Przyjedź do mnie na ranczo. Mam i kominek :odpoczynek_kominek: i piec do c.o. :-)
Przyjedź do mnie na ranczo. Mam i kominek :odpoczynek_kominek: i piec do c.o. :-)
Ja tam wolę żywy grzejniczek :-)i pachnący jeszcze
No i takim to już nie wspominałam. Też taki mam. Ale dopiero jak wrócę to go podkrexe do max temperatury.....:hihi:aż wybuchnie. ..:-)
Stopniowo podkręcaj......degustuje się ciepelkiem, nie od razu na maxa:-)
Czasami jest takie ciśnienie, że zawór nie wytrzymuje i .....:hihi:
Uszczelki potrzebne:-)
Jeszcze tylko do czwartku , jakiś dziś jestem poddenerwowany , spięty :smutny::bezradny::stres:
Jeszcze tylko do czwartku , jakiś dziś jestem poddenerwowany , spięty :smutny::bezradny::stres:
Gorączka ostatnich dni. Ja tez tak mam w ostatnich dniach i dopiero oddycham spokojnie jak do busa wsiądę.
Albo dobry zbiornik.....:-)no widzę, że mialybysmy o czym gadać....na żywca. :-)
Gorączka ostatnich dni. Ja tez tak mam w ostatnich dniach i dopiero oddycham spokojnie jak do busa wsiądę.
Nie gadaj :smiech3:
Jestem @ że się śmiałam a Ty tu poplakujesz, biedactwo,wstyd mi :czerwieni sie:Dobrze.... wobec tego naprawiam swój błąd i.......zatańczymy?:radosc1: