Testy powinny być robione , ale ich nie ma,! Nie wiem czy w Polsce się testy produkuje?
Za chwilę pampersów nie będzie w Drde też , bo Seni produkuje materiały ochronne . Dostawy do Niemiec będą wstrzymane raczej .
Testy powinny być robione , ale ich nie ma,! Nie wiem czy w Polsce się testy produkuje?
Za chwilę pampersów nie będzie w Drde też , bo Seni produkuje materiały ochronne . Dostawy do Niemiec będą wstrzymane raczej .
Czechy właśnie z Chin sprowadziły 200000 szybkich testów. A Polacy nie mogą? Nie, bo za nie trzeba zapłacić.
Tego już nie ogarniam . Ambasada Chin potwierdziła transport pomocy dla Polski . Długo to trwa . Nie wiem .
<iframe width="855" height="481" src="
" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
649 zakażonych koronawirusem w Polsce . Sciągnęłam to teraz w tvn . Luke, co tam w trawie piszczy:-( odnosnie testów . Słyszałeś ? nie mam zadnej dodatkowej informacji w sprawie testów więc wymazałam . Nie chcę siac propagandy . Może cos jeszcze powiedza, przypilnuję .
Amerykańska Akademia Otolaryngologiczna podała w niedzielę, że na całym świecie gromadzone są świadectwa osób, potwierdzające, że "utrata węchu i smaku są znaczącymi objawami związanymi z pandemią COVID-19". "Szczególnie utrata węchu była obserwowana u pacjentów, którzy zostali następnie pozytywnie zdiagnozowani w kierunku koronawirusa, a nie mieli żadnych innych objawów. Proponujemy by te objawy (utrata węchu i smaku - red.) zostały dodane do listy objawów sprawdzających potencjalne zakażenie koronawirusem" - czytamy na stronie Amerykańskiej Akademii Otolaryngologicznej.
Tydzień temu podawali, że jest 13 osób wyleczonych, a od kilku dni tylko ten jeden przypadek pacjenta "zero" jest zakwalifikowany jako wyleczony. Pewnie dlatego, że więcej osób nie leczy się...:modlmy sie: