Koronawirus

23 marca 2020 11:59 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Testy powinny być robione , ale ich nie ma,!  Nie wiem czy w Polsce się testy produkuje? 
Za chwilę pampersów nie będzie w Drde też , bo Seni produkuje materiały ochronne . Dostawy do Niemiec będą wstrzymane raczej . 

Czechy właśnie z Chin sprowadziły 200000 szybkich testów.  A Polacy nie mogą? Nie, bo za nie trzeba zapłacić.
23 marca 2020 12:07 / 4 osobom podoba się ten post
649  zakażonych koronawirusem w Polsce . Sciągnęłam to teraz w tvn . Luke, co tam w trawie piszczy odnosnie testów . Słyszałeś ? nie mam zadnej dodatkowej informacji w sprawie testów więc wymazałam . Nie chcę siac propagandy . Może cos jeszcze powiedza, przypilnuję .
23 marca 2020 12:23 / 3 osobom podoba się ten post
Werska

Czechy właśnie z Chin sprowadziły 200000 szybkich testów.  A Polacy nie mogą? Nie, bo za nie trzeba zapłacić.

Tego już nie ogarniam . Ambasada Chin potwierdziła transport pomocy dla Polski . Długo to trwa . Nie wiem . 
23 marca 2020 12:25 / 4 osobom podoba się ten post
Dorotee, to może przyjdą- i testy, i odzież ochronna, i specjalistyczne maseczki- oby!
23 marca 2020 12:40 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Tego już nie ogarniam . Ambasada Chin potwierdziła transport pomocy dla Polski . Długo to trwa . Nie wiem . 

Oby nie przez DE.
23 marca 2020 13:59 / 3 osobom podoba się ten post
Zmarła 8- ma osoba  zakazona koronawirusem, to 83 letni pacjent . Zmarł w szpitalu w Tychach .
23 marca 2020 14:03 / 1 osobie podoba się ten post
<iframe width="855" height="481" src="" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
23 marca 2020 14:09 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

<iframe width="855" height="481" src="" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Co to za szyfr ? dobrze, że nie po chinsku 
23 marca 2020 14:15 / 3 osobom podoba się ten post
Fundacja TVN przekazała 1 mln. zł na testy . 
23 marca 2020 14:26 / 1 osobie podoba się ten post
23 marca 2020 14:37 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

649  zakażonych koronawirusem w Polsce . Sciągnęłam to teraz w tvn . Luke, co tam w trawie piszczy:-( odnosnie testów . Słyszałeś ? nie mam zadnej dodatkowej informacji w sprawie testów więc wymazałam . Nie chcę siac propagandy . Może cos jeszcze powiedza, przypilnuję .

Tydzień temu podawali, że jest 13 osób wyleczonych, a od kilku dni tylko ten jeden przypadek pacjenta "zero" jest zakwalifikowany jako wyleczony. Pewnie dlatego, że więcej osób nie leczy się...
23 marca 2020 15:09 / 8 osobom podoba się ten post
Amerykańska Akademia Otolaryngologiczna podała w niedzielę, że na całym świecie gromadzone są świadectwa osób, potwierdzające, że "utrata węchu i smaku są znaczącymi objawami związanymi z pandemią COVID-19". "Szczególnie utrata węchu była obserwowana u pacjentów, którzy zostali następnie pozytywnie zdiagnozowani w kierunku koronawirusa, a nie mieli żadnych innych objawów. Proponujemy by te objawy (utrata węchu i smaku - red.) zostały dodane do listy objawów sprawdzających potencjalne zakażenie koronawirusem" - czytamy na stronie Amerykańskiej Akademii Otolaryngologicznej.
23 marca 2020 15:43 / 1 osobie podoba się ten post
Luke

Amerykańska Akademia Otolaryngologiczna podała w niedzielę, że na całym świecie gromadzone są świadectwa osób, potwierdzające, że "utrata węchu i smaku są znaczącymi objawami związanymi z pandemią COVID-19". "Szczególnie utrata węchu była obserwowana u pacjentów, którzy zostali następnie pozytywnie zdiagnozowani w kierunku koronawirusa, a nie mieli żadnych innych objawów. Proponujemy by te objawy (utrata węchu i smaku - red.) zostały dodane do listy objawów sprawdzających potencjalne zakażenie koronawirusem" - czytamy na stronie Amerykańskiej Akademii Otolaryngologicznej.

A także brak apetytu, nudności , biegunka. 
23 marca 2020 16:05 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Tydzień temu podawali, że jest 13 osób wyleczonych, a od kilku dni tylko ten jeden przypadek pacjenta "zero" jest zakwalifikowany jako wyleczony. Pewnie dlatego, że więcej osób nie leczy się...:modlmy sie:

Polska spafla o 40 pozycji w rankingu wyleczonych , jakiś problem wystąpił , z wynikiem testów . Kwestia definicji .
23 marca 2020 19:21 / 1 osobie podoba się ten post