Powitajki przy kawie 62

02 października 2020 20:37 / 3 osobom podoba się ten post
Jestem w Paderborn na osiedlu domkowym.  Niecałe  3 km stąd jest basen,  oczywiście  każdy mi odradza  bo "złapię  cos".Pozostanie mi jedynie Langer Spaziergang i tyle. Jak ktoś  z obecnych  jest w tym mieście  i ma chęć  to możemy się  spotkać ?
03 października 2020 07:20 / 5 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Wszystkich. Za oknem ulewa  więc jeszcze nie wyskakuje z łóżeczka. Mam czas. Życzę Wam spokojnego i bezstresowo dnia. 
03 października 2020 07:37 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry spokojnego dnia życzę wszystkim 
03 października 2020 07:40 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry sobotnio. Kawkę popijam i się zastanawiam- co z gazetą? Taj muszę kawałek do ulicy dojść, nie tak, jak wcześniej tylko rękę wyciągnąć za drzwi Święto świętem, ale kiedyś gazeta była. To się przejdę, choć ciemno, mokro, nawet pies wyskoczył na chwilę i od razu wrócił- w taką pogodę nie chciało mu się świeżego powietrza zażywać

03 października 2020 07:45 / 4 osobom podoba się ten post
03 października 2020 07:59 / 7 osobom podoba się ten post
Serwus,dawno mnie tu nie było. W poniedziałek mam dostać propozycję pracy. Ale jeszcze nie wiem, kiedy wyjadę, bo czeka nas wizyta u chirurga naczyniowego. Normalnie, mam obawy. A z weselszych wiadomości - przez miesiąc mam kotkę, Tosię. Super ?
03 października 2020 10:38 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
03 października 2020 13:33 / 4 osobom podoba się ten post
dzien dobry opiekunkowo miłego dzionka wszystkim
04 października 2020 07:24 / 4 osobom podoba się ten post
Witam Was serdecznie  , niedzielnie
Dziś planowałem jechać na grzyby, niestety mocno pada, trzeba czekać na bardziej sprzyjające warunki pogodowe. 
Póki co, urlopować się trzeba dalej. Być może za dwa tygodnie będę już z powrotem w DE, ale czas pokaże.
Miłego dnia i dalszego świętowania Wam życzę
04 października 2020 07:27 / 5 osobom podoba się ten post
Witam Was.  No i nadszedł w końcu ten moment, że mogę śpiewać ta ostatnia niedziela. Długo..... Ale teraz patrzę i mowie, że szybko zleciało. Urlop też szybko zleci. napewno nie będzie pod palmami ale pod orzechem włoskim mam nadzieję, że jeszcze na posiedze trochę.  Za oknem jeszcze ciemno. Dziś o iad mamy w restauracji więc nie zrywam sie bo nie muszę się i że śniadaniem spieszyć. Spokojnego dnia kochani. S teraz zapraszam na kawkę lub herbatke 
04 października 2020 07:30 / 1 osobie podoba się ten post
Luke

Witam Was serdecznie  :kawa1:, niedzielnie:chaplin::pada_deszcz::pada_deszcz:
Dziś planowałem jechać na grzyby, niestety mocno pada, trzeba czekać na bardziej sprzyjające warunki pogodowe. 
Póki co, urlopować się trzeba dalej. Być może za dwa tygodnie będę już z powrotem w DE, ale czas pokaże.
Miłego dnia i dalszego świętowania Wam życzę:buziaki2:

Ja też za około 3 tygodnie wracam więc lista w odlicxajkach będzie zapełniona.  A wyjazd  w góry kiedy? 
04 października 2020 07:37 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry spokojnej niedzieli życzę 
04 października 2020 08:40 / 1 osobie podoba się ten post
Dusia1978

Ja też za około 3 tygodnie wracam więc lista w odlicxajkach będzie zapełniona. :kocha nie kocha: A wyjazd  w góry kiedy? 

W środę rano, do niedzieli. Jutro jeszcze fryzjer, dwóch lekarzy, a we wtorek siedzę już w domu. 
04 października 2020 08:44 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

W środę rano, do niedzieli. Jutro jeszcze fryzjer, dwóch lekarzy, a we wtorek siedzę już w domu. :-)

Szerokiej drogi, pięknej pogody i super wrażeń. 
04 października 2020 08:46 / 1 osobie podoba się ten post
Dusia1978

Szerokiej drogi, pięknej pogody i super wrażeń. :-)

Dziękuję, ale jeszcze się odezwę