Napisałam, że muszę popracowac:-)Ludzie tu czasem po niemiecku coś napiszą to ja cutek po włosku a i Luke się podszkoli:-)poczekaj jak mi tu z chińskim wyjedzie albo z łaciną :-)

Napisałam, że muszę popracowac:-)Ludzie tu czasem po niemiecku coś napiszą to ja cutek po włosku a i Luke się podszkoli:-)poczekaj jak mi tu z chińskim wyjedzie albo z łaciną :-)
Może kij mu w oko:hihi:?
Kij w oko też
Ja rozumiem że starość itd różne rzeczy przeżył ale żeby utrudniać życie innym i ustawiać wszystkich bo on tak chce . Pan każe sługa musi , ten człowiek tak postępuje .. tylko narzekać wzdychac potrafi nic więcej siedzi czeka na obsługę :wiezienie: nie trafił na głupia sory .. ja się nie dam
Teraz tak myślę że celowo podali do firmy że tylko młode opiekunki takie do max 40 lat żeby mógł se gwardię niewolnic wychować . Ile takie zachowanie krwi napsuje . Cisna mi się takie wiązki na usta że by się szybko uspokoił ale nie dam mu satysfakcji . Grr :strzela z bicza:
Kij w oko też
Ja rozumiem że starość itd różne rzeczy przeżył ale żeby utrudniać życie innym i ustawiać wszystkich bo on tak chce . Pan każe sługa musi , ten człowiek tak postępuje .. tylko narzekać wzdychac potrafi nic więcej siedzi czeka na obsługę :wiezienie: nie trafił na głupia sory .. ja się nie dam
Teraz tak myślę że celowo podali do firmy że tylko młode opiekunki takie do max 40 lat żeby mógł se gwardię niewolnic wychować . Ile takie zachowanie krwi napsuje . Cisna mi się takie wiązki na usta że by się szybko uspokoił ale nie dam mu satysfakcji . Grr :strzela z bicza:
Kij w oko też
:skacze3:
Dusia-28
Konwalia-30
Ewelina-3
Dorotee-14
Gusia-20
Malgi-19
Luke-45
Werska-47
Gusia i ja jutro zmiana kodu :radosc:
A dziś maj ma oczko :szampan: wszyscy zatem pijemy
Ja dziś mam zmianę kodu na jedyneczkę z przodu, więc stawiam wszystkim :szampan:
Przejrzałam ale za późno zdecydowanie
Tak w sumie pierwsze zgrzyty pojawiły się na drugim wyjeździe na przełomie października dziad pokazał rogi ale tłumaczyłam to że przed szpitalem to stres a że stary . Wyszło jak wyszło
Olej dziada! "Dziadek dziadek pokaż rogi dam ci zatęsknić bom gotowa do domu drogi" tak se powtarzaj.Przyjedzie inna inny to pewnie "ustawi" a ty wypoczniesz.Na pożegnanie mu do uszka "lieb voll du arsh....."