Odliczam dni 21

11 lutego 2021 09:56 / 3 osobom podoba się ten post
Clio powodzenia na nowej Stelle. Ja dzis po obiedzie pakuje walizki. Jak wszystko pojdzie zgodnie z planem wracam tu ok 17.03 i chyba... zostane na Wielkanoc.
11 lutego 2021 10:02 / 2 osobom podoba się ten post
Clio

Tak mi sie udało wcisnąć mowilam,że chce na max mc jeszcze gdzies jechac i sie okazało że w tym miejscu nowym wraca dziunia 13 marca wiec idealnie a czy to 27,29 dni czy 32 to nie gra roli.
Poza tym mam tak zaj* koordynatorkę ze szok zawsze do mnie z "marchewka" podchodzi  slodko Tak i to dziala w obie strony,ze mamy super kontakt:zakochany1: i chetnie biore jej zleconka :hihi:
Poza tym ja zawsze ok 2 tyg wczesniej mowie co nowego chce wykombinować czy przedłużyć czy cos nowego wiec jest czas  i zreszta firma ma duzo miejsc nawet na " gwalt:-):oczko:

Świetnie! Ja w poprzedniej firmie ,HR Investment  ,też miałam super koordynatorkę,teraz jeszcze czasem się  odzywa z propozycjami pracy. Jednak  przy systemie 6×6 tygodni, niczego nie szukam.
Powodzenia na nowym miejscu 
11 lutego 2021 10:09 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Świetnie! Ja w poprzedniej firmie ,HR Investment  ,też miałam super koordynatorkę,teraz jeszcze czasem się  odzywa z propozycjami pracy. Jednak  przy systemie 6×6 tygodni, niczego nie szukam.
Powodzenia na nowym miejscu 

Pochwal się swoje firmy . Tak z imienia
11 lutego 2021 10:28 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Pochwal się swoje firmy . Tak z imienia:chaplin:

Wcześniej byłam w HR Inv., teraz w Aterimie. Kontakt z koordynatorką, polską i  niemiecką był dużo lepszy,moim zdaniem bardziej interesowali się tym, co się dzieje. Tutaj z kolei lepiej mi płacą, a że jakiejś specjalnej pomocy id nich czy zainteresowania nie potrzebuję, to nie narzekam 
11 lutego 2021 10:39 / 1 osobie podoba się ten post
Clio

Tak mi sie udało wcisnąć mowilam,że chce na max mc jeszcze gdzies jechac i sie okazało że w tym miejscu nowym wraca dziunia 13 marca wiec idealnie a czy to 27,29 dni czy 32 to nie gra roli.
Poza tym mam tak zaj* koordynatorkę ze szok zawsze do mnie z "marchewka" podchodzi  slodko Tak i to dziala w obie strony,ze mamy super kontakt:zakochany1: i chetnie biore jej zleconka :hihi:
Poza tym ja zawsze ok 2 tyg wczesniej mowie co nowego chce wykombinować czy przedłużyć czy cos nowego wiec jest czas  i zreszta firma ma duzo miejsc nawet na " gwalt:-):oczko:

A jaka forma. Pochwal się to może i my skorzystamy. 
11 lutego 2021 10:45 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Pochwal się swoje firmy . Tak z imienia:chaplin:

Dorotee temat dlugi jak rzeka nie ma co się firma chwalić nie o to.biega koordynatorki duzo wiedza bo się tym zajmuja to wiedza zaxwycxaj" gdzie wysyłają. 
To nie jest tak ze mam najfajniejsze miejsca bo wiem ze sa lepsze wypasniejsze,ciekawsze,bogatsze,milsze,piekniejsze,lub akszynowskie super nawet z wolnymi wekendami np sa lepsiejsze i gorsiejsze miejsca ale ktos musi pojechac i tak  
11 lutego 2021 10:55 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Nie ma sprawy. Będzie zrobione. :-):super:

:
11 lutego 2021 13:14 / 5 osobom podoba się ten post
No to się popisałam, nagadałam wyżej, że firma nie interesuje się tym, co się dzieje u opiekunek, a tu proszę, właśnie miałam telefon. Miła pani, miłym głosem, wypytała mnie o wszystko, to ja też miłych  odpowiedzi udzieliłam
Pomóc w niczym nie mogą, bo nie ma takiej potrzeby. Ale zapytali, jak by co 
11 lutego 2021 15:18 / 4 osobom podoba się ten post
Joanna1983

Clio powodzenia na nowej Stelle. Ja dzis po obiedzie pakuje walizki. Jak wszystko pojdzie zgodnie z planem wracam tu ok 17.03 i chyba... zostane na Wielkanoc.

Joannnooo szerokiej drogi  i dziekuje 
12 lutego 2021 05:29 / 5 osobom podoba się ten post
To dziś ten dzień ??? 2 tyg w De ? wytrzymałam ????????
12 lutego 2021 07:30 / 7 osobom podoba się ten post
1,2, 3 Piątkowe odliczanie czas start  a lista wygląda tak 

Clio zaczyna nowa szychte a Dorotę ma zmianę kodu. 

Crezy 4
Marylin 26
Clio 28
Werska 30 równiutko miesiąc 
Dusia 37
Gusia 37
Magmab 47
Dorote 49 

Każdy szampana pije ( ale to dopiero wieczorem) a teraz kawka  lub herbata
12 lutego 2021 07:31 / 3 osobom podoba się ten post
Cilo i Joanna udanego urlopu i dużo odpoczynku
12 lutego 2021 07:44 / 6 osobom podoba się ten post
Dusia1978

1,2, 3 Piątkowe odliczanie czas start :cwicze: a lista wygląda tak :umowa:

Clio zaczyna nowa szychte a Dorotę ma zmianę kodu. 

Crezy 4:szampan:
Marylin 26:szampan:
Clio 28:szampan:
Werska 30 równiutko miesiąc :szampan:
Dusia 37:szampan:
Gusia 37:szampan:
Magmab 47:szampan:
Dorote 49 :szampan:

Każdy szampana pije ( ale to dopiero wieczorem) a teraz kawka :kawa: lub herbata:kawa1:. 

Wirują światła, tańczyć chce, bezalkoholowego napije dziś się ... ???????? ps. A propo tematu odliczania ??? jest coraz lepiej - cyferki się zmieniają i coraz lepiej wyglądają
13 lutego 2021 07:42 / 7 osobom podoba się ten post
I czas skreślić kolejny dzień z listy.  A lista na dziś wygląda tak. 

Crezy 3 i czas na pakowanie walizek. 
Clio 27
Marylin 25
Werska 29 i zmiana kodu
Dusia 36
Gusia 36
Magmab 46
Dorote 48

Dla wszystkich na początek  lub 

13 lutego 2021 09:25 / 3 osobom podoba się ten post
No i super. Tylko cztery tygodnie