A ja tu mam, komody ,szafy mają takie klucze ,piwnica też :-):terefere:

A ja tu mam, komody ,szafy mają takie klucze ,piwnica też :-):terefere:
Dziś tylko w Rewe byłem.. Jutro do centrum się przejdę i do Rossmanna.
Mieszkam na drugim piętrze, dobrze że winda fajnie jeździ:oklaski1:
Więc wcale się nie przemęczam. Qcze, dziadek chciał kurtkę założyć i na taras iść... na papieroska...a babcia rzekła NEIN :-(
MYCHA ??? A czemu Ty masz takie duże oczy ?MYCHA. ??? A czemu Ty masz takie długie paznokcie ? MYCHA??? A czemu Ty regularnie nie dbasz o plecki ?:smiech3:
Obiad zjedzony, dzień zaliczony. :-) Po obiadku posprzątane, teraz pranie wstawione :pranie: i czekam żeby je potem rozwiesić. :suszenie:Miałam iść na spacer ale niestety ciągle sypie i nie chce mi się nosa wyscibiac za drzwi. Jutro już będę zmuszona bo pustki się robią w lodówce. Teraz czas na :kawa: i odpoczynek. :lulu:. Spać nie będę bo potem mam w nocy problem z zaśnięciem. Ucho pobolewa ale może jakoś wytrzymam do wyjazdu. Już zarejestrowałam się do laryngologa. Niestety prywatnie bo u nas na NFZ to graniczy z cudem. Spokojnego popołudniu opiekunkowo. :kwiatek dla ciebie2:
Bo ja śliczna jestem, trochę inaczej ale śliczna :wystawia jezyk1: :piekna: :wystawia jezyk:
Dobry wieczór.
Ja też bo wnętrze mam piękne :smiech3:
Łłooo kochana !! Jak ja się wywnetrzę to ... wszystkie piękności padają :lol2:
A ja dziś od rana jakaś nijaja jestem :bezradny:wstałam niewyspana potem zaś dekorowanie domu tzn.okien od środka a babka ...a to nie tak a to mi przynieś... a czemu to takie a nie srakie :nerwowa:No a potem córka z Hamburga na obiad przyjechała ,fajna babka ,lekarka, z tych normalnych, babka kaczkę zrobiła i nawet winko białe do obiadu było a ja jak na pauzę pojechałam to było już po 14 -ej .Odwiedziłam market Müller i kupiłam :yahoo:sobie prezencik pod chłoinkę, pachnidło,nieznane mi wcześniej i się sama obwąchuje :smiech3:Padnięta dziś jestem .....