Powitajki przy kawie 61

12 czerwca 2020 07:23 / 11 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  w piątek weekendu początek. Mój przedostatni tutaj. Za oknem w końcu słoneczko i na dziś zapowiadają wysoka temperaturę. No w końcu bo liczę na opalanko bo już się biała robię.  Wam życzę spokojnego i słonecznego dnia. Zostawiam dla Was i kawkę i piękne kwiaty. 
12 czerwca 2020 07:41 / 12 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim!
12 czerwca 2020 08:00 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Witam Wszystkich piątkowo ale jak zwykle bardzo serdecznie 
Zbieram się do fryzjera bo w niedzielę wyjazd to trzeba jakoś wyglądać w tym niemcowie jak to mawia moja koleżanka 
Miłego dnia 
12 czerwca 2020 08:04 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  na moim niebie chmurki ale ma byc 28 stopni  miłego piątku kochani 
12 czerwca 2020 09:33 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w piątekwypita śniadanie zaliczone.....czas do pracy,a wieczorem kierunek domMiłego dnia wszystkim
12 czerwca 2020 09:37 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
12 czerwca 2020 10:57 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.
Witam serdecznie pracujących i pakujących się w domku do wyjazdu.
Ja też we wtorek dołączę do nowej brygady. Kika, Nincia, Maluda  Tym razem kierunek północ, ok. Bremen. Nowe miejsce więc tylko na 30 dni deklaracja z mojej strony, z możliwością przedłużenia. Chciałabym, tak jak Luke i inni zadowoleni powiedzieć jest ok. zostaję dłużej, ale to się okaże.
Na Mazowszu piękna słoneczna pogoda. I chyba w wielu miejscach również tak cudnie jest. Miłego dnia życzę, a tym dziewczynom, które już mają zarezerwowane busiki, niech jak najszybciej te dni i nocki mijają i przybliżają Was do spotkania z najbliższymi i własnym domem.
12 czerwca 2020 11:04 / 9 osobom podoba się ten post
Mój wyjazd do DE przedłużył się o cały tydzień ,wyjeżdżam więc dopiero 20 czerwca, pakuję się ale na wyjazd weekendowy,skoro jestem w Pl to jedziemy do rodzinki na grila,ponoć ma być ładna pogoda. Wszystkim miłego i spokojnego dnia życzę 
12 czerwca 2020 11:11 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  nie tak z rana ale musiałam wynik pdp z przychodni odebrać, no i zakupy po drodze machnąć.

Niech mnie ktoś uświadomi, niekumata jestem. Selgros jest sklepem dla wszystkich, nie takim jak kiedyś Makro było, że tylko z kartami klienta ?? No nie kupowałam nigdy !! w Selgrosie  Na głupie pytania są tylko mądre odpowiedzi 
12 czerwca 2020 11:13 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Dzień dobry :kwiatek dla ciebie: nie tak z rana ale musiałam wynik pdp z przychodni odebrać, no i zakupy po drodze machnąć.

Niech mnie ktoś uświadomi, niekumata jestem. Selgros jest sklepem dla wszystkich, nie takim jak kiedyś Makro było, że tylko z kartami klienta ?? No nie kupowałam nigdy !! w Selgrosie :bezradny: Na głupie pytania są tylko mądre odpowiedzi :lol1:

Nawet nie znam Selgros s . , w Szwajcarii podobnego sklep też jest , dla normalnie , Metro to tutaj nasze Makro . Chyba nadal z kartą . 
12 czerwca 2020 11:20 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Nawet nie znam Selgros s . , w Szwajcarii podobnego sklep też jest , dla normalnie , Metro to tutaj nasze Makro . Chyba nadal z kartą . 

W Szwajcarii to chyba Migros ale Tina wie lepiej. No nie wiem co z tym Selgrosem. 
12 czerwca 2020 11:31 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

W Szwajcarii to chyba Migros ale Tina wie lepiej. No nie wiem co z tym Selgrosem. 

Selgros to chyba jednak nadal z kartą , weszłam na ich stronę  trzeba się zajestrowzc. , Żeby zostać klientem . 
Tak Migros  w CH , jeszcze Coop tak mają . 
12 czerwca 2020 12:11 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

Dzień dobry :kwiatek dla ciebie: nie tak z rana ale musiałam wynik pdp z przychodni odebrać, no i zakupy po drodze machnąć.

Niech mnie ktoś uświadomi, niekumata jestem. Selgros jest sklepem dla wszystkich, nie takim jak kiedyś Makro było, że tylko z kartami klienta ?? No nie kupowałam nigdy !! w Selgrosie :bezradny: Na głupie pytania są tylko mądre odpowiedzi :lol1:

I ja nie kupowałam w Selgrosie, ale zamiescili zasady na stronce. Czy w DE jest podobnie- ne wim 
Pytaj .
https://www.selgros.pl/zasady

Unt dzień dobry Ludzie -śle pozdrowienia ślepa Gienia, kup se trąbkę....., czy co inne co bzęcy 
12 czerwca 2020 12:13 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Selgros to chyba jednak nadal z kartą , weszłam na ich stronę  trzeba się zajestrowzc. , Żeby zostać klientem . 
Tak Migros  w CH , jeszcze Coop tak mają . 

Migros i Coop tak nie mają wyjątkowo jak Selgros . Zwykłe markety dla pospolitych klientow, nie jakichś krezusów tylko z własnym interesem 
12 czerwca 2020 12:47 / 6 osobom podoba się ten post
Agnesssa

Dzień dobry w piątek:buziaki2::kawa1:wypita śniadanie zaliczone.....czas do pracy,a wieczorem kierunek dom:radosc1:Miłego dnia wszystkim

Szerokości, ja w niedzielne przedpołudnie ruszam na wschód