Odliczam dni 20

29 kwietnia 2020 08:19 / 4 osobom podoba się ten post
Werska

Konwalia, pełnoletnia się zrobiłaś! Damessa, w końcu... A co do Luka- ten nasz polski, ukochany czołg zostać może?:-)

Konwalia 18

Marta74  27

Werska 32

Maluda 38

Damessa 46

Luke- Rudy 102-  62

Zaraz Luke powie mówcie mi Janek 
29 kwietnia 2020 08:36 / 4 osobom podoba się ten post
Kika67

Zaraz Luke powie mówcie mi Janek :radosc1:

Janek nie bardzo Gustlik bo ze Śląska 
29 kwietnia 2020 08:38 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Janek nie bardzo:-) Gustlik bo ze Śląska:yahoo: 

30 kwietnia 2020 07:42 / 6 osobom podoba się ten post
Kolejny dzień odliczajek. Dziś przeczytałam, że na 10 dni został przesunięty termin odwarcia granic. Mam nadzieję, że nie będą tego odsuwać w nieskończoność...

Konwalia 17

Marta74  26

Werska 31

Maluda 37

Damessa 45

Luke- Rudy 102-  61
30 kwietnia 2020 15:15 / 3 osobom podoba się ten post
Werska

Kolejny dzień odliczajek. Dziś przeczytałam, że na 10 dni został przesunięty termin odwarcia granic. Mam nadzieję, że nie będą tego odsuwać w nieskończoność...

Konwalia 17

Marta74  26

Werska 31

Maluda 37

Damessa 45

Luke- Rudy 102-  61

Werska, prosze mnie dopisać do odliczajek od jutra 61 dni 
30 kwietnia 2020 16:38 / 4 osobom podoba się ten post
Malgoszg

Werska, prosze mnie dopisać do odliczajek od jutra 61 dni :-)

Oczywście! Tuż za Lukiem...
30 kwietnia 2020 16:59 / 6 osobom podoba się ten post
Witam, już został mi tylko maj. Jestem  tu od 21 marca. Początkowo mialam być  tylko  miesiąc ale przedłużyłam. Wszystko  przez cholernego  wirusa. 
Czy drugi  miesiąc  biegnie  szybciej?
30 kwietnia 2020 17:02 / 3 osobom podoba się ten post
Marilyn

Witam, już został mi tylko maj. Jestem  tu od 21 marca. Początkowo mialam być  tylko  miesiąc ale przedłużyłam. Wszystko  przez cholernego  wirusa. 

Dołącz do nas zleci Ci szybciej 
30 kwietnia 2020 17:09 / 3 osobom podoba się ten post
Dzięki 
30 kwietnia 2020 18:59 / 3 osobom podoba się ten post
Marilyn

Mogę cię do odliczajek zapisać, jeśli napiszesz, ile dni ci zostało.
Mi od połowy zazwyczej leci szybciej. Też mi się przez tę koronę pomieszało- miałam przed świętami zjechać na 3,5 tygodnia do domu- ale zostałam. Spędziłam ponad 2 tygodnie w innym miejscu- u wrednej babki i wróciłam z powrotem w moje- ostatnio- stałe. Gdzie każdego dnia cieszę się, że wróciłam. Z tego, co piszesz, to pogorszył się stan twojej podopiecznej. Ale mam nadzieję, że mimo to szybko ci czas zleci...
30 kwietnia 2020 19:13 / 2 osobom podoba się ten post
Werska

Oczywście! Tuż za Lukiem...

30 kwietnia 2020 19:23 / 3 osobom podoba się ten post
Werska

Mogę cię do odliczajek zapisać, jeśli napiszesz, ile dni ci zostało.
Mi od połowy zazwyczej leci szybciej. Też mi się przez tę koronę pomieszało- miałam przed świętami zjechać na 3,5 tygodnia do domu- ale zostałam. Spędziłam ponad 2 tygodnie w innym miejscu- u wrednej babki i wróciłam z powrotem w moje- ostatnio- stałe. Gdzie każdego dnia cieszę się, że wróciłam. Z tego, co piszesz, to pogorszył się stan twojej podopiecznej. Ale mam nadzieję, że mimo to szybko ci czas zleci...

Dzięki,  zostało mi 31 dni. 
Pogorszył jej się stan  ale ma to w 80%na własne  życzenie.  Brak woli życia ,  jest uparta,  chce umrzeć  -powtarza  to 30 x dziennie.  Gdyby odnalazła w sobie  choć  iskierkę  czegokolwiek  to mogłaby  sobie znośnie  żyć  jeszcze. Generalnie  łatwo mówić,  choć starość  też  nagle  się  nie pojawia.  Dodatkowo  system niemiecki  nie ułatwia jej życia (nie chcesz  to nie jedz, nie chcesz  leków  to nie) oraz to że nie ma rodziny ani dzieci. 
Tak mi się wydaje,  że może szybciej  zleci. 
01 maja 2020 07:52 / 8 osobom podoba się ten post
Odliczajki nam się rozrastają jak widać.  Konwalia prowadzi, Damessa przesuwa się na środek stawki, a ja i Marilyn gonimy nos w nos- jeśli u mnie nic się nie zmieni, to razem będziemy świętować powrót do domu. I ewentualnie kwarantannę, choć ciągle mam nadzieję, że zniosą...

Konwalia 16

Marta74  25

Marilyn 30

Werska 30

Maluda 36

Damessa 44

Luke- Rudy 102-  60

Malgoszg 61
01 maja 2020 09:48 / 4 osobom podoba się ten post
Werska

Odliczajki nam się rozrastają jak widać.  Konwalia prowadzi, Damessa przesuwa się na środek stawki, a ja i Marilyn gonimy nos w nos- jeśli u mnie nic się nie zmieni, to razem będziemy świętować powrót do domu. I ewentualnie kwarantannę, choć ciągle mam nadzieję, że zniosą...

Konwalia 16

Marta74  25

Marilyn 30

Werska 30

Maluda 36

Damessa 44

Luke- Rudy 102-  60

Malgoszg 61

Ja też czekam i staram się mieć nadzieję,  że zniosą kwarantanne, jak najszybciej 
01 maja 2020 09:56 / 3 osobom podoba się ten post
marta74

Ja też czekam i staram się mieć nadzieję,  że zniosą kwarantanne, jak najszybciej :modlitwa:

Podobno mają od 4  znieść  ale nie dla pracowników domów  opieki społecznej  oraz nie dla pracowników  medycznych. Czy zwykła  opiekunka   będzie bez kwarantanny , nie wiadomo.