Brzmi lepiej, szkoda że znaczy to samo :lol2:

Brzmi lepiej, szkoda że znaczy to samo :lol2:
Może już pisałaś... Gdzie jedziesz kiedy i na ile i do kogo i po co? :lol3:
Nie szkodzi:-)ale zobacz jaką istotną rolę odgrywa kultura słowa :-) Czasem jak komuś inteligentnie dowalisz zwłaszcza ,,bucowi" to się przez kilka dup :smiech3:będzie zastanawiał co autorka miała na myśli:hihi:
Czekam na odpowiedź rodziny, która chce mnie zatrudnić bezpośrednio :radosc1:
Jak warunki przedstawia za ile i na ile to zadecyduje czy mi odpowiada. Jak nie będzie mi to odpowiadało to w maju chce wyjechać na starych zasadach czyli za pośrednictwem agencji :-)
A ha no myślałam że juz wiecej coś wiesz czyli nadal czekasz. Ok. Może po majówce się wyjaśni. Ok. Czekamy gdzie będziesz sie:moje_wakacje: plażować
Gdzie to ja już wiem. W Badeni Wirtembergi bo to mój ukochany rejon :slodki krolik:
A ha no wiemy wiemy.... Bo "ukochany":lol3:
moja pdp stamtąd pochodzi więc po niemiecku normalnie hehe nie po bawarsku i nawet ja z ciekawości pytałam czy ma te patalaszki bawarskie ubranko zwal jak zwal ale nie ma nie lubuje się w tym.
Tam gdzie ja jadę to trochę bardziej na zachód jeszcze i szwabisz tam mówią czy jakoś tak. Dla mnie to i lepiej bo wymówkę mam a oni zrozumienie, że ja tego, narecza"to nie bardzo rozumie :zawstydzony::hihi:
Niestety z polskim Sanepidem nie da się kombinować. Tam to mur, beton i kraty wiezienne. Reżim , jak w Korei Północnej.
Dzień dobry, późno trochę, ale witam i miłego weekendu życzę
Dziś się doczytałam, że Sanepid jeśli chce to może skrócić, lub uchylić kwarantannę. Zwłaszcza jesli posiada się zaswiadczenie o wyniku pozytywnym testu. W ten sposób przyleciała do Wrocławia 100 osobowa delegacja jakiejś firmy z Korei. Zostali przebadani przed wylotem na COVID. Sanepid to uznał .
Ja jestem rozczarowana i wściekła po rozmowie telefonicznej z sanepidem z mojego miasta. Jak pisałam mur, beton i tylko paragrafy.:strzela z bicza:
Gusiu29,
https://wyborcza.pl/7,155287,25912844,zamkniecie-granic-przedluzone-loty-odwolane-do-konca-maja.html
Zostało coś jeszcze?