Nie wiem jak ja to liczyłam. Pomyliło mi się że Wigilia jest w niedzielę (dobrze, że nie w maju) czyli ja dopiero w niedzielę wyjeżdżam. Prócz dzisiejszej jeszcze jedna niedzielę tu spędzę. Trzymajcie kciuki :slodki krolik:

Nie wiem jak ja to liczyłam. Pomyliło mi się że Wigilia jest w niedzielę (dobrze, że nie w maju) czyli ja dopiero w niedzielę wyjeżdżam. Prócz dzisiejszej jeszcze jedna niedzielę tu spędzę. Trzymajcie kciuki :slodki krolik:
Dasz radę. Jak nie, to kto? :-)
Zaczynamy poniedziałkowe odliczajki. :pisze_listy:
Dusia 1:jesien:
Mają 3:piekna_zima2:
Monikas. 3:hihihi:
Pulpecja 5:fajnie:
Kilka 13:balwanek:
Anka1 17:niech zyje:
Konwalia 32:yahoo:
Maluda 32:oklaski:
Dorotee 33:bravo:
Luke 37::randka2:
Dusia już prawie spakowana. Mają, Monika i Pulpecja czas pakować walizki.
Luke od jutra stoi na posterunku i odlicza a inni sprawdzają czy się wszystko zgadza.:smiech3:
Dziękuję za wspólne odliczajki :lovu2:i przepraszam za ewentualne pomyłki. :angel1:
Kochana :aniolki: jak murzyn się zbuntuje to bedzie krócej:aniolki:
Ja już przekazalam odliczajki bo jutro wyjeżdżam. A kto chętny? :bezradny:Wytypowalam Luke więc nie wiem czy on to przyjął ucieszony???:-) A Ty jeśli widzisz, ze nie dajesz rady to się nie mecz i nie zadręczają. Szkoda zdrowia. Do agencji też zgłoś jaka jest sytuacja z babka niech interweniują. Trzymaj się. :aniolki:
Ja już przekazalam odliczajki bo jutro wyjeżdżam. A kto chętny? :bezradny:Wytypowalam Luke więc nie wiem czy on to przyjął ucieszony???:-) A Ty jeśli widzisz, ze nie dajesz rady to się nie mecz i nie zadręczają. Szkoda zdrowia. Do agencji też zgłoś jaka jest sytuacja z babka niech interweniują. Trzymaj się. :aniolki:
Zaczynamy poniedziałkowe odliczajki. :pisze_listy:
Dusia 1:jesien:
Mają 3:piekna_zima2:
Monikas. 3:hihihi:
Pulpecja 5:fajnie:
Kilka 13:balwanek:
Anka1 17:niech zyje:
Konwalia 32:yahoo:
Maluda 32:oklaski:
Dorotee 33:bravo:
Luke 37::randka2:
Dusia już prawie spakowana. Mają, Monika i Pulpecja czas pakować walizki.
Luke od jutra stoi na posterunku i odlicza a inni sprawdzają czy się wszystko zgadza.:smiech3:
Dziękuję za wspólne odliczajki :lovu2:i przepraszam za ewentualne pomyłki. :angel1:
Jest stres jak zawsze przed podroza. Dusia wracaj bezpiecznie. Cieszmy sie za dni kilka bedziemy we wlasnych wygodnych lozkach ! :oklaski:
Tutaj też mam niczego sobie ale w domciu nie będę spala sama. :-):dobranoc2::wspolny posilek::szampan::serce:
Tutaj też mam niczego sobie ale w domciu nie będę spala sama. :-):dobranoc2::wspolny posilek::szampan::serce:
Dusiu, bezpiecznej podróży, dużo spokoju i wielu radosnych chwil w gronie rodzinnym. Pozdrawiam
Dziękuję. Tobie również wszystkiego dobrego bo Ty też na walizkach już siedzisz. :kwiatek dla ciebie2:
Dziękuję. Tobie również wszystkiego dobrego bo Ty też na walizkach już siedzisz. :kwiatek dla ciebie2: