Witam serdecznie :buziaki2:
Dzisiaj oficjalny start. O 8 budzę pdp, śniadanie i czekanie na dwie dziewczyny do kąpieli. Potem obiad, pauza itd:-)
Życzę Wam miłego dzionka:kwiatek dla ciebie:

Dzień dobry Opiekunkowo.
Witam serdecznie :buziaki2:
Dzisiaj oficjalny start. O 8 budzę pdp, śniadanie i czekanie na dwie dziewczyny do kąpieli. Potem obiad, pauza itd:-)
Życzę Wam miłego dzionka:kwiatek dla ciebie:
Ja - jak to zwykle u mnie bywa :lol1: - zrozumiałam, że ty będziesz te dwie dziewczyny kąpał i przez moment sie "zawiesiłam" bo oczy mi na wierzch wyszły :lol3: :smiech3: Nic na to nie poradzę.
Dzień dobry Opiekunkowo.
No cóż, czasami skrótami operuję:zawstydzony:
:smiech3::-)
Tu Tak naprawdę to nocek nie ma....A jak pod się przebudzi ok. 5 rano...to potem wszyscy śpimy do 9godz.:-)
I jeszcze nie pasowało? :zaskoczenie1:
Dużo by pisać..... Ale po co ???:-):-):-) BETON:smiech2:
I ogólnie po majówce powoli rusza powoli gabinet dentystyczny i ginekolog. Dokładne terminy na dziś nieznane choć do dentysty na maj już robią zapisy.terminy są choć wszystko dopasowywuje się do sytuacji jaka dziś jest i będzie.
Przynajmniej u mnie.
I wnioskuję że jak skończą się kwarantanny nie będzie też mowa o nich że się na jakieś było i będzie można od razu iść do lekarza.
A kwarantanny się skończą jak granicę pootwierają... A pootwierają jak się korona skończy za 1 2 3 lata?! A sie skończy jak przechoruja wszyscy lub się zaszczepia.. Hehhh
Koło Macieja
Pozdro.
Ciekawostka.
Próbowałam się zapisać do dentysty na maj koniec....
Chyba wszystkich pogięło... A mianowicie po odbytej 14 dniowej kwarantannie w domu nie mogę iść do dentysty sobie.... Bo trzeba odczekać po skończonej kwarantannie jeszcze 14 dni nie mniej... I wypełnia się dokumenty że było się w jakiejś kwarantannie... No przegiecie totalne....za chwilę oznakuja chorych na covid bo przebytej kwarantannie(zakażonych) i pokwarantannowych... Nie chorych....czyli selekcja... Czyli teraz wszystkim wokół musze mówić że na jakiejś kwarantannie byłam... Czyli być może z zakażonym miałam kontKt... Czyli naznaczona jestem... No niezle berety... Inie wolno zataic że się było na kwarantannie bo będzie kara... prawda tylko prawda..... Czyli do lekarza domyslam sie jakiegokolwiek też min 14 dni po kwarantannie... Czyli minimum na Mc trzeba by do domu zjeżdżać a w zasadzie 5 6 tyg by coś zalatwic np takiego dentystę....... Ciekawe......
Juz mi się odechciało iść do dentysty... To były tylko kosmetyczne rzeczy ale czuję się jak naznaczona... Odechciało mi sie
Pada :radosc1: