Powitajki przy kawie 62

22 sierpnia 2020 09:00 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień doberek. Dziś przyjemnie chłodno, pada ? ale mnie to nie przeszkadza. Po średnio przespanej nocce, radzę się kawą w zadaszonej części ogrodu. Przyjemnego spokojnego dnia wam życze
22 sierpnia 2020 09:23 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
22 sierpnia 2020 10:26 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  Ja dzisiaj  dyżuruje...rodzinka jeszcze jest..moze jutro wyjadą Miłego weekendu życzę nam Wszystkim 
22 sierpnia 2020 11:05 / 1 osobie podoba się ten post
Damessa

Dzień dobry :-) Ja dzisiaj  dyżuruje...rodzinka jeszcze jest..moze jutro wyjadą :modlmy sie:Miłego weekendu życzę nam Wszystkim :kwiatek dla ciebie:

Witam 
Cały czas siedzą, odkąd przyjechali? 
22 sierpnia 2020 11:20 / 5 osobom podoba się ten post
Dobrego weekendu dla kazdego! :) 
22 sierpnia 2020 11:53 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Tak, wypoczywam, do tego stopnia
, że z nudów chyba wymaluję kuchnię, pokopię w ogródku, wypiorę dywan... :ucieka::smiech3:

:-):-)

U mnie na sztuki też totalne bezrobocie. Dziś rozrywka bo z odp do fryzjera przyjechałam. Ona się fryzjera ja kawkę pije. Zaraz wizyta w restauracji i do domciu. I pauza potem tylko kolacja i koniec dnia. A jutro idziemy na urodziny dy nowej. O Jezu jaka ja jestem zapracowana. 
22 sierpnia 2020 12:35 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Witam :kwiatek dla ciebie:

Jutro tydzień jak przybyli...
22 sierpnia 2020 12:35 / 4 osobom podoba się ten post
Witam popołudniu w moją ostatnią sobotę...czas leci leniwie....po obiedzie trzeba wziąść sie za ogarnianie mieszkania dla zmienniczkiwalizka prawie spakowana,kilka rzeczy jeszcze będzie trzeba upchnąćMoże spacer wieczorem,zobaczę.Miłego dnia
22 sierpnia 2020 12:57 / 3 osobom podoba się ten post
Agnesssa

Witam popołudniu w moją ostatnią sobotę...czas leci leniwie....po obiedzie trzeba wziąść sie za ogarnianie mieszkania dla zmienniczki:odkurzanie:walizka prawie spakowana,kilka rzeczy jeszcze będzie trzeba upchnąć:radosc:Może spacer wieczorem,zobaczę.Miłego dnia

To... wiesz tam, no, tam tego... Jakbyś potrzebowała pomocy, to Luke Ci zawsze pomoże

Też pozdrawiam 
22 sierpnia 2020 15:18 / 4 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich jeszcze z laby. Dawno nie zaszywaliśmy się  na urlopie ( nie jest to esperal, jakby kto pytał ), toteż online się pojawiam ( gdziekolwiek ) , jeśli to jest niezbędne. Proszę nie bić, bo to nie tak, że zapomniałam 
Spokoju, szczęsliwości, w miarę bezproblemowej pracy życzę wam.
22 sierpnia 2020 17:11 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Witam :kwiatek dla ciebie:

Właśnie  się  dowiedziałam  że  jutro,skoro świt  opuszczają  nas..
wracają  na swoje  Bayern 
23 sierpnia 2020 07:23 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, witam Was raniutko w niedzielę 
Następna niedziela już w domku. 
Zaczęłam dzień od wiadomości i nie mogę przywitać się radośnie. 
Myślę o tej tragedii, o której przeczytałam. W Gliwicach wypadek busa, wszyscy (9 osób) nie żyją...
Smutne...
Spokojnej niedzieli nam wszystkim życzę i bezpiecznych podróży 

23 sierpnia 2020 07:38 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w niedzielę.  za oknem jakby mglisto i pewnie chłodniej. Dziś jedziemy na urodziny do synowej więc obiad mam z głowy. Ja osobiście nie jestem za takimi wypadami ale jak muss to muss. Wam życze spokojnego dnia. 
23 sierpnia 2020 07:54 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry, witam Was raniutko w niedzielę :-)
Następna niedziela już w domku. 
Zaczęłam dzień od wiadomości i nie mogę przywitać się radośnie. 
Myślę o tej tragedii, o której przeczytałam. W Gliwicach wypadek busa, wszyscy (9 osób) nie żyją...
Smutne...
Spokojnej niedzieli nam wszystkim życzę i bezpiecznych podróży 
:angel3: 

Dzień dobry.
Gusia- dotyka nas to niejako bezpośrednio- większość z busami ma regularnie do czynienia. I, niestety można im wiele zarzucić. Od- w takiej sytuacji- drobiazgu, czyli większość jest ciasna i niewygodnia. Po najważniejsze- brak drugiego kierowcy.  W firmie, z którą ostatnio jeżdżę, przeważnie jeden jedzie do granicy, a drugi w DE.  Ostatnio chłopak był na tyle rozsądny, że nie jechał na siłę i właściwie pod koniec rozwożenia- zostałyśmy we dwie, najwyżej 100 km o końca podróży, może mniej- stwierdził, że musi się przespać z godzinę. Potem też nie krążył, tylko za rogiem się zatrzymał i spał.

Są inne środki transportu, można bojkotować firmy, w których jeździ całą trasę jeden kierowca- jak w tych suwalskich, które mam na miejscu i byłoby najprościej z nimi jechać. Ale w agencji mówię, że nie chcę z nimi jechać- i tłumaczę dlaczego.
23 sierpnia 2020 08:03 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry spokojnej niedzieli życzę