No to sobie załatwiłam u okulisty wizytę na dzis ale pojadę z synową autem bo to w samym Bielefeldzie .Adres mam ,pani z agencji wszystko podała gdzie i o jakiej godzinie .
No to sobie załatwiłam u okulisty wizytę na dzis ale pojadę z synową autem bo to w samym Bielefeldzie .Adres mam ,pani z agencji wszystko podała gdzie i o jakiej godzinie .
A co masz z oczkami?

Oj, oj ?
Kolejny dzionek zakończony, spacerek po dzielnicy, zakupy. Dziadek już śpi...
Nie było tyle słońca, ile chciałem, ale dobrze. Dziadek po kąpieli przedpołudniowej, pościel zmieniona... Pflegediensty dwa razy w tygodniu kąpią hrabiego i też dobrze, więcej czasu dla mnie, którego i tak tu mam bardzo dużo. Jutro planuję jeszcze go pierwszy raz zabrać go na spacer i przy okazji może jeszcze na króciutkie zakupki.Jakieś ciacho na dwa dni weekendowe u mnie.Może...

Sobota upłynęła pod znakiem deszczu. Akurat wykorzystaliśmy moment, kiedy nie padało i :na wozku1:.
Dentystka pisała mi, że dziennikarka przyjdzie jutro, a ona w poniedziałek.
Cicho, spokój, dziadek powoli chyba przymierzać się będzie do spania.. Śpi w dzień na fotelu, tak z pół dnia prześpi. Rano już obudzimy się wg nowego czasu, zimowego. Chyba już o 7 dziadek będzie czekać na mnie w łóżku:bezradny::smiech3:, żeby wstać.
Wasi podopieczni też chyba obudzą się godzinę wcześniej :-)
Kochani Witam jestem na nowym miejscu. W Wiesbaden.temat pflege ok z babcią ale ten Dziadek jest dla mnie nie miły. Już nakrzyczał parę razy na mnie. W piątek był syn i jego żona i rozmawiali z nim. Ze tak nie może być. A dzisiasiaj znowu gadał jak o 15 wróciłam że ja tu nic nie robię. Co robić? Zgłosić firmie? W zasadzie już przegadałam ten temat z synem. Ale mam takie nie zafajne odczucie