Powitajki przy kawie 63

10 grudnia 2020 05:42 / 6 osobom podoba się ten post
Witam całe śpiące grono.Zapomnialam wczoraj zabrać kawę na górę i muszę wstrzymać się z bólami do 7 mej.Za oknem biało,trzeba będzie machnąć raz łopatą i odśnieżyć drogę do skrzynki pocztowej.No,to śpijcie dalej, bezstresowego czwartku życzę ☕?☘️☘️☘️
10 grudnia 2020 07:32 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ?☕?
Czas do obowiązków, choć fajnie się spało
Miłego dnia Opiekunkowo
10 grudnia 2020 07:55 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, no nie wierzę dzisiaj wcześniej wstałam to Pflege o 7-mej przyszła   Nic to grunt że się wyspałam, kasa na koncie się zgadza i euro dobrze stoi, póki co na dobry humor tyle wystarczy. Rozmawiałam z Pflege i mieli extra Besprechung w firmie, w Niemczech jest skok zachorowań na Covid i jak tak dalej pójdzie od Nowego Roku mogą wprowadzić lockdown. Nas to jakoś szczególnie nie dotknie, ale bądźmy czujni i uważajmy na siebie. Miłego dnia i zdrówka życzę
10 grudnia 2020 07:59 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Teraz krótko bo mi wcięło cały długi post. Nie chce mi się pisać drugi raz. Q.. a administrator popraw to forum bo już przestarzałe się robi i do bani. Miłego dnia ludziska. 
10 grudnia 2020 08:02 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry kawka zapachniala, ale najpierw trzeba pdp ogarnąć do śniadania. Miłego dnia wszystkim 
10 grudnia 2020 08:25 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, jeszcze spokojnie i cicho, samotnie kończę swoją kawę, bo babcia "doleża ". Zaraz ją  trochę przyspieszę, żeby móc zgodnie z planem działać. 
Tak,jak Evvex wspomniała, nie jest dobrze,nie można się z tym covidem uporać. Miejscowość w której jestem, to w większości starsi ludzie, oni naprawdę się boją. A my się nie bójmy, tylko bądźmy ostrożni i rozsądni . No i miejmy wszyscy dobry dzień 
10 grudnia 2020 09:38 / 7 osobom podoba się ten post
Witam i ja po długim milczeniu.
Biłam się z myślami czy jechać, czy też odpuścić sobie na razie wyjazd.
Ale Berlin mnie skusił i jak w sobotę test wyjdzie negatywny czyli OK to ruszam w niedzielę na 6-tygodniowy "turnus" na Berlin. Co prawda obrzeża, ale zawsze to blisko do domu.
Miłego dnia wszystkim
10 grudnia 2020 10:19 / 6 osobom podoba się ten post
Jolo z przerwy obiadowej do 12 . Potem przerwa pooobiednia 13-16, dalej przerwa przedkolacyjna 17-19.30 i ostatnia wieczorna 20-22.30.  
22.30- 22.35 koniec dnia. ?‍♀️
Zajęcia dodatkowe - wt pt prysznic,  sob ogarnąć dziadka m3 i podlać kwiaty. 
4 dzień kw. Aaa zresztą obojętnie. 

No taka niespodzianka na zakończenie kariery .
Na tym zleceniu kończę. Dopóki Wolf będzie w formie a mi starczy chęci,  będę wracać, potem koniec. Bo juz ? Niemcami. 

Bella ciao !?
10 grudnia 2020 11:20 / 5 osobom podoba się ten post
Malgi

Witam i ja po długim milczeniu.
Biłam się z myślami czy jechać, czy też odpuścić sobie na razie wyjazd.
Ale Berlin mnie skusił i jak w sobotę test wyjdzie negatywny czyli OK to ruszam w niedzielę na 6-tygodniowy "turnus" na Berlin. Co prawda obrzeża, ale zawsze to blisko do domu.
Miłego dnia wszystkim:chaplin:

Powodzenia Malgi  6 tyg. to ino mig zleci a zawsze parę ojro przytulisz. Daj znać jak ci poszło z tym testem, trzymam kciuki.
10 grudnia 2020 11:24 / 5 osobom podoba się ten post
Kamaa84

Jolo z przerwy obiadowej do 12 . Potem przerwa pooobiednia 13-16, dalej przerwa przedkolacyjna 17-19.30 i ostatnia wieczorna 20-22.30.  
22.30- 22.35 koniec dnia. ?‍♀️
Zajęcia dodatkowe - wt pt prysznic,  sob ogarnąć dziadka m3 i podlać kwiaty. 
4 dzień kw. Aaa zresztą obojętnie. 

No taka niespodzianka na zakończenie kariery .
Na tym zleceniu kończę. Dopóki Wolf będzie w formie a mi starczy chęci,  będę wracać, potem koniec. Bo juz ? Niemcami. 

Bella ciao !?

Naprawdę, tak na amen chcesz Nas opuścić  Może ci dłuższa przerwa wystarczy na podratowanie nerwów. Zobaczysz Wolf ci zrobi niespodziankę i będzie jeszcze dłuuugo w formie, dobra miejscówka szkoda zostawiać.
10 grudnia 2020 12:33 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo w domu chorowałam 3 tygodnie , teraz ledwo chodzę . Dobrze ,że wczoraj byłam samochodem na zakupach . chyba na trzy miesiące
10 grudnia 2020 13:02 / 5 osobom podoba się ten post
Malgi i dorotee, zdrowiejcie dziewczyny
10 grudnia 2020 20:22 / 6 osobom podoba się ten post
Witam a właściwie dobranoc...Kristi
10 grudnia 2020 20:27 / 2 osobom podoba się ten post
Grabowiec26

Witam a właściwie dobranoc...Kristi

A ty co się tak rozpisałeś 
11 grudnia 2020 05:35 / 7 osobom podoba się ten post
Doberek, weekend na horyzoncie.Popijam sobie kawę i rozkoszuję się ciszą w domu.Dzisiaj czekają mnie zakupy .Wczoraj w asyście pdp spisałam listę zakupów,tylko jeszcze muszę Mu nadmienić, że kasy może mi braknąć.Smacznej kawy i herbaty dla Tych,co wstają a Dusi życzę z całego serca szczęśliwej drogi do ? domu.