Proszę. Proszę . Nad j Bodeńskim byłam we Friedrischhafen . W Oldenburgu pracowałam we dwie , tzn ja 24 i opiekunka miejscowa . Z 6 tylko z jedną były tarcia :strach na wroble:

Proszę. Proszę . Nad j Bodeńskim byłam we Friedrischhafen . W Oldenburgu pracowałam we dwie , tzn ja 24 i opiekunka miejscowa . Z 6 tylko z jedną były tarcia :strach na wroble:
Oj to chyba ciężki przypadek .,.
Melduje się:-)Ło matko widzę że pochłonięta dziś jestem pisaniem jakiejś powieści od serca na co wskazuje emotikonka :smiech3:
No ba... może zapisujesz nowe rozdziały naszego forum:smiech3:
Melduje się:-)Ło matko widzę że pochłonięta dziś jestem pisaniem jakiejś powieści od serca na co wskazuje emotikonka :smiech3:
No czemu nie bo u nas bardzo serdecznie ,przytulaski som i janioły taka miła atmosfera:smiech3:
Piórem potrafisz pisać :zaskoczenie1
Gdzie Ty ta gęś dorwalas, żeby ją z piórek oskubac? :smiech3:
Podziwiam Cię za przygotowanie kolacji dla 10 osób(w pracy) :oklaski:
Ja gdyby nie pomoc córki to nie wiem czy bym dała radę.dla 6 przygotować. Trochę za mało czasu tym razem miałam żeby wszystko w domu blyszczalo i jeszcze Świąteczne potrawy były przygotowane.
Na następny rok się jeszcze bardziej poprawie :zawstydzony:
Wszyscy i tak się bardzo cieszyli, że jestem w tym roku z nimi w Święta więc przymkneli oko na drobne niedociągnięcia :slodki krolik::
Kolacja była na 2 osoby dziś obiad na 10 ale babcia ostro pomagała :gotowanie1::lodowka::piecze ciasteczka:rolator w kuchni przeszkadzal:nerwowa::hihi:
Mogła pomagać na siedząco. Ja stosowałam taki fotel na jednym ze zleceń gdzie podopieczna rwala się do pomocy. Jak to wygląda chyba wszyscy wiedzą. Przeszkadzający rolator, łapanie w locie naczyń i produktów, zwracanie uwagi żeby podopieczny się nie popazyl. Dlatego jak chcą pomagać najlepiej usadzic ich w bezpiecznym miejscu i niech kroja, odbierają itp.
Lubię jak podopieczni jak ja to nazywam, interesują się życiem":-)
No pomoc pdp.na siedząco to b.dobry pomysł, ale u nas to nie przejdzie ,babka była szefową restauracji i dużo jej w kuchni jak są święta czy Geburstag :smiech3:Gotuje na prawdę smacznie .A tak normalnie w dni powszednie to do kuchni zagląda sporadycznie .:-)
2 T..Y..G..O..D..N..I..E:radosc1:
A tu ta kawa ? A ja w powitajkach szukałam :smiech3:Dzieki:hihi: