Konwalia, pełnoletnia się zrobiłaś! Damessa, w końcu... A co do Luka- ten nasz polski, ukochany czołg zostać może?:-)
Konwalia 18
Marta74 27
Werska 32
Maluda 38
Damessa 46
Luke- Rudy 102- 62

Konwalia, pełnoletnia się zrobiłaś! Damessa, w końcu... A co do Luka- ten nasz polski, ukochany czołg zostać może?:-)
Konwalia 18
Marta74 27
Werska 32
Maluda 38
Damessa 46
Luke- Rudy 102- 62
Zaraz Luke powie mówcie mi Janek :radosc1:
Janek nie bardzo:-) Gustlik bo ze Śląska:yahoo:
Kolejny dzień odliczajek. Dziś przeczytałam, że na 10 dni został przesunięty termin odwarcia granic. Mam nadzieję, że nie będą tego odsuwać w nieskończoność...
Konwalia 17
Marta74 26
Werska 31
Maluda 37
Damessa 45
Luke- Rudy 102- 61
Werska, prosze mnie dopisać do odliczajek od jutra 61 dni :-)
Witam, już został mi tylko maj. Jestem tu od 21 marca. Początkowo mialam być tylko miesiąc ale przedłużyłam. Wszystko przez cholernego wirusa.
Czy drugi miesiąc biegnie szybciej?
Witam, już został mi tylko maj. Jestem tu od 21 marca. Początkowo mialam być tylko miesiąc ale przedłużyłam. Wszystko przez cholernego wirusa.
Czy drugi miesiąc biegnie szybciej?
Oczywście! Tuż za Lukiem...
Mogę cię do odliczajek zapisać, jeśli napiszesz, ile dni ci zostało.
Mi od połowy zazwyczej leci szybciej. Też mi się przez tę koronę pomieszało- miałam przed świętami zjechać na 3,5 tygodnia do domu- ale zostałam. Spędziłam ponad 2 tygodnie w innym miejscu- u wrednej babki i wróciłam z powrotem w moje- ostatnio- stałe. Gdzie każdego dnia cieszę się, że wróciłam. Z tego, co piszesz, to pogorszył się stan twojej podopiecznej. Ale mam nadzieję, że mimo to szybko ci czas zleci...
Odliczajki nam się rozrastają jak widać. Konwalia prowadzi, Damessa przesuwa się na środek stawki, a ja i Marilyn gonimy nos w nos- jeśli u mnie nic się nie zmieni, to razem będziemy świętować powrót do domu. I ewentualnie kwarantannę, choć ciągle mam nadzieję, że zniosą...
Konwalia 16
Marta74 25
Marilyn 30
Werska 30
Maluda 36
Damessa 44
Luke- Rudy 102- 60
Malgoszg 61
Ja też czekam i staram się mieć nadzieję, że zniosą kwarantanne, jak najszybciej :modlitwa: