Spokojnej nocy tym co w pracy, w drodze mozna kimnac .:dobranoc: :dobranoc::dobranoc::dobranoc: .

Spokojnej nocy tym co w pracy, w drodze mozna kimnac .:dobranoc: :dobranoc::dobranoc::dobranoc: .
Mycha, czy juz jesteś w swojej mysiej norce ? Kota Ci podrzucę :kotek: .
Dzień dobry. Dojechałam, późno bo jeszcze sklep Strauss'a zaliczyliśmy po drodze. Przy okazji kupiłam ładny prezent dla syna. Teraz siedzę przy zakazanej kawusi. Cisza, podusie i własne kąty działają kojąco na duszę, choć prawdę mówiąc odpoczywać to ja nie mam po czym :-) Dzisiaj dzień piżamowego lenistwa, będę się snuła tak aż do wieczora. Jutro wszystko wróci do normy :-) Pozdrowionka dla wszystkich. Teraz sobie poczytam co nawywijaliście :buziaki2:
Mycha, czy juz jesteś w swojej mysiej norce ? Kota Ci podrzucę :kotek: .
Kot dotarł do mnie :buziaki2:
Jak Ty to robisz że i miska i kota do łóżka zaciągasz:hihi::zaskoczenie1:
No bo go trzymasz i kto tu się sknerzy ?:-)
Znalazłam ci parę misiów. Którego wybierasz ??
Pierwszy milusi ale bardzo by mnie wkurzało gdyby całą noc ta koldra raz do góry raz w dół:hihi:poza tym on chrapie ,ten drugi to skąpiradlo, mamone za żonę ma:hihi:czyli trzeci taki szaraczek naluci, ale na pewno kochany :milosc1:
A co Wy tak dzisiaj od rana do południa w Dobranockach siedzicie?
Z tego wszystkiego, to zamiast gdzieś wyjść, umysł odświeżyć, bo widzę, że pomroczność jakaś mnie nawiedza,to mam chęć tylko pid kocykiem poleżeć :-)
A co Wy tak dzisiaj od rana do południa w Dobranockach siedzicie?
Z tego wszystkiego, to zamiast gdzieś wyjść, umysł odświeżyć, bo widzę, że pomroczność jakaś mnie nawiedza,to mam chęć tylko pid kocykiem poleżeć :-)