Jak minął dzień 11

27 października 2021 18:35 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ale masz superowo Luke- tramwaj i tyle owieczkuf :-)
Natomiast ja ślęczę nad czymś takim i podobnym od jakiego czasu , ale juz niedlugo wywalę jakies tam paskudztwa i na swieże powietrze :)

Ale nie kumam, co to jest 
27 października 2021 18:44 / 4 osobom podoba się ten post
Dziadek zaraz idzie spać, a ja chcę potem na ZDF obejrzeć mecz Bayernu... 
Dziadkowi muszę tabletki rozdrabniać... młotkiem  i jak córka zaleciła, pod masło na chlebie... Wcześniej do wody wrzucaliśmy rozdrobnione, ale nie zawsze dopijał herbatę czy wodę... Nie potrafi "szluknąć", więc tylko w ten sposób. Ale czy dalej będzie to tabletka, czy proszę, nie wiem... Córka dentystka tak mi powiedziała, żeby tak mi przemycać tabletki. 

27 października 2021 18:47 / 1 osobie podoba się ten post
To był dobry dzień i miło się kończy przeuroczym wieczorem.
17°C teraz w lesie.
Dobrej, spokojnej nocy ❤?

27 października 2021 18:49 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Ale nie kumam, co to jest :-)

Klient :) Ale FTP. Taka opiekunkowa inicjatywa. Wykonawcy już działają pełną parą, a ja sobie siedze w tle i montuję zabezpieczenia. Takie moje robótki na szydełku czy co tam . Juz parę lat się tym zajmuję.
Żadna konkurencja "do tu" -zupełnie co innego.
27 października 2021 18:55 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Dziadek zaraz idzie spać, a ja chcę potem na ZDF obejrzeć mecz Bayernu... 
Dziadkowi muszę tabletki rozdrabniać... młotkiem :smiech3: i jak córka zaleciła, pod masło na chlebie... Wcześniej do wody wrzucaliśmy rozdrobnione, ale nie zawsze dopijał herbatę czy wodę... Nie potrafi "szluknąć", więc tylko w ten sposób. Ale czy dalej będzie to tabletka, czy proszę, nie wiem... Córka dentystka tak mi powiedziała, żeby tak mi przemycać tabletki. 

Nie masz tam możdzierza? 
27 października 2021 19:15 / 4 osobom podoba się ten post
No tak starsi ludzie różne rzeczy w domu mają może i moździerz tez w piwnicy pod kartoflami  ??Ale taki apteczny raz w Kiku widziałam na dziale dekoracje ...chyba 
I jak to mówią nie chwal dnia przed zachodem słońca ...Siedze se w fotelu dotknęłam powieki i mało co nie wrzasnęłam. Boli ,oglądnęłam jak tylko mogłam i nic .Rano nie bolało, teraz juz mnie całe oko boli bo macałam uporczywie .Zobaczymy czy jutro otworzę Nikt mnie nie walnął zaznaczam .Jak nie urok to luźny s....
27 października 2021 19:19 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

No tak starsi ludzie różne rzeczy w domu mają może i moździerz tez w piwnicy pod kartoflami  ??Ale taki apteczny raz w Kiku widziałam na dziale dekoracje ...chyba :rozmysla:
I jak to mówią nie chwal dnia przed zachodem słońca ...Siedze se w fotelu dotknęłam powieki i mało co nie wrzasnęłam. Boli ,oglądnęłam jak tylko mogłam i nic .Rano nie bolało, teraz juz mnie całe oko boli bo macałam uporczywie .Zobaczymy czy jutro otworzę :smutny:Nikt mnie nie walnął zaznaczam .Jak nie urok to luźny s....

Fszcząsające Konwalio :) Otworzysz jutro oczko. Więcej wiary. W siebie 
27 października 2021 19:20 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Dziś tylko swoją dzielnicę zwiedzałem...

Cieplutko, pdp na spacerze z opiekunką.
Nie wiem, czy w sobotę z nim nie iść na spacer z rolsztulkiem. Zobaczymy. A tak spokojny dzionek mija

Ty masz owce ja krowy .Może inni też maja inne zwierzaki a się nie chwalą albo szukają i znaleźć nie mogą ..po lesie ...jak Jan wieczorową porą 
27 października 2021 19:23 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Fszcząsające Konwalio :) Otworzysz jutro oczko. Więcej wiary. W siebie :oczko:

A jak nie to będziesz mnie na odległość leczyć?
27 października 2021 19:25 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

A jak nie to będziesz mnie na odległość leczyć?:-)

Jak ktoś leczy na odległość i na dodatek nie tym co trzeba, to nie jestem ja :) Na bank 
27 października 2021 19:28 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

Ty masz owce ja krowy .Może inni też maja inne zwierzaki a się nie chwalą albo szukają i znaleźć nie mogą ..po lesie ...jak Jan wieczorową porą :smiech2:

Niech sobie każdy szuka tego zwierzaka, czy po lesie, czy w sobie :) To jego prywatna sprawa- chiba 
27 października 2021 19:34 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Jak ktoś leczy na odległość i na dodatek nie tym co trzeba, to nie jestem ja :) Na bank :oczko:

Czyli zadne tam cudowne rece ,prądy i fluidy oraz woda w plastikowych butlach  typu K....i ?? I masz racje ???
Od czego w końcu mamy ubezpieczenie ?
27 października 2021 19:36 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

Czyli zadne tam cudowne rece ,prądy i fluidy oraz woda w plastikowych butlach  typu K....i ?? I masz racje ???
Od czego w końcu mamy ubezpieczenie ?

Ani pantoprazol...
27 października 2021 19:38 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Ani pantoprazol...

Ani?
27 października 2021 19:39 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

Ani?

Właśnie!