A facetów potrzebują?
A facetów potrzebują?
Nincia 10
Dusia 16
Werska 22
Konwalia 31
Ktoś coś wie o Dusi? Nincia, życzę ci, abyś w terminie wsiadła do pojazdu- nie wiem jakiego, i obrała kierunek- Polska!
Nincia 6
Dusia 12
Werska 18
Konwalia 27
Ktoś coś wie o Dusi? Nincia, życzę ci, abyś w terminie wsiadła do pojazdu- nie wiem jakiego, i obrała kierunek- Polska!
Nincia 6
Dusia 12
Werska 18
Konwalia 27
Jak nic sama tu zostanę:ona placze:będę se sama odliczać ....zwariować nie zwariuje ale się w sobie zamknę z rozpaczy :hihi:
Jak nic sama tu zostanę:ona placze:będę se sama odliczać ....zwariować nie zwariuje ale się w sobie zamknę z rozpaczy :hihi:
Nie rozpaczaj i się nie zamykaj- ja na razie znikać nie mam zamiaru. Jak się ta cała kołomyja z pandemią zaczęła stwierdziłam, że nie warto wracać przed końcem maja. I zdania nie zmieniłam. A odliczam wg. daty na umowie. Po 2 maja zostaję, tylko jeszcze nie wiem, gdzie. Najchętniej powrót tam, gdzie byłam. Ale to się okaże.
Dobrze jest- momentami wesoło, momentami niekoniecznie- czasem cierpliwość jest naciągnięta jak guma w majtkach... Co innego, jak ktoś chory, a co innego, jak złośliwy i autorytarny. Mam praktykę z asertywności:-):-):-)