Ale to co, wracasz do niej później?
Ale to co, wracasz do niej później?
Na pewno nie. Bo nie czuję się komfortowo w tym miejscu. A jednak trzeba jako taki komfort mieć jeżeli mam przebywać w tym miejscu 24 h. Ale nie wiem czy jakakolwiek opiekunka będzie czuć się tu dobrze bo syn pdp powiedział że mamusia nie chciała mieć opiekunki. Słodko, nie? Tak sobie myślę że może przez to jest troszkę napięta atmosfera
Wolne popołudnie, pięknie, cudnie, ale już mi gorąco. Przysiadłam właśnie i czekam na kawę mrożoną ,żeby się ochłodzić. 12 km mam już w nogach,teraz chwila odpoczynku,bo jeszcze 5,5 do domu. Najpierw ścieżkami wśród pól , później ścieżką rowerową dotarłam do małego miasteczka Hardt. Chyba jednak posiedzę tu trochę dłużej i wrócę autobusem, żeby nie było tak, że to babcia będzie musiała jutro mną się opiekować :lol1:
Pozdrawiam słonecznie z "trasy ":najlepszego3:
I ja pozdrawiam babcię Gusię z trasy:super:
Ja Ci dam babcię :-)
Chcesz jak Nincia opindol ode mnie dostać?:lol1:
Dusia1978 dasz radę się wypakować... Ja dzisiaj dopiero się całkiem rozpakowałem.. Ale dlaczego aż tyle skarpetków, majtków, bokserków przywiozłem? :smiech2:
Ale to mój synek tacie dopakował do walizy, kiedy nie widziałem... Opróżnił całą szufladę z tymi gadżetami:smiech3:
Wolne popołudnie, pięknie, cudnie, ale już mi gorąco. Przysiadłam właśnie i czekam na kawę mrożoną ,żeby się ochłodzić. 12 km mam już w nogach,teraz chwila odpoczynku,bo jeszcze 5,5 do domu. Najpierw ścieżkami wśród pól , później ścieżką rowerową dotarłam do małego miasteczka Hardt. Chyba jednak posiedzę tu trochę dłużej i wrócę autobusem, żeby nie było tak, że to babcia będzie musiała jutro mną się opiekować :lol1:
Pozdrawiam słonecznie z "trasy ":najlepszego3:
Dawaj tą fotkę na awator !:aniolki:
Ja Ci dam babcię :-)
Chcesz jak Nincia opindol ode mnie dostać?:lol1: