Odliczam dni 18

20 maja 2019 17:26 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Napisałam, że muszę popracowac:-)Ludzie tu czasem po niemiecku coś napiszą to ja cutek po włosku a i Luke się podszkoli:-)poczekaj jak mi tu z chińskim wyjedzie albo z łaciną :-)

No to my tutaj zaraz,dzięki Tobie, poligloty będziemy 
20 maja 2019 19:18 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Może kij mu w oko:hihi:?

Kij w oko też 
Ja rozumiem że starość itd różne rzeczy przeżył ale żeby utrudniać życie innym i ustawiać wszystkich bo on tak chce . Pan każe sługa musi , ten człowiek tak postępuje .. tylko narzekać wzdychac potrafi nic więcej siedzi czeka na obsługę  nie trafił na głupia sory .. ja się nie dam 
Teraz tak myślę że celowo podali do firmy że tylko młode opiekunki takie do max 40 lat żeby mógł se gwardię niewolnic wychować . Ile takie zachowanie krwi napsuje . Cisna mi się takie wiązki na usta że by się szybko uspokoił ale nie dam mu satysfakcji . Grr 
20 maja 2019 19:23 / 2 osobom podoba się ten post
Ewelina645

Kij w oko też 
Ja rozumiem że starość itd różne rzeczy przeżył ale żeby utrudniać życie innym i ustawiać wszystkich bo on tak chce . Pan każe sługa musi , ten człowiek tak postępuje .. tylko narzekać wzdychac potrafi nic więcej siedzi czeka na obsługę :wiezienie: nie trafił na głupia sory .. ja się nie dam 
Teraz tak myślę że celowo podali do firmy że tylko młode opiekunki takie do max 40 lat żeby mógł se gwardię niewolnic wychować . Ile takie zachowanie krwi napsuje . Cisna mi się takie wiązki na usta że by się szybko uspokoił ale nie dam mu satysfakcji . Grr :strzela z bicza:

Daj spokoj i pomysl, ze piatek juz niedlugo. Przejrzalas Ty na oczy przejrza i inne. Zobaczysz albo w koncu trafi sie taka, ktora ich po katach poustawia. 
20 maja 2019 19:25 / 4 osobom podoba się ten post
Ewelina645

Kij w oko też 
Ja rozumiem że starość itd różne rzeczy przeżył ale żeby utrudniać życie innym i ustawiać wszystkich bo on tak chce . Pan każe sługa musi , ten człowiek tak postępuje .. tylko narzekać wzdychac potrafi nic więcej siedzi czeka na obsługę :wiezienie: nie trafił na głupia sory .. ja się nie dam 
Teraz tak myślę że celowo podali do firmy że tylko młode opiekunki takie do max 40 lat żeby mógł se gwardię niewolnic wychować . Ile takie zachowanie krwi napsuje . Cisna mi się takie wiązki na usta że by się szybko uspokoił ale nie dam mu satysfakcji . Grr :strzela z bicza:

Takie do 40-tki to się nie dają A może Twój dziadek na etapie Isaury się zatrzymał?
20 maja 2019 19:25
Ewelina645

Kij w oko też 

Daj spokoj i pomysl, ze piatek juz niedlugo. Przejrzalas Ty na oczy przejrza i inne. Zobaczysz albo w koncu trafi sie taka, ktora ich po katach poustawia. 
20 maja 2019 19:27 / 2 osobom podoba się ten post
Cos mi sie popier...bo ze srajfona pisze. 
20 maja 2019 19:38 / 5 osobom podoba się ten post
Przejrzałam ale za późno zdecydowanie
Tak w sumie pierwsze zgrzyty pojawiły się na drugim wyjeździe na przełomie października dziad pokazał rogi ale tłumaczyłam to że przed szpitalem to stres a że stary . Wyszło jak wyszło
21 maja 2019 08:14 / 5 osobom podoba się ten post

Dusia-28
Konwalia-30
Ewelina-3
Dorotee-14
Gusia-20
Malgi-19
Luke-45
Werska-47
Gusia i ja jutro zmiana kodu 

A dziś maj ma oczko  wszyscy zatem pijemy 

21 maja 2019 08:15 / 3 osobom podoba się ten post
Rowniutkie 4 tygodnie. 
21 maja 2019 08:17 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi pije podwójne zmiana kodu z 2 na 1 
21 maja 2019 16:51 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

:skacze3:
Dusia-28
Konwalia-30
Ewelina-3
Dorotee-14
Gusia-20
Malgi-19
Luke-45
Werska-47
Gusia i ja jutro zmiana kodu :radosc:

A dziś maj ma oczko :szampan: wszyscy zatem pijemy 

Ja dziś mam zmianę kodu na jedyneczkę z  przodu, więc stawiam wszystkim
21 maja 2019 17:16 / 1 osobie podoba się ten post
Malgi

Ja dziś mam zmianę kodu na jedyneczkę z  przodu, więc stawiam wszystkim :szampan:

Melduje się posłusznie
21 maja 2019 17:52 / 2 osobom podoba się ten post
Ewelina645

Przejrzałam ale za późno zdecydowanie
Tak w sumie pierwsze zgrzyty pojawiły się na drugim wyjeździe na przełomie października dziad pokazał rogi ale tłumaczyłam to że przed szpitalem to stres a że stary . Wyszło jak wyszło

Olej dziada! "Dziadek dziadek pokaż rogi dam ci zatęsknić bom gotowa do domu drogi" tak se powtarzaj.Przyjedzie inna inny to pewnie "ustawi" a ty wypoczniesz.Na pożegnanie mu do uszka "lieb voll du arsh....."
21 maja 2019 18:17
Elka40

Olej dziada! "Dziadek dziadek pokaż rogi dam ci zatęsknić bom gotowa do domu drogi" tak se powtarzaj.Przyjedzie inna inny to pewnie "ustawi" a ty wypoczniesz.Na pożegnanie mu do uszka "lieb voll du arsh....."

Cała Elka 
21 maja 2019 19:03 / 1 osobie podoba się ten post
To i ja sobie w końcu odliczę...
Nie licząc dnia dzisiejszego i niedzieli bo wyruszam z samego rańca to....4