No takiego poziomego ,co to po poziomach wspinać się lubi :lol1:
No takiego poziomego ,co to po poziomach wspinać się lubi :lol1:
Vademecum skałta Go powaliło zwaliło z nòg a nie jakas tam Kryzysowa narzeczona ???
Konwalio órocza, Ty siem nie robisz leniwa, Ty po prostu nie robisz siem mlodsza i obroty z 78 na 45 siem przestawiają, jak w dawnych gramofonach czy tam adapterach :lol3:
Ja powoli do 33 się zbliżam z tymi obrotami. To tak w tajemnicy mówię, żeby Ci smutno nie było :smiech3:
Widzę że masz szczegółowe informacje. U źródła się wywiedziałaś, czy Alexę na przeszpiegi wysłałaś?:lol2:
Widzę że masz szczegółowe informacje. U źródła się wywiedziałaś, czy Alexę na przeszpiegi wysłałaś?:lol2:
A tam :) Patrzy na ceny skupu metali :lol3:
Łeee, a po pagórkach to już nie? :hihi:
Zainspirowałaś mnie żeby tam zajrzeć. Całej opowieści nie przeczytałam, ale i tak mało nie posikałam się że śmiechu:smiech3:
Córka pyta mnie, co Ty tak zacieszasz, ale gdyby nawet przeczytała, to i tak dalej nie wiedziałaby o co siem rozchodzi i who is who :lol2:
Trza tu być, co by njułanse wyłapać ?
Po wyżynach na szczyty górek:-)
Dasz radę go tam zataskać??
Mnie nie smutno :-)każdy wiek ma swój urok ?a ze obrót dłużej trwa to co z tego a kto nas goni? dla dziadka i tak jeszcze jestem za szybka (93 )?
Też tak uważam ?
Powiem więcej, z każdym rokiem ten urok jest coraz bardziej urokliwy ?,bo jesteśmy jego bardziej świadome czy świadomi.
Jak jedną z babć odbierałam nieraz z "przedszkola ",to dziewczynko do mnie mówili :smiech3:
Nie mam donosicieli mam nosa ?
I do dziś nie wiadomo kto robił za Mikołaja:hihi:
Ju-ju-jutro powiem :zaklopotanie::-)