Jak minął dzień 3

03 kwietnia 2019 21:02 / 1 osobie podoba się ten post
Co tu pisać, jak wszystko w innym topiku opisałem, haha. Jutro,wg tego co Adolf mi mówił, ma być u nas 20 gradusków. Piękny początek kwietnia.Jeszcze siedzę w krótkim rękawie na tarasie.Dobranoc, słodkich snów
03 kwietnia 2019 21:03 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień miną szybko jak to na końcówce bywa .Spokojnej nocy
04 kwietnia 2019 21:09 / 1 osobie podoba się ten post
Spokojny dzień, jutro trochę wyjazdów. Ale przed tym jeszcze sen. Dobranoc Opiekunkowo
04 kwietnia 2019 22:21 / 2 osobom podoba się ten post
Mnie upłynął zajefajnie,przyjechały moje przyjaciółki,jedna znana z forum-Manuelka,śmiechu było co nie miara.Kalorie też były,bo tort żurawinowy wyszedł mi pyszny.Seniorka ani sie spostrzegła,jak szybko dziś była w łóżku.I tak byle do środy .
05 kwietnia 2019 07:37 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

Mnie upłynął zajefajnie,przyjechały moje przyjaciółki,jedna znana z forum-Manuelka,śmiechu było co nie miara.Kalorie też były,bo tort żurawinowy wyszedł mi pyszny.Seniorka ani sie spostrzegła,jak szybko dziś była w łóżku.I tak byle do środy .

Wiesz ile kalorii spalasz jak się zdrowo śmiejesz???Dlatego ja często muszę wysoko kaloryczne posiłki zjadać ,żeby było co spalić 
05 kwietnia 2019 19:15 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień całkiem fajny choć bez słonka, już mam wszystko zrobione pdp.w dobrym stanie ,uśmiechnięta nuci pod nosem jakąś piosenkę , co jej się bardzo rzadko zdarza.Wyjade z poczuciem dobrze wykonanej pracy .Znów się czegoś nauczyłam ,co na pewno mi się przyda w przyszłości .Rodzina zadowolona i ja teżSpokojnego wieczoru
05 kwietnia 2019 20:41 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08, to się cieszę, że się. cieszysz.
U mnie tradycyjnie...spokój i spokój. Miałem godzinę net na tablecie i już nie ma. Dziwne, że w tel.mam . Córka we wt. przyjedzie, to zadziała.
Dobranoc Opiekunkowo.
06 kwietnia 2019 19:30 / 1 osobie podoba się ten post
Witam ,dotarłam w 8 godz. Szczęśliwa ,Miłego wieczoru Spokojnej nocy opiekunkowo
06 kwietnia 2019 21:21 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08 , to jak Sindbadem tak szybko i w 8 godzin ?
To wypoczywaj.

Spokojny dzionek. Dobranoc Opiekunkowo
07 kwietnia 2019 06:11 / 1 osobie podoba się ten post
Luke

Konwalia08 , to jak Sindbadem tak szybko i w 8 godzin ?
To wypoczywaj.

Spokojny dzionek. Dobranoc Opiekunkowo

Z tym motorem to oczywiście żart, ale pisałam wcześniej ,że wracam busem a nie autobusemSindbadem na pewno bym tak szybko nie zajechała, nie ma mocnych .W niecałe 4 h byliśmy na granicyFajna firma przewozowa 
07 kwietnia 2019 07:38 / 1 osobie podoba się ten post
Wiem, jakoś nie wyobrażam sobie jazdy na motorze, pupę by Ci przewiało, no i ta walizka...trochę na kolanach niewygodnie, hahaha.
A z tym autobusem, to coś mi się przewidziało, haha. Kiedyś szepniesz słówko o przewoźniku
07 kwietnia 2019 07:38
Wiem, jakoś nie wyobrażam sobie jazdy na motorze, pupę by Ci przewiało, no i ta walizka...trochę na kolanach niewygodnie, hahaha.
A z tym autobusem, to coś mi się przewidziało, haha. Kiedyś szepniesz słówko o przewoźniku
07 kwietnia 2019 07:39
oj, zdublowało mi się, sorki
07 kwietnia 2019 07:40 / 1 osobie podoba się ten post
to jest tak, jak jedną ręką się pisze, a drugą kroi Schinken, haha
07 kwietnia 2019 18:49 / 1 osobie podoba się ten post
Kolejny dzień słoneczny. Przed 18 było 22 stopnie i słoneczko. Nic, trzeba trochę TV pooglądać. Miłego wieczoru życzę i spokojne
nocki.j