Kika jak mi klapnie to od 17 Werska mi dopisze 31:smiech3:
Kika jak mi klapnie to od 17 Werska mi dopisze 31:smiech3:
A i Rudy 102 dobrze sobie radzi:smiech3:
Kolejny dzień zaczynamy! Marta ma zmianę kodu na jedynkę z przodu.
Konwalia 10
Marta74 19
Marilyn 24
Werska 24
Maluda 30
Damessa 38
Kama84 38
Luke- Rudy 102- 54
Malgoszg 55
Kompania się powiększa! Konwalia i Maluda mają zmianę kodu. Niektóre piszą, że już "tęsknią" za odliczajkami... Korona koroną, ale życie toczy się dalej. Jakieś plany mamy, które są teraz jakby częściej korygowane. Oby do przodu, cieszyć się tym, co jest fajne, a z tym, co niezbyt- radzić sobie jak tylko się da najlepiej i szybko zapominać!
Konwalia 9
Marta74 18
Marilyn 23
Werska 23
Maluda 29
Damessa 37
Kama84 37
Malgi 41
Luke- Rudy 102- 53
Malgoszg 54
Cóż, jak ja tutaj dołączę, to wiele z Was juz będzie w domu . Jak wszystko dobrze pójdzie, to zamelduję się ok 20 czerwca. Już miałam ustalony 18 maj, z firmą wszystko uzgodnione, zmienniczka miała do 20 pracować, a ja dwa dni miałabym na odpoczynek po urlopie :lol1: i zakupy letnich rzeczy. Ale niestety loty odwołane. Wczoraj więc gorąca linia ze stałą opiekunką i synem podopiecznej. Stała opiekunka musi i chce w maju wrócić do domu, po 3 miesiącach pracy z demencyjną osobą, wcale mnie to nie dziwi. Na szczęście jej znajoma zgodziła się na miesiąc przyjechać. Ja szukam teraz transportu do Szwecji ,promem do Polski ,dwa tygodnie kwarantanny i ,mam nadzieję ,20 czerwca pojadę czy polecę w końcu do pracy. Szkoda ,że tak wyszło, bo akurat najbardziej wakacyjny czas, spędzę z podopieczną. Ale nie ma co żałować, jeśli bedzie tak jak ostatnio, to prawie jak w sanatorium dla emerytów, tyle że takie, do którego całkiem nieźle dopłacają. :lol1:
Cóż, jak ja tutaj dołączę, to wiele z Was juz będzie w domu . Jak wszystko dobrze pójdzie, to zamelduję się ok 20 czerwca. Już miałam ustalony 18 maj, z firmą wszystko uzgodnione, zmienniczka miała do 20 pracować, a ja dwa dni miałabym na odpoczynek po urlopie :lol1: i zakupy letnich rzeczy. Ale niestety loty odwołane. Wczoraj więc gorąca linia ze stałą opiekunką i synem podopiecznej. Stała opiekunka musi i chce w maju wrócić do domu, po 3 miesiącach pracy z demencyjną osobą, wcale mnie to nie dziwi. Na szczęście jej znajoma zgodziła się na miesiąc przyjechać. Ja szukam teraz transportu do Szwecji ,promem do Polski ,dwa tygodnie kwarantanny i ,mam nadzieję ,20 czerwca pojadę czy polecę w końcu do pracy. Szkoda ,że tak wyszło, bo akurat najbardziej wakacyjny czas, spędzę z podopieczną. Ale nie ma co żałować, jeśli bedzie tak jak ostatnio, to prawie jak w sanatorium dla emerytów, tyle że takie, do którego całkiem nieźle dopłacają. :lol1:
Z Norwegii , niezależnie od tego czy się ma papiery czy nie, po powrocie obowiązuje dalej Kwarantanna? No i mnie znowu to czeka jedli nie zniosą kwarantanny po powrocie mojego :serce: że zamknę się znowu na kwarantannie. Chyba, że on tak wykalkuluje jak sprawy zawodowe pozwolą, że będzie przede mną te 2 tygodnie i odwali ta kwarantannę. No zobaczymy. Na dzień dzisiejszy szykuje letnie rzeczy do przeprasowanua i powoli się pakuje. Myślę że za tydzień będę już w drodze.
NIedziela. Konwalia ma jeszcze tylko tydzień. U Malgi zmiana kodu na 3. U mnie i u Marilyn oczko. A u każdej- zmiany bardzo prawdopodobne:-) Te odliczajki ostatnio jakieś dziwne- miesza się, i miesza. Nie ma żadnej pewności....
Konwalia 7
Marta74 16
Marilyn 21
Werska 21
Maluda 27
Damessa 35
Kama84 35
Malgi 39
Luke- Rudy 102- 51
Malgoszg 51
Kochanieńka gdzieś mi jeden dzionek się zgubił :buziaki1: a wogóle to śniło mi się dzisiaj w nocy że były za mną jakieś trzy Jolandy :hihi: takie sny mam :hihi: