Co dzisiaj gotujesz na obiad? 14

31 maja 2019 17:12 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

A ja czasem załadowana jadę bo mi się nie chce codziennie po pierdolę jechać i mam dwa koszyki przód i tył, ale jak mnie coś zaciekawi po drodze i chce fotkę pstryknąć to muszę rower odstawić i czasem mimo nóżki zakupy przeważą i rower pierdyknie z zakupami.  Ile ja razy z chodnika zbierałm.Teraz już torbę z tylnego kosza wyciągam bo tam nam zawsze najwięcej :-)

To weź poszukaj ławki albo drzewa i jedną stroną oprzyj rower też często tak robiłem przy większych zakupachKonwalijko... 
31 maja 2019 17:17 / 3 osobom podoba się ten post
Ale przy tej ławce, drzewie widok nie ten.... Też mi się zdarzało, że rower przeważał, ale nie tutaj
31 maja 2019 17:28 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

To weź poszukaj ławki albo drzewa i jedną stroną oprzyj rower:super: też często tak robiłem przy większych zakupach:-)Konwalijko... 

Ławek i drzew zabraknie , jak lud opiekuńczy ruszy na zakupy
31 maja 2019 18:15 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Ławek i drzew zabraknie , jak lud opiekuńczy ruszy na zakupy:jazda na rowerze1:

31 maja 2019 18:17 / 3 osobom podoba się ten post
Werska

Ale przy tej ławce, drzewie widok nie ten.... Też mi się zdarzało, że rower przeważał, ale nie tutaj:-)

Jak coś widzę fajnego i foto chcę strzelić no nie patrzę czy drzewo w pobliżu
31 maja 2019 18:21 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

To weź poszukaj ławki albo drzewa i jedną stroną oprzyj rower:super: też często tak robiłem przy większych zakupach:-)Konwalijko... 

Luke ja to wiem ale szybkość reakcji połową sukcesu, kiedyś przepiękną gęsinę widziałam jak nura dawała Foto machnęłam ,rower pierdyknąl i tyle miała z chodnika maliny zbierałam bo mi się pudełko rozwaliłodobrze, że jajec nie wiozłam 
01 czerwca 2019 10:18 / 3 osobom podoba się ten post
Dziś odsmażany kurczak z rosołu, ziemniaki i surówka z białej kapusty.
01 czerwca 2019 10:43 / 2 osobom podoba się ten post
A u mnie, zupełnie niepasująca do pogody, zupa-krem z dyni, z mlekiem kokosowym .
No może kolor słoneczny pasuje 
Dalej czyszczenie zamrażarki, dyni ostatnia paczka z Bofrost, uff,nareszcie. 
Zostało mi niewiele czasu, chcę zrobić więcej miejsca zmienniczce,żeby mogła na nowo zapełnić ,tym co lubi 
Ja byłam "skazana "na zapasy babci, ale przyznaję, że nie było czegoś, czego nie jadam, albo nie lubię 
01 czerwca 2019 11:29 / 3 osobom podoba się ten post
Sałata , po resztę idę do pizzerii
01 czerwca 2019 11:40 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Sałata , po resztę idę do pizzerii:piknik1:

O, widzę że masz i  serniczek, poczęstuj kolegę
01 czerwca 2019 12:09 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

O, widzę że masz i :mniam: serniczek, poczęstuj kolegę:glodny:

zapraszam ciągle na zachod
01 czerwca 2019 12:15 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

zapraszam:jazda na rowerze: ciągle na zachod:aniolki:

włączę tylko nawigację
01 czerwca 2019 12:17 / 3 osobom podoba się ten post
Pierogi ruskie kupione w niemieckim Penny na polskiej półce. okraszone boczkiem. Do tego pomidorki z mozzarellą. Na deser jogurt lub lody do wyboru do koloru. 
01 czerwca 2019 12:34 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Pierogi ruskie kupione w niemieckim Penny na polskiej półce.:-) okraszone boczkiem. Do tego pomidorki z mozzarellą. Na deser jogurt lub lody do wyboru do koloru. :gotuje::je babeczke:

Często właśnie tam są. Kiedyś kupił em tam pielmeni, czy jakoś tak i pdp smakowało 
01 czerwca 2019 14:56 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

:bravo: włączę tylko :jazda na rowerze:nawigację:aniolki:

Ach nawigacja sam sobie sterem ,żeglarzem , no okrętem 
A nos niech prowadzi