Odliczam dni 20

07 maja 2020 10:39 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Kika jak mi klapnie to od 17 Werska mi dopisze 31:smiech3:

To napiszesz kiedy
07 maja 2020 10:46 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

A i Rudy 102 dobrze sobie radzi:smiech3:

Mknie do przodu na gąsienicach jak burza
07 maja 2020 18:50 / 4 osobom podoba się ten post
Werska

Kolejny dzień zaczynamy! Marta ma zmianę kodu na jedynkę z przodu.

Konwalia 10

Marta74  19

Marilyn 24

Werska 24

Maluda 30

Damessa 38

Kama84  38

Luke- Rudy 102-  54

Malgoszg 55

Proszę od jutra 41 dni
07 maja 2020 19:25 / 6 osobom podoba się ten post
A ja poczekam do prawie końca zlecenia i jak mi już 3 dni zostaną to poproszę o dopisanie 31  Nacieszę się jeszcze tym co teraz mam 
07 maja 2020 19:33 / 7 osobom podoba się ten post
Wiecie co? Ja już tęsknię bardzo żeby w odliczajkach się znaleźć 
Póki co,ciągle na nowo odliczam sobie dni w Norwegii, bo ciągle loty mi odwołują. Juz byłam zdecydowana 18 lecieć stąd do DE do pracy, ale znowu SAS loty odwołał, a do Polski najwcześniej 4 czerwca pokazują. Tyle że ja już nie wierzę ,będę musiała chyba że Szwecji promem do Polski popłynąć. A nie lubię, bo długo,daleko i drogo 
08 maja 2020 09:04 / 8 osobom podoba się ten post
Kompania się powiększa! Konwalia i Maluda mają zmianę kodu. Niektóre piszą, że już "tęsknią" za odliczajkami... Korona koroną, ale  życie toczy się dalej. Jakieś plany mamy, które są teraz jakby częściej korygowane. Oby do przodu, cieszyć się tym, co jest fajne, a z tym, co niezbyt- radzić sobie jak tylko się da najlepiej i szybko zapominać!

Konwalia 9

Marta74  18

Marilyn 23

Werska 23

Maluda 29

Damessa 37

Kama84  37

Malgi  41

Luke- Rudy 102-  53

Malgoszg 54
08 maja 2020 09:06 / 5 osobom podoba się ten post
Werska

Kompania się powiększa! Konwalia i Maluda mają zmianę kodu. Niektóre piszą, że już "tęsknią" za odliczajkami... Korona koroną, ale  życie toczy się dalej. Jakieś plany mamy, które są teraz jakby częściej korygowane. Oby do przodu, cieszyć się tym, co jest fajne, a z tym, co niezbyt- radzić sobie jak tylko się da najlepiej i szybko zapominać!

Konwalia 9

Marta74  18

Marilyn 23

Werska 23

Maluda 29

Damessa 37

Kama84  37

Malgi  41

Luke- Rudy 102-  53

Malgoszg 54

Piękna dziesiątka na wybiegu policzyłam nas
08 maja 2020 10:05 / 7 osobom podoba się ten post
Cóż, jak ja  tutaj dołączę, to wiele z Was juz będzie w domu . Jak wszystko dobrze pójdzie, to zamelduję się ok 20 czerwca. Już miałam ustalony 18 maj, z firmą wszystko uzgodnione, zmienniczka miała do 20 pracować, a ja dwa dni miałabym na odpoczynek po urlopie  i zakupy letnich rzeczy. Ale niestety loty odwołane. Wczoraj więc gorąca linia ze stałą opiekunką i synem podopiecznej. Stała opiekunka musi i chce w maju wrócić do domu, po  3 miesiącach pracy z demencyjną osobą, wcale mnie to nie dziwi. Na szczęście jej znajoma zgodziła się na miesiąc przyjechać. Ja szukam teraz transportu do Szwecji ,promem do Polski ,dwa tygodnie kwarantanny i ,mam nadzieję  ,20 czerwca pojadę czy polecę w końcu do pracy. Szkoda ,że tak wyszło, bo akurat najbardziej wakacyjny czas, spędzę z podopieczną. Ale nie ma co żałować, jeśli bedzie tak jak ostatnio, to prawie jak w sanatorium dla emerytów, tyle że takie, do  którego całkiem nieźle dopłacają. 
09 maja 2020 06:07 / 6 osobom podoba się ten post
Gusia29

Cóż, jak ja  tutaj dołączę, to wiele z Was juz będzie w domu . Jak wszystko dobrze pójdzie, to zamelduję się ok 20 czerwca. Już miałam ustalony 18 maj, z firmą wszystko uzgodnione, zmienniczka miała do 20 pracować, a ja dwa dni miałabym na odpoczynek po urlopie :lol1: i zakupy letnich rzeczy. Ale niestety loty odwołane. Wczoraj więc gorąca linia ze stałą opiekunką i synem podopiecznej. Stała opiekunka musi i chce w maju wrócić do domu, po  3 miesiącach pracy z demencyjną osobą, wcale mnie to nie dziwi. Na szczęście jej znajoma zgodziła się na miesiąc przyjechać. Ja szukam teraz transportu do Szwecji ,promem do Polski ,dwa tygodnie kwarantanny i ,mam nadzieję  ,20 czerwca pojadę czy polecę w końcu do pracy. Szkoda ,że tak wyszło, bo akurat najbardziej wakacyjny czas, spędzę z podopieczną. Ale nie ma co żałować, jeśli bedzie tak jak ostatnio, to prawie jak w sanatorium dla emerytów, tyle że takie, do  którego całkiem nieźle dopłacają. :lol1:

Ja już drugi raz do pracy przyjechałam, a Ty sobie "urlopujesz" na północy kontynentu z wnusiami przy boku. Też Ci trochę zazdroszczę, bo ja swoje wnuki widziałam ostatnio na żywo 25 lutego. Ty się ciesz nimi, bo nie wiesz kiedy znowu je zobaczysz?
09 maja 2020 07:58 / 8 osobom podoba się ten post
Sobotnia odliczajka. Sporo nas, a już się następne zapowiedziały...

Konwalia 8

Marta74  17

Marilyn 22

Werska 22

Maluda 28

Damessa 36

Kama84  36

Malgi  40

Luke- Rudy 102-  52

Malgoszg 52
09 maja 2020 09:04 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

Cóż, jak ja  tutaj dołączę, to wiele z Was juz będzie w domu . Jak wszystko dobrze pójdzie, to zamelduję się ok 20 czerwca. Już miałam ustalony 18 maj, z firmą wszystko uzgodnione, zmienniczka miała do 20 pracować, a ja dwa dni miałabym na odpoczynek po urlopie :lol1: i zakupy letnich rzeczy. Ale niestety loty odwołane. Wczoraj więc gorąca linia ze stałą opiekunką i synem podopiecznej. Stała opiekunka musi i chce w maju wrócić do domu, po  3 miesiącach pracy z demencyjną osobą, wcale mnie to nie dziwi. Na szczęście jej znajoma zgodziła się na miesiąc przyjechać. Ja szukam teraz transportu do Szwecji ,promem do Polski ,dwa tygodnie kwarantanny i ,mam nadzieję  ,20 czerwca pojadę czy polecę w końcu do pracy. Szkoda ,że tak wyszło, bo akurat najbardziej wakacyjny czas, spędzę z podopieczną. Ale nie ma co żałować, jeśli bedzie tak jak ostatnio, to prawie jak w sanatorium dla emerytów, tyle że takie, do  którego całkiem nieźle dopłacają. :lol1:

Z Norwegii , niezależnie od tego czy się ma papiery czy nie, po powrocie obowiązuje dalej Kwarantanna?  No i mnie znowu to czeka jedli nie zniosą kwarantanny po powrocie mojego  że zamknę się znowu na kwarantannie. Chyba, że on tak wykalkuluje jak sprawy zawodowe pozwolą, że będzie przede mną te 2 tygodnie i odwali ta kwarantannę. No zobaczymy. Na dzień dzisiejszy szykuje letnie rzeczy do przeprasowanua i powoli się pakuje. Myślę że za tydzień będę już w drodze. 
09 maja 2020 11:16 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Z Norwegii , niezależnie od tego czy się ma papiery czy nie, po powrocie obowiązuje dalej Kwarantanna?  No i mnie znowu to czeka jedli nie zniosą kwarantanny po powrocie mojego :serce: że zamknę się znowu na kwarantannie. Chyba, że on tak wykalkuluje jak sprawy zawodowe pozwolą, że będzie przede mną te 2 tygodnie i odwali ta kwarantannę. No zobaczymy. Na dzień dzisiejszy szykuje letnie rzeczy do przeprasowanua i powoli się pakuje. Myślę że za tydzień będę już w drodze. 

Tak,obowiązuje. Chyba że jest kierowcą zawodowym i regularnie przyjeżdża do Norwegii. Wiem to od znajomego mojego syna, który ma firmę transportową i co  10-14 dni przyjeżdża tutaj. Właśnie z nim zabiorę się ok 20 maja do Polski. Na razie nie wie dokładnie kiedy przyjeżdża, bo 17 maja jest tutaj święto narodowe i 21 znów jakieś święto. Jego kwarantanna nie obowiązuje. 
10 maja 2020 08:06 / 7 osobom podoba się ten post
NIedziela. Konwalia ma jeszcze tylko tydzień. U Malgi zmiana kodu na 3. U mnie i u Marilyn oczko. A u każdej- zmiany bardzo prawdopodobne Te odliczajki ostatnio jakieś dziwne- miesza się, i miesza. Nie ma żadnej pewności....

Konwalia 7

Marta74  16

Marilyn 21

Werska 21

Maluda 27

Damessa 35

Kama84  35

Malgi  39

Luke- Rudy 102-  51

Malgoszg 51
10 maja 2020 08:19 / 5 osobom podoba się ten post
Werska

NIedziela. Konwalia ma jeszcze tylko tydzień. U Malgi zmiana kodu na 3. U mnie i u Marilyn oczko. A u każdej- zmiany bardzo prawdopodobne:-) Te odliczajki ostatnio jakieś dziwne- miesza się, i miesza. Nie ma żadnej pewności....

Konwalia 7

Marta74  16

Marilyn 21

Werska 21

Maluda 27

Damessa 35

Kama84  35

Malgi  39

Luke- Rudy 102-  51

Malgoszg 51

Kochanieńka gdzieś mi jeden dzionek się zgubił  a wogóle to śniło mi się dzisiaj w nocy że były za mną jakieś trzy Jolandy  takie sny mam 
10 maja 2020 08:59 / 7 osobom podoba się ten post
Malgoszg

Kochanieńka gdzieś mi jeden dzionek się zgubił :buziaki1: a wogóle to śniło mi się dzisiaj w nocy że były za mną jakieś trzy Jolandy :hihi: takie sny mam :hihi:

A faktycznie, miałaś dzień dłużej niż Luke. Już poprawiam. I kawa nie pomogła z rana- powoli się rozbudzam i średnio kojarzę

Konwalia 7

Marta74  16

Marilyn 21

Werska 21

Maluda 27

Damessa 35

Kama84  35

Malgi  39

Luke- Rudy 102-  51

Malgoszg 52