Pewnie byłoby bardzo wesoło ale tak se myślę, że pewnie bym Go musiała potem na własnych plecach transportowac na dworzec :gwizdanie:może bym go ciągnęła za nogi ....:smiech3:po śniegu ...
Pewnie byłoby bardzo wesoło ale tak se myślę, że pewnie bym Go musiała potem na własnych plecach transportowac na dworzec :gwizdanie:może bym go ciągnęła za nogi ....:smiech3:po śniegu ...
Po pierwsze jest gdzie spać ewentualnie dopompujemy materace, po drugie auto duże a i do dworca niedaleko. A jak zasniezy to i będzie miał kto za łopatę złapać. :piekna_zima: a po odśnieżaniu :piwosze2::glodny::wino2:::smiech3:
Oj to musimy koniecznie przyjechać zapomnisz przy nas o troskach :tak:na pewno:buziaki1:
Zobaczysz jak pięknie i jakie nam fajne i kochane osoby wokół siebie. A jakie rozrywkowe. :hihi::radosc1:
Zaczynamy niedzielne odliczajki. :pisze_listy:
Grabowiec 4 już ostatnia prosta więc luzik :jazda na rowerze:
Dusia 17 jeszcze 2 niedzielę oprócz dzisiejszej :hustawka1:
Maja68. 18 :gra na gitarze:
Monikas. 18:balony2:
Pulpecja 20 jutro zmiana kodu na "1" z przodu :skacze:
Konwalia 40 jutro zmiana kodu na "3" z przodu :balony1:
Luke 42 na końcu ale ostatni będą pierwszymi :pije_piwo_beczka:
:szampan::szampan::szampan:
Ło jak mi dobrze ,za mną ktoś już jest:smiech3:
Potem inni jeszcze dojdą. Ty i Luke pojedziecie a inni powracają. Może Mleczko, Gusia? Więc ruch w interesie będzie. :-)
Tak to będzie interesujący ruch :brawo1:
Zapraszam na poniedziałkowe odliczajki. :piosenki:
Grabowiec 3 już na luzaku :niech zyje:
Dusia 16 :pisze na forum:
Maja68 17:hustawka1:
Monikas. 17:zajeta:
Pulpecja 19 zmiana kodu na "1" z przodu :sprzatanie:
Konwalia 39 zmiana kodu na "3" z przodu :zwyciezca:
Luke 41 :ogladam tv:
Dzisiaj tak grzecznie i symbolicznie bo to dopiero poniedziałek. :szampan: ale jeszcze w tym tygodniu przed nami "Andrzejki" więc będzie szaleństwo. :radosc::radosc1::radosc: