimy :hejka:

бесплатные уроки для желающих:):):)напомним себе красивый язык нашего соседа с Востока:)повторяйте за мной!

Tyle lat nam tłukli do głowy ruski:)Bogaci Rosjanie też potrzebują do swoich rodziców opiekunek:)Może warto potrenować:)Hi hi hi
05 lutego 2018 07:08 / 3 osobom podoba się ten post
Dziewczynka.z

Tak dokladnie na "rogu"placu D,dlaczego w "sławnej"haha moze czegos nie wiem...może to bylo liceum dla sierot matematycznych hihi.. no to  w sumie sie dobrze ulokowałam. Ja nie jestem rodowitą wrocławianką...ale mojego syna rodzilam w szpitalu 40-lecia tak sie chyba wtedy nazywal na Kmienskiego a Ty Kasiu w którym szpitalu pracowalas?

Sławnej ,bo ciężko się było dostać i miało to LO wysokie lokaty.Plac się dziś nazywa Dominikański.Pracowałam na Hirszfelda,na onkologii.Szpital na Kamieńskiego nazywa się 40-lecia ,oboje tam rodziłam,pierwsze tydzien po otwarciu,w tamtych czasach w warunkach iście zachodnioeuropejskich,drugie dwa lata później niby w  tym samym ,ale już całkiem innym szpitalu.
05 lutego 2018 07:29 / 5 osobom podoba się ten post
kasia63

Sławnej ,bo ciężko się było dostać i miało to LO wysokie lokaty.Plac się dziś nazywa Dominikański.Pracowałam na Hirszfelda,na onkologii.Szpital na Kamieńskiego nazywa się 40-lecia ,oboje tam rodziłam,pierwsze tydzien po otwarciu,w tamtych czasach w warunkach iście zachodnioeuropejskich,drugie dwa lata później niby w  tym samym ,ale już całkiem innym szpitalu.

Pielęgniarka i nie wie , że się nie mówi " po otwarciu rodziłam " , tylko " po ROZWARCIU "....czego w tych szkołach pielęgniarskich uczą ???
05 lutego 2018 07:35 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Pielęgniarka i nie wie , że się nie mówi " po otwarciu rodziłam " , tylko " po ROZWARCIU "....czego w tych szkołach pielęgniarskich uczą ???

A skąd Ty wiesz,że ja rozwarcie miałam?Nie pamiętam,żebyś przy tym była:):):)
05 lutego 2018 07:47 / 5 osobom podoba się ten post
kasia63

A skąd Ty wiesz,że ja rozwarcie miałam?Nie pamiętam,żebyś przy tym była:):):)

Napisałaś : rodziłam tydzień po  o t w a r c i u . Kuźwa...długoooo ..
05 lutego 2018 07:49 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Napisałaś : rodziłam tydzień po  o t w a r c i u . Kuźwa...długoooo ..

Po otwarciu szpitala:)A mogłam napisać po uruchomieniu placówki lub coś na podób ,he he 
05 lutego 2018 07:57 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

бесплатные уроки для желающих:):):)напомним себе красивый язык нашего соседа с Востока:)повторяйте за мной!

Tyle lat nam tłukli do głowy ruski:)Bogaci Rosjanie też potrzebują do swoich rodziców opiekunek:)Może warto potrenować:)Hi hi hi

Temat inny.Co to Merkel wizami nas straszy?No pogratulować dyplomacji !!!!
05 lutego 2018 08:37 / 2 osobom podoba się ten post
Dziewczynka.z

Ja pikole sie rozpisalysmy w odliczajkach.Oli jutro ogarnie...a zreszta co ma do roboty ,wszyscy grzeczni,strzaly juz dawno rdza zeżarła.Pozdrawiam Oli i witam sie juz na jutro z Tobą -dzien dobry.Helenka mi najwyżej kudły powyrywa za te powitajki z Tobą...ale nie pękam ,trzy klaki mniej czy wiecej dam rade:)

Bądź spokojna,bo ja jestem ostatnio ugodowa.
05 lutego 2018 09:29 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Po otwarciu szpitala:)A mogłam napisać po uruchomieniu placówki lub coś na podób ,he he 

Normalnie aszibkę popełniłaś
05 lutego 2018 09:30 / 4 osobom podoba się ten post
teresadd

Temat inny.Co to Merkel wizami nas straszy?No pogratulować dyplomacji !!!!

Nie martw  się Tereska, to zwykły feyk news.
05 lutego 2018 09:33 / 3 osobom podoba się ten post
Zofija

Nie martw  się Tereska, to zwykły feyk news.

Obyś miała rację.....
05 lutego 2018 09:35 / 3 osobom podoba się ten post
Zofija

Normalnie aszibkę popełniłaś:-)

Bo zapomniałam,że poza czytaniem ze zrozumieniem ,trzeba także ze zrozumieniem pisać:)O, ja głupia,głupia:(
05 lutego 2018 09:50 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Obyś miała rację.....

Koleżanka, która oblatana bardzo w politycznych sprawach też stwierdziła, że to nie takie proste- nam dowalić.
05 lutego 2018 09:53 / 4 osobom podoba się ten post
basiaim

Koleżanka, która oblatana bardzo w politycznych sprawach też stwierdziła, że to nie takie proste- nam dowalić.

To jest Basia bardzo proste,wystarczy ,że UE wykluczy Polskę ze strefy Schengen i po zawodach.Czasowo to może potrwać wcale nie tak długo.I Europa i świat mają dosyć kato faszystowskiego kraiku,któy łamie wszelkie zasady demokracji i pod nosem wyrasta.......W każdej chwili jedną uchwałą może się to zmienić.