Póki co w domciu. Pol roku bez mojego :serce: więc trzeba troszkę się sobą nacieszyć. :dobranoc2::oczko:
Póki co w domciu. Pol roku bez mojego :serce: więc trzeba troszkę się sobą nacieszyć. :dobranoc2::oczko:
Ech... Wy kobiety... :smiech3:
Najchętniej całego byście zjadły.... faceta :smiech2:
:ucieka:
Dusia i Maluda- szerokiej drogi jutro! I super urlopu! A potem- jeśli taka wasza wole- lekkiej i fajnej pracy!!!
No i nadejszla ta wiekopomną chwila, jadę do domku.Na krótko co prawda,ale zawsze to urlop w domku ??.Teraz kawa i powolny rozruch.Wszystkim życzę szybko mijających dni,a wyjezdzajacym szerokiej, bezpieczniej drogi.
Maluda szerokiej drogi :flaga Polski:i super urlopu :moje_wakacje:a Tym co zostają w pracy pięknej pogody i dużo cierpliwości do naszych podopiecznych i żeby Wam dni szybciutko na obczyźnie mijały. :kwiatek dla ciebie2:
Dzień dobry w kolejny, piękny dzień :chaplin:
Dziś na sportowo odliczamy...
Roxi - 3 :balans:
Damessa - 7 :hustawka:
creyzy - 18 :pływam:
kristenis71 - 20 :hustawka1:
Werska - 20 :cwicze:
Luke - 29 :jazda na rowerze1: (oby nie :smiech3:), zmiana kodu
Fiore - 88 :jazda na rowerze:
Dusia i Maluda, wracajcie szczęśliwie do swoich bliskich, odpoczywajcie i nabierajcie sił do nowych wyzwań. Miłego urlopu :aniolki::aniolki:
No i nadejszla ta wiekopomną chwila, jadę do domku.Na krótko co prawda,ale zawsze to urlop w domku ??.Teraz kawa i powolny rozruch.Wszystkim życzę szybko mijających dni,a wyjezdzajacym szerokiej, bezpieczniej drogi.
Dziękuję bardzo Dusia, jeszcze muszę wytrzymać do 19 tej, ale w południe będzie już zmienniczka ??
Szczęśliwej drogi i intensywnego urlopu. Ja mam baaaardzo intensywny, nie mam nawet czasu do was zajrzeć :strach przed noca:
Dusiu też Ci życzę wspaniałego urlopu.
Ja też czekam na zmienniczke koło południa powinna być i busik około 20. Może gdzieś na granicy się zobaczymy. :upup: