Przecież to było do przewidzenia. Potem będzie piąta i szósta itd.....
Przecież to było do przewidzenia. Potem będzie piąta i szósta itd.....
Mogliby już skończyć z tą szopką i dać ludziom normalnie żyć.
Nie skończą. Chyba, że ludzie się wkurzą ale tak na poważnie. A i wtedy będą w stanie coś wymyślić. Już jest "po ptokach".
Może ktoś wie czy w Dolnej Saksonii do restauracji chodzi się normalnie czy z paszportem szczepień? Okolice Osnabruck
Nie ma obowiązku zkładania maski w lokalach gastronomicznych ani posiadania certyfikatu. Obowiązuje wpis do karty odwiedzających, bądź skan QR Code z paszportu/certyfikatu szczepień.
Będę się szczepił w tym miesiącu, boję się igieł jak dziecko ale trzeba.. Nie ma innego wyjścia, już piszą o kappa więc nie będę ponosił ryzyka, że w pewnym momencie nie przyjmą mnie do pracy. Dam znać jak przejdę szczepienie.
Ja nie mam zamiaru się szczepić nawet za cenę zaprzestania wyjazdów do pracy .Nikt nie będzie mnie zmuszał do czegokolwiek .
Będę się szczepił w tym miesiącu, boję się igieł jak dziecko ale trzeba.. Nie ma innego wyjścia, już piszą o kappa więc nie będę ponosił ryzyka, że w pewnym momencie nie przyjmą mnie do pracy. Dam znać jak przejdę szczepienie.
Brawo Ty ( pewnie zostanę tutaj zlinczowana) . :oklaski: Ja też się nie mam zamiaru szczepić no chyba, że przystawia mi pistolet do głowy i np. nie kupię chleba w sklepie. Moim dzieciom też za broniłam mimo to iż syn ma 18 lat i sam decyduje o sobie. Powiedział, że nie nie ma zamiaru się szczepić.
Ja w ramach samoochrony i odpowiedzialności społecznej się już w pełni zaszczepiłam ..