A :ubikacja1:chociaż była ?:tak:albo pampersik?

A :ubikacja1:chociaż była ?:tak:albo pampersik?
Piękna pogoda:najlepszego2: :suszenie: i jeszcze po pauzie wypiorę dwie z pięciu zasłon białych prześcieradłowych balkonowych, haha, bo firan nie mają. To ze swojego pokoju, a w sobotę pozostałe. Trochę na opak to robię, bo najpierw powinienem okna umyć... Nie przeszkadzają te zanieczyszone przez owady okna nikomu, o dziwo... A ja już się nie mogę patrzeć na te szyby.
Sprzątaczka przychodzi na dwie godziny, ogarnia dokładnie kurze, podłogi, lustra... ale nie ma czasu już na okna. Nie wiem, może umówili się, że okien nie myje...
Piękna pogoda:najlepszego2: :suszenie: i jeszcze po pauzie wypiorę dwie z pięciu zasłon białych prześcieradłowych balkonowych, haha, bo firan nie mają. To ze swojego pokoju, a w sobotę pozostałe. Trochę na opak to robię, bo najpierw powinienem okna umyć... Nie przeszkadzają te zanieczyszone przez owady okna nikomu, o dziwo... A ja już się nie mogę patrzeć na te szyby.
Sprzątaczka przychodzi na dwie godziny, ogarnia dokładnie kurze, podłogi, lustra... ale nie ma czasu już na okna. Nie wiem, może umówili się, że okien nie myje...
Powiem tak. Z wielkim szacunkiem dla wszystkich nie czytam i nie oglądam polityki. Poniekąd i też nie rozumiem o czym mówią. Nie interesuje mnie żadna opcja polityczna. Oni i tak wszyscy by się utopili nawzajem w łyżkach wody. :wiking:A dla nas szaraków i tak zostanie g...o. Czytam nt. poszukiwane Starała i jeśli on gdzieś tam jest trudno będzie odnaleźć "ciało". Czasami trzeba czasu zeby ciało wypłynęło . Mój brat cioteczny też utonął. Było to już około 25 lat temu. Ciało wypłynęło dopueto po 3 tygodniach. Już traciliśmy nadzieję, że się o ogóle odnajdzie. :placze1:
A ja pauzę na pełnych obrotach bo pojechałam do sąsiedniego miasta 5 km w jedną stronę( fotki walnęlam) teren tu pieknisty i kozę spotkałam, podeszła do mnie :-) wcale się nie bała .Po pauzie zaś z babką na miasto dobrze że pchać tego wózka nie muszę bo bym chyba padła :hihi:Upał mamy. Miłego wieczoru:buziaki2: i kwiatki znów dostałam :super1:muszę się czasem pochwalić:hihi:
:pije kawe::glodny::pije kawe::mycie podlogi::zywoplot::lulu:to pdp ja:jazda na rowerze::pije kawe::piknik:to ja i pdp :zakupy w sieci:to pdp ja:jazda na rowerze::gotuje::wspolny posilek::zywoplot: pozostało :kapiel::dobranoc1: pdp tez:dobranoc1:
Koxa jakby znajoma . Krajobraz też . Napisz gdzie jesteś mi to przypomina niemiecka strone od Szwajcarii .