Powitajki przy kawie 61

09 czerwca 2020 22:40 / 7 osobom podoba się ten post
I dzię dobry. 
Ja też   Najlepiej   Pakuje wszystko zawsze.bo nw czy wrócę.  Tylko wtedy jak będzie dobrze .Jak słabo to szukam dalej. Kiedy to będzie to nigdy nie wiem. Jeśli wrócę do Leo to za 2 ms. Jeśli nie to może na jesień gdzieś wyskocze. Nie spieszy się. 
No. Bus już jest.  Nd 5 rano. I dzida do domku . Gdzie w garazyku czeka zalane po brzegi auto. Kofry do bagażu i cisnę do swojego. Po drodze paczuche z eobuwie odbiorę bo po co mi kupować w Niemcach jak mamy swoje miastowe eobuwie. From zg.Reklama.   Likiereczek jeszcze ulubieny słony. 
A od pon zaczynam przyjmować gości i synu przyjeżdża    Sąsiedzi niech nie marudzą i tak mają dużo wolnego 

Ciągle czuję głód tak samo jak ciągle gubię wątek....   

10 czerwca 2020 06:45 / 9 osobom podoba się ten post
Witam środowo w środku tygodnia.
Moja ostatnia na tym zleceniu.
Chyba zacznę się pakować pomału?
Miłego dnia wszystkim

10 czerwca 2020 06:58 / 9 osobom podoba się ten post
Zapraszam na 
Witam milutko i życzę miłego dnia 
10 czerwca 2020 07:04 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 
10 czerwca 2020 07:04 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Środa minie tydzień zginie.  No i oby tak było. Spokojnego dnia ludziska z dużą ilością słońca bo u mnie pada deszcz. Kawkę zostawiam proszę się częstować. 
10 czerwca 2020 07:43 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry,miłego dnia życzę i dużo zdrówka oraz słoneczka bo u mnie pochmurnie i tylko 16 stopni ale później ma być ciepłej ok. 20 st. to nie tak źle. Dziś trzeba zrobić zakupy no bo jutro Boże Ciało w piątek pakowanie i sobota wyjazd do DE nie wiem jeszcze o której.Miłej środy życzę 
10 czerwca 2020 07:43 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry przyjemnego, bezstresowego dnia życzę 
10 czerwca 2020 07:45 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry o poranku!
10 czerwca 2020 08:00 / 7 osobom podoba się ten post
Środa, troche pochmurnie,ale nawet ciepło.wypita....do 10-tej spokojnie.Jeszcze może ostatnia runda po sklepach przed pakowaniemMiłego dnia wszystkim
10 czerwca 2020 08:20 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  dzisiaj wybieram się do mojego Cactusa i znowu będzie ciasteczko i cremant  dobrego dzionka kochani 
10 czerwca 2020 08:30 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo długi weekend się zaczyna dzisiaj! I to już koniec ze świętami
10 czerwca 2020 08:33 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Witam Was wszystkich serdecznie 
To nic, że pogoda za oknem byle jaka najważniejsze, że nastrój świetny i ciepło w serduchach 
Miłego dnia kochani 
10 czerwca 2020 09:16 / 6 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo:-) długi weekend się zaczyna dzisiaj! I to już koniec ze świętami:chaplin:

U mnie jeszcze 23 czerwca Święto Narodowe 
10 czerwca 2020 09:58 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, witam wszystkich. Kwarantanna się skończyła dla mnie, co chyba zauważyliście, mniej piszę, bo ciągle coś  muszę. Mało mnie w domu, poranki zostawiłam tylko dla siebie  ,tak jak lubię, powolny rozruch, leniwie wypita kawa, śniadanie i ciągle gdzieś wybywam. Szkoda, że pogoda taka sobie, niby ciepło, ale słońca brak. Jeszcze nie zajrzałam na plażę miejską, żeby nad jeziorem pospacerować. Jutro na Rodos się wybieram, będzie wesoło, jak zawsze na działce u brata. Zapowiada się impreza w większym gronie. Mamy co świętować, 30 lat mój brat z bratową są już razem, dokładnie wczoraj minęło, a wydaje mi się że tak niedawno bawiliśmy się na ich weselu. 
Przyjemnego dnia, kochani 
10 czerwca 2020 10:18 / 7 osobom podoba się ten post
Godzina 5 minut 30 kiedy pobudka zagrała, grupa rezerwy szła do cywila , niejedna Niemka płakała.  Niejednej Niem żal się zrobiło i serce z bólu zadrżalo, że jej opieka szła do cywila a jej samej zostało ...