Hej,za ok 40 minut będę w Essen
Może Luke wskoczył na rumaka i wpadnie przyjaźnie pomachać koleżance ?:-)
Może Luke wskoczył na rumaka i wpadnie przyjaźnie pomachać koleżance ?

Hej,za ok 40 minut będę w Essen
Może Luke wskoczył na rumaka i wpadnie przyjaźnie pomachać koleżance ?:-)
W Duesseldorie zapraszam:kawa:
Juhuuu, juhuuu .... chmurki nadeszły całą bandą i zrobiło się chłodniej. Będę żyła :niech zyje: :tanczy: bo wczoraj to nie byłam do końca pewna czy żyję czy już się roztopiłam. A od dwóch dni jaskółki nam tu szalały, niziutko oczywiście. Mistrzynie lotów i manewrów wszelakich - pdp uwielbia na nie patrzeć, bo sam przecież był "szybownikiem". Tak więc dzisiaj się cieszę na deszczyk. Ogródeczek też się cieszy
No popatrz Dorota, na rozpisce co innego niz przystanki które mijamy.
Podskocz z tą kawą za pół godziny w okolice Hbf w Dűsseldorfie :-)
Plis podeszlij trochę deszczu . Pojechałam o 10 l.na zakupy już prywatne
,3h i zdycham
Wróciłam wkurzona i zdegustowana. A może ja dzisiaj taki dzień mam :glupi: Wszyscy na skrzyżowaniach "prawa ręka" byli dzisiaj dla siebie mili i oczywiście wydłużał się czas wyjazdu/zjazdu. Kurde... lepiej pójdę robic to co dzisiaj łazi cały czas za mną
:lulu:
No przeczuwałam, że się cos wydarzy bo też miałam takie sny. Paniusia zapiła i się wywaliła i złamała nogę. Babka lamentuje, że ja jutro jadę i nie na zmienniczki. Oni myślą, że moje :serce: po mnie zajeżdża więc mnie nawet nie zatrzymują. Zresztą jestem już zmęczona i chce do domu. Córki mają się zorganizować i w weekend opiekować się dziadkami. Na cito agencja szuka . No zobaczymy jak to się rozstrzygnie. :bezradny:
No przeczuwałam, że się cos wydarzy bo też miałam takie sny. Paniusia zapiła i się wywaliła i złamała nogę. Babka lamentuje, że ja jutro jadę i nie na zmienniczki. Oni myślą, że moje :serce: po mnie zajeżdża więc mnie nawet nie zatrzymują. Zresztą jestem już zmęczona i chce do domu. Córki mają się zorganizować i w weekend opiekować się dziadkami. Na cito agencja szuka . No zobaczymy jak to się rozstrzygnie. :bezradny: