Dowcipy i anegdoty 7

07 maja 2025 20:03 / 4 osobom podoba się ten post
Mleczko

Teraz znajdą nawet zdjęcie z 1 komunii sw.  Ja ktoś wstawił .Jestem nie  raz w szoku czytając pewne artykuły. Żadnej anonimowości , nic nie ukryjesz i niczym fałszywie się nie pochwalisz . Jesz obiad a telefon podsłuchuje .
Piszesz, że schabowy na obiad a tu piszą, że jesz placki kartoflane .
( i to wcale nie żart ) . He he he ale się narobiło :lol3:

Ojej , skoro tak to musze zrobic materiał jak na Grutschalp wciągalismy kiełbase w frytkami. Po eksapadzie smakowało jak homar. 
Co do zdjec to funkcja wyszukiwania po obrazie jest juz dawno w google. Teraz doszlo AI chatgpt, który robi to jeszcze szybciej.
Ale komu tam sie chce, chyba że politykom i dziennikarzom. Mnie wystarczy , że widzę , że ktos nie wie o czym pisze i odechciewa mi sie dalszych akcji. Szkoda czasu. 
11 maja 2025 17:34 / 1 osobie podoba się ten post
Tu masz Ela miejsce na dowcipy i anegdoty , żeby łatwiej było szukać .
15 maja 2025 07:44 / 2 osobom podoba się ten post
Zabawne , ale z przesłaniem. Warto wyjść w własnej strefy komfortu, spojrzec dalej , poza utarte schematy. 
10 lipca 2025 11:58 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

Teraz znajdą nawet zdjęcie z 1 komunii sw.  Ja ktoś wstawił .Jestem nie  raz w szoku czytając pewne artykuły. Żadnej anonimowości , nic nie ukryjesz i niczym fałszywie się nie pochwalisz . Jesz obiad a telefon podsłuchuje .
Piszesz, że schabowy na obiad a tu piszą, że jesz placki kartoflane .
( i to wcale nie żart ) . He he he ale się narobiło :lol3:

Ich też podsłuchują. Te aplikacje nie robią wyjątków. Kilka lat temu rozmawiałam z mężem o zmianie kanapy w salonie. Następnie w telefonie zaczęły mi się pojawiać reklamy sof, łóżek i kanap.
11 lipca 2025 10:26 / 1 osobie podoba się ten post
Aldonak

Ich też podsłuchują. Te aplikacje nie robią wyjątków. Kilka lat temu rozmawiałam z mężem o zmianie kanapy w salonie. Następnie w telefonie zaczęły mi się pojawiać reklamy sof, łóżek i kanap.

Mnie już nie podsłuchują,zablokowałem pewne aplikacje i  koniec .
Jest taka opcja więc skorzystałam .
11 lipca 2025 16:28 / 4 osobom podoba się ten post
Mleczko

Mnie już nie podsłuchują,zablokowałem pewne aplikacje i  koniec .
Jest taka opcja więc skorzystałam .

Nie znam tej opcji, obojętne mi to jest. Teraz każdy jest na świeczniku. Jak nie rząd szpieguje polityków i dziennikarzy, tak sąsiadka podsłuchuje za płotem😂 Najwidoczniej nie mają co robić jeśli tak ich interesuje co kto jada w ciągu dnia.
26 lutego 2026 10:24 / 1 osobie podoba się ten post
No to ja Wam powiem dziewczyny, że czasem mam wrażenie, że mój telefon wie o mnie więcej niż ja sama raz powiedziałam do podopiecznego że chyba upiekę sernik na niediele i co? Wieczorem same przepisy i reklamy mikserów! Przypadek? He he, sama nie wiem 😂
09 marca 2026 10:59 / 2 osobom podoba się ten post
Oj coś w tym jest 😉ja też tak miałam Raz tylko wspomniałam przez telefon córce, że przydałby mi się nowy czajnik bo mój już ledwo zipie… i zaraz potem w telefonie same reklamy czajników. Człowiek się aż zastanawia czy to przypadek czy jednak ktoś tam słucha
09 marca 2026 12:38 / 2 osobom podoba się ten post
bozena1234

Oj coś w tym jest 😉ja też tak miałam Raz tylko wspomniałam przez telefon córce, że przydałby mi się nowy czajnik bo mój już ledwo zipie… i zaraz potem w telefonie same reklamy czajników. Człowiek się aż zastanawia czy to przypadek czy jednak ktoś tam słucha:terefere:

Zadne SF. Jeśli dotkniesz asystenta google w tel, a on poczuje się dotknięty to tak się zadziać może. Słyszy też dobrze , strofuje jak się przypadkowo pod nosem zaklnie - ale nic innego do roboty nie ma 
09 marca 2026 21:16 / 2 osobom podoba się ten post
Słuchajcie teraz wszyscy jesteśmy podsłuchiwani. Mnie to nie przeszkadza bo nic złego nie robię ani nie mówię.Jak ktoś chce podsłuchiwać bo nie ma co robić to niech sobie słucha. 
10 marca 2026 07:44 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Zadne SF. Jeśli dotkniesz asystenta google w tel, a on poczuje się dotknięty to tak się zadziać może. Słyszy też dobrze , strofuje jak się przypadkowo pod nosem zaklnie - ale nic innego do roboty nie ma :-)

Mój telewizor mnie opierniczyl i to jakiś rok temu .Od tej pory pytam grzecznie czy mogę zmienić kanał 🙂‍↔️. Każdy ma asystenta jak nie w telefonie czy telewizorze to jest jeszcze Anioł  Stróż 
10 marca 2026 11:18 / 2 osobom podoba się ten post
Odnośnie dowcipów ta ja jeszcze jak dzieci chodziły do szkoły ,kopę lat temu bo teraz wnuczką już na 22 lata,poszłam do księgarni i pytam czy są książki na okładki hihi M9j szwagier znowu pytał w sklepie czy są drzwi do zamka? 
13 marca 2026 17:12
Mleczko

Mój telewizor mnie opierniczyl i to jakiś rok temu .Od tej pory pytam grzecznie czy mogę zmienić kanał 🙂‍↔️. Każdy ma asystenta jak nie w telefonie czy telewizorze to jest jeszcze Anioł  Stróż 
:-)

Anioł stróż Gumowe Ucho  ale to najczęsciej na FB.
13 marca 2026 17:14 / 1 osobie podoba się ten post
nincia

Odnośnie dowcipów ta ja jeszcze jak dzieci chodziły do szkoły ,kopę lat temu bo teraz wnuczką już na 22 lata,poszłam do księgarni i pytam czy są książki na okładki hihi:lol1: M9j szwagier znowu pytał w sklepie czy są drzwi do zamka? :hihi:

Kiedys , dawno temu , jak byly popularne gazetki reklamowe - pomyliłam numery tel - byly zapisane obok z dwóch różnych sklepów. No i w rezultacie tapete w sklepie spozywczym próbowałam zamówić :)