Też polecam "Cukiernię pod Amorem",niesamowicie wciągająca od pierwszego czytnięcia. W sumie nie ma chyba przedziałów wiekowych,ta książka podoba się wszystkim . :)
Też polecam "Cukiernię pod Amorem",niesamowicie wciągająca od pierwszego czytnięcia. W sumie nie ma chyba przedziałów wiekowych,ta książka podoba się wszystkim . :)
Masz może E-booka? Albo ktoś inny, bardzo proszę.
Ja mam, już wysyłam
Baśka,
jesteś WIELKA!!
No jednak nie jestem, Jolu, muszę czekac na córkę, ma przyjechać za klka dni do domu ze swoimi zbiorami, podobno ma te książki:)))
A cóż ja za tomisko tu w Berlinie męczę ? Ha ! Uśmiejecie się, niejaki Johan Huizinga -" Jesień średniowiecza " Holenderski mediewista opisuje tu w zasadzie życie emocjonalne ludzi średniowiecza. Niesamowita cegła :)))
Niestety nie mam nic Gutowskiej na Mobi,może znajde w necie...
Lena ,sam tytuł mnie rozśmieszył wiec książka musi być świetna ,dzięki :)
Ja też nie mam w swoich plikach nic z jej książek. Może na chomiku będzie?
Nie ma na Chomikuj .pl ,szukałam. Można kupić w Empiku za 15 zł :)
doch! pobrałam ale w pdfie bo ebook jest płatny, jak chcesz to mogę Ci @ wysłać.
Aaaa nieee... właśnie otworzyłam plik i są tylko 3 strony z okłądką i linkiem do płatnego pobrania :(
W pdf żle się czyta,jak kupię sobie tę książkę w Mobi to Ci wyślę :) No chyba,ze ktoś mnie uprzedzi i wrzuci do sieci za free :0