Jak minął dzień 11

27 października 2021 20:28
tina 100%

No i co to ma być?

Oj! Za szybko drapnąłem i nie nadążyłem z edycją???°R
Psieplasiam?
27 października 2021 20:29
*przepraszam(oh, ja nieuważny...)
27 października 2021 20:35 / 2 osobom podoba się ten post
JanOp1979

*przepraszam(oh, ja nieuważny...)

Nie musisz przepraszać...Dodam jeszcze, że czy to na forach, FB, czy gdzie indziej błędy ortograficzne, stylistyczne, albo zamierzone zniekształcenia mi nie przeszkadzają. Bardziej wzajemne dokopywanie sobie, nagonki czy inne huzia na Jóżia.
Ani to dowcipne, ani dystyngowane. Czemu ma to służyć? Naprawdę nie wiem 
27 października 2021 20:39 / 1 osobie podoba się ten post
Przypomnę może moje przegrzeczne pytanie, bo ucieka na boczne tory, które mnie nie interesują.

Czemu służy zniekształcanie języka polskiego tutaj na Forum Opiekunki24.pl?
27 października 2021 20:45 / 1 osobie podoba się ten post
JanOp1979

Przypomnę może moje przegrzeczne pytanie, bo ucieka na boczne tory, które mnie nie interesują.

Czemu służy zniekształcanie języka polskiego tutaj na Forum Opiekunki24.pl?

To bardzo grzecznie odpowiem. To co Cię nie interesuje to jest spory problem. Większy niż zniekształcenia, które Cię tak irytują.
Czemu ? Nie wiem-wiele osób to robi-łącznie z Tobą. 
Ale nie należy nikomu narzucać swojej narracji...Prawda?
27 października 2021 20:51
To nie mój problem.
A jeśli widzisz jakieś naruszenia Regulaminu Forum Opiekunki24.pl, to zgłoś je proszę do Moderatora.

27 października 2021 20:54
I vice versa. Masz problem-melduj gdzie trzeba. Tyle.
27 października 2021 20:59 / 1 osobie podoba się ten post
Jestem Janek i nie mam żadnych problemów a wolno mi zadać na ogólnodostępnym forum jedno, proste pytanie ??❤
27 października 2021 21:01 / 3 osobom podoba się ten post
JanOp1979

Jestem Janek i nie mam żadnych problemów a wolno mi zadać na ogólnodostępnym forum jedno, proste pytanie ??❤

Świetnie Janku bez problemów- będzie Janek zatem spał spokojnie. Dobranoc Janku :)
27 października 2021 21:02 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Świetnie Janku bez problemów- będzie Janek zatem spał spokojnie. Dobranoc Janku :)

Dobranoc Tina.
Niech Tina śpi spokojnie.

27 października 2021 21:08
Zawsze śpię spokojnie, ale spokojnego snu nigdy nie za wiele-dziękuję ...
27 października 2021 21:17 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Ty masz owce ja krowy .Może inni też maja inne zwierzaki a się nie chwalą albo szukają i znaleźć nie mogą ..po lesie ...jak Jan wieczorową porą :smiech2:

Ja mam!
Rano kot pomaga mi gazetę ze skrzynki wyciągnąć.
Pierwszego dnia czmychnął, jak tylko mnie zobaczył, następnego podszedł i obwąchał mi rękę, a dziś już dał się pogłaskać

27 października 2021 21:25 / 3 osobom podoba się ten post
A ja po wizycie koordynatorki miałam telefon z firmy, czy jestem zadowolona i czy dogadujemy się z pedepcią.
A potem odwiedziłam sklep flohmarkowy i pozbyłam się 10 euro
Jutro schopping z seniorką
27 października 2021 22:01 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

A ja po wizycie koordynatorki miałam telefon z firmy, czy jestem zadowolona i czy dogadujemy się z pedepcią.:randka3:
A potem odwiedziłam sklep flohmarkowy i pozbyłam się 10 euro:batuta:
Jutro schopping z seniorką:ferrari:

Może ja tez kiedyś w Berlinie wyląduje.Poki co chwale sobie to miejsce gdzie jestem ...bardzo ?
27 października 2021 22:03 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

Ja mam! :yeah:
Rano kot pomaga mi gazetę ze skrzynki wyciągnąć.
Pierwszego dnia czmychnął, jak tylko mnie zobaczył, następnego podszedł i obwąchał mi rękę, a dziś już dał się pogłaskać:kotek:

Jak obwąchują to badają a mnie zawsze te mizianie się podoba takie smyranie noskiem i wąsami