Odliczam dni 20

18 kwietnia 2020 10:16 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

:radosc1:mnie się przeciągnął o tydzień ale kto wie ....

Mi też, ale piszę datę, jak w umowie. Jak będę wiedziała, co dalej, to zmienię. Jeśli kwarantanna ma nie być zniesiona przez najbliższe miesiące, to nie warto za często granicy przekraczać... Potem też muszę to jakoś inaczej zorganizować. Bo maturzysta musi mieć swobodę działania. A tu piszecie, że to ostatnie ma być zniesione. Trzeba to przemyśleć i tak to czasowo zorganizować, żeby rodzina na tym skorzystała, a nie straciła. Bo skoro można zaplanować moje wyjazdy, to jakoś z głową to zrobić...

18 kwietnia 2020 20:46 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

:flaga Polski::motor:dawaj dawaj nach Poland:skacze3:

Dziękuję ale dopiero w niedzielę ok 08,00 ma być bus,więc idę się zdrzemnąć bo rano muszę wcześniej wstać a jeszcze zmienniczka ma być dziś ok 23,00 więc i tak noc do kitu pa kochani odezwę się już z domku ?. 
18 kwietnia 2020 21:45 / 3 osobom podoba się ten post
Nincia, szerokiej drogi!
18 kwietnia 2020 22:25 / 2 osobom podoba się ten post
nincia

Hurra już bliziutko w niedzielę wyjazd tylko nadal nie wiem o której :bezradny: 

Szczęśliwej drogi 
19 kwietnia 2020 06:49 / 5 osobom podoba się ten post
Jeszcze tylkon1 tydzień. Nincia szczęśliwej drogi. 
19 kwietnia 2020 08:35 / 6 osobom podoba się ten post
Dziękuję wszystkim za życzenia szczęśliwej drogi,jestem już w busie i kierunek Polska ?   Przedewszystkim dzień dobry  
19 kwietnia 2020 08:48 / 3 osobom podoba się ten post
nincia

Dziękuję wszystkim za życzenia szczęśliwej drogi,jestem już w busie i kierunek Polska ? :radosc: :ferrari: Przedewszystkim dzień dobry :przytula: :kwiatek dla ciebie:

Ninciu, szczęśliwej i bezpiecznej podróży, a w domu przyjemnej kwarantanny 
19 kwietnia 2020 08:51 / 5 osobom podoba się ten post
nincia

Dziękuję wszystkim za życzenia szczęśliwej drogi,jestem już w busie i kierunek Polska ? :radosc: :ferrari: Przedewszystkim dzień dobry :przytula: :kwiatek dla ciebie:

Daj znać jak sytuacja na granicy.  Czy długo trzeba czekać w kolejce. ?
19 kwietnia 2020 10:23 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia, już każdego dnia możesz podśpiewywać "ta ostatnia..../ ten ostatni..."! A ja juz z górki w tym "przecudnym" miejscu mam!

Dusia 6

Werska 12

Konwalia 28

Damessa 56
19 kwietnia 2020 10:49 / 5 osobom podoba się ten post
Werska

Dusia, już każdego dnia możesz podśpiewywać "ta ostatnia..../ ten ostatni..."! A ja juz z górki w tym "przecudnym" miejscu mam!

Dusia 6

Werska 12

Konwalia 28

Damessa 56

A po kwarantannie  zaśpiewam razem z córką puszczając na głośnik na wsi "Niech żyje wolność....".  i mandacik za zakłócanie spokoju. 
19 kwietnia 2020 11:46 / 6 osobom podoba się ten post
A być może i ja niebawem dołączę już do pracujących w Niemczech 
19 kwietnia 2020 11:47 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

A po kwarantannie :wiezienie: zaśpiewam razem z córką puszczając na głośnik na wsi "Niech żyje wolność....". :radosc1: i mandacik za zakłócanie spokoju. :smiech2:

A jeśli masz oczko wodne na terenie posesji, a w nim rybki, to możesz i tak się kwarantannować
19 kwietnia 2020 13:10 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

A jeśli masz oczko wodne na terenie posesji, a w nim rybki, to możesz i tak się kwarantannować:lowi ryby::smiech3:

No mam przecież . Zarybiony więc może coś się złapie. No dobra to jest myśl . Tylko czy to nie jest złamanie kwarantanny. Różne głosy słyszę, że najlepiej siedzieć w domu 24 h/d. Tylko najgorsze,że jak zloeie to niestety spowrotem wypuszczę bo niestety nie zabije ryby. Przyrządzić i zjeść mogę ale nie zabije. 
19 kwietnia 2020 13:11 / 1 osobie podoba się ten post
Luke

A jeśli masz oczko wodne na terenie posesji, a w nim rybki, to możesz i tak się kwarantannować:lowi ryby::smiech3:

No wreszciea z tego co wiem to i Kika walizkę wietrzy
19 kwietnia 2020 13:12 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

A być może i ja niebawem dołączę już do pracujących w Niemczech :radosc1:

No i dobrze. Bo chyba już za długo tam w domu siedzisz.