Literatura piękna i mniej piękna

30 marca 2014 16:25 / 1 osobie podoba się ten post
Też polecam "Cukiernię pod Amorem",niesamowicie wciągająca od pierwszego czytnięcia. W sumie nie ma chyba przedziałów wiekowych,ta książka podoba się wszystkim . :)
30 marca 2014 23:01
ivanilia40

Też polecam "Cukiernię pod Amorem",niesamowicie wciągająca od pierwszego czytnięcia. W sumie nie ma chyba przedziałów wiekowych,ta książka podoba się wszystkim . :)

Masz może E-booka? Albo ktoś inny, bardzo proszę.
30 marca 2014 23:24
scarlet

Masz może E-booka? Albo ktoś inny, bardzo proszę.

Ja mam, już wysyłam
30 marca 2014 23:25
A cóż ja za tomisko tu w Berlinie męczę ? Ha ! Uśmiejecie się, niejaki Johan Huizinga -" Jesień średniowiecza " Holenderski mediewista opisuje tu w zasadzie życie emocjonalne ludzi średniowiecza. Niesamowita cegła :)))
30 marca 2014 23:26
barbarella

Ja mam, już wysyłam

Baśka,
jesteś WIELKA!!
30 marca 2014 23:59
scarlet

Baśka,
jesteś WIELKA!!

No jednak nie jestem, Jolu, muszę czekac na córkę, ma przyjechać za klka dni do domu ze swoimi zbiorami, podobno ma te książki:)))
31 marca 2014 00:11
barbarella

No jednak nie jestem, Jolu, muszę czekac na córkę, ma przyjechać za klka dni do domu ze swoimi zbiorami, podobno ma te książki:)))

Serdeczne dzięki za Whartona, nie czytałam.
Poczekamy na córcie, może ma .
Chcesz Jodie Picoult, mam wszystkie?
31 marca 2014 08:10 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

A poszukajcie książki tej samej autorki pt. "Mariola, moje krople". To jest dopiero majstersztyk komedii i uśmiejecie się i odstresujecie :)

http://lubimyczytac.pl/ksiazka/79779/mariola-moje-krople
31 marca 2014 08:13
Niestety nie mam nic Gutowskiej na Mobi,może znajde w necie...
Lena ,sam tytuł mnie rozśmieszył wiec książka musi być świetna ,dzięki :)
31 marca 2014 08:14
Prowincjusz

A cóż ja za tomisko tu w Berlinie męczę ? Ha ! Uśmiejecie się, niejaki Johan Huizinga -" Jesień średniowiecza " Holenderski mediewista opisuje tu w zasadzie życie emocjonalne ludzi średniowiecza. Niesamowita cegła :)))

MOja ulubiona lektura swego czasu:)
31 marca 2014 10:12
ivanilia40

Niestety nie mam nic Gutowskiej na Mobi,może znajde w necie...
Lena ,sam tytuł mnie rozśmieszył wiec książka musi być świetna ,dzięki :)

Ja też nie mam w swoich plikach nic z jej książek. Może na chomiku będzie?
31 marca 2014 10:13
lena7

Ja też nie mam w swoich plikach nic z jej książek. Może na chomiku będzie?

Nie ma na Chomikuj .pl ,szukałam. Można kupić w Empiku za 15 zł :)
31 marca 2014 10:16
ivanilia40

Nie ma na Chomikuj .pl ,szukałam. Można kupić w Empiku za 15 zł :)

doch! pobrałam ale w pdfie bo ebook jest płatny, jak chcesz to mogę Ci @ wysłać.
Aaaa nieee... właśnie otworzyłam plik i są tylko 3 strony z okłądką i linkiem do płatnego pobrania :(
31 marca 2014 10:19
lena7

doch! pobrałam ale w pdfie bo ebook jest płatny, jak chcesz to mogę Ci @ wysłać.
Aaaa nieee... właśnie otworzyłam plik i są tylko 3 strony z okłądką i linkiem do płatnego pobrania :(

W pdf żle się czyta,jak kupię sobie tę książkę w Mobi to Ci wyślę :) No chyba,ze ktoś mnie uprzedzi i wrzuci do sieci za free :0
31 marca 2014 10:21
ivanilia40

W pdf żle się czyta,jak kupię sobie tę książkę w Mobi to Ci wyślę :) No chyba,ze ktoś mnie uprzedzi i wrzuci do sieci za free :0

Dziękuję ale ja mam wersję papierową - tradycyjną tej ksiązki od paru lat :) Dlatego mogę polecić bo czytałam :)