Ale masz superowo Luke- tramwaj i tyle owieczkuf :-)
Natomiast ja ślęczę nad czymś takim i podobnym od jakiego czasu , ale juz niedlugo wywalę jakies tam paskudztwa i na swieże powietrze :)

Ale masz superowo Luke- tramwaj i tyle owieczkuf :-)
Natomiast ja ślęczę nad czymś takim i podobnym od jakiego czasu , ale juz niedlugo wywalę jakies tam paskudztwa i na swieże powietrze :)

Ale nie kumam, co to jest :-)
Dziadek zaraz idzie spać, a ja chcę potem na ZDF obejrzeć mecz Bayernu...
Dziadkowi muszę tabletki rozdrabniać... młotkiem :smiech3: i jak córka zaleciła, pod masło na chlebie... Wcześniej do wody wrzucaliśmy rozdrobnione, ale nie zawsze dopijał herbatę czy wodę... Nie potrafi "szluknąć", więc tylko w ten sposób. Ale czy dalej będzie to tabletka, czy proszę, nie wiem... Córka dentystka tak mi powiedziała, żeby tak mi przemycać tabletki.
No tak starsi ludzie różne rzeczy w domu mają może i moździerz tez w piwnicy pod kartoflami ??Ale taki apteczny raz w Kiku widziałam na dziale dekoracje ...chyba :rozmysla:
I jak to mówią nie chwal dnia przed zachodem słońca ...Siedze se w fotelu dotknęłam powieki i mało co nie wrzasnęłam. Boli ,oglądnęłam jak tylko mogłam i nic .Rano nie bolało, teraz juz mnie całe oko boli bo macałam uporczywie .Zobaczymy czy jutro otworzę :smutny:Nikt mnie nie walnął zaznaczam .Jak nie urok to luźny s....
Dziś tylko swoją dzielnicę zwiedzałem...

Cieplutko, pdp na spacerze z opiekunką.
Nie wiem, czy w sobotę z nim nie iść na spacer z rolsztulkiem. Zobaczymy. A tak spokojny dzionek mija
Fszcząsające Konwalio :) Otworzysz jutro oczko. Więcej wiary. W siebie :oczko:
A jak nie to będziesz mnie na odległość leczyć?:-)
Ty masz owce ja krowy .Może inni też maja inne zwierzaki a się nie chwalą albo szukają i znaleźć nie mogą ..po lesie ...jak Jan wieczorową porą :smiech2:
Jak ktoś leczy na odległość i na dodatek nie tym co trzeba, to nie jestem ja :) Na bank :oczko:
Czyli zadne tam cudowne rece ,prądy i fluidy oraz woda w plastikowych butlach typu K....i ?? I masz racje ???
Od czego w końcu mamy ubezpieczenie ?
Ani pantoprazol...
Ani?