Dzień dobry Opiekunkowo:-) czas się wybrać na :lowi ryby:

Jeszcze mi się oko przymkło

Dobrze, że nie muszę się tu zrywać bladym świtem - do 9-tej zgążę się ogarnąć

Dziś mamy cotygodniowy "besuch" zięcia pedepci z ciastem

Miłego dnia wszystkim

Dzień dobry Opiekunkowo:-) czas się wybrać na :lowi ryby:
Zdradź miejsce w tym Rewe :-)
Dzień dobry. Urlop już rozpoczęty-całe dwa miesiącunie :-) Od niedzieli, kiedy to o godz 18.20 Bombardier Q400 wylądował na szczecińskim lotnisku. A wieczorem otulona w piżamkę i mężowskie ramiona , popijałam łiskiskolom :lol2:
Pogoda sprzyja,choć dziś chłodniej. Co do usług zdrowotnych, to się zastanawiam, czy nie korzystać z weterynaryjnych. Dziś z piesem jadę na kontrolę. USG , morfologia i biochemia-wszystko od ręki-plus wczesny marker nerkowy-dla ludzi niedostępny :)
Całe szczeście nic mi jeszcze nie dolega, bo bym miała dylemat.
Poza tym worek z urodzinami się rozwiązał. Następny w kolejce mój starszy syn. Chciałam do tematu podejść ambitnie i sama tort upiec ( kiedyś to robiłam), ale zleciłam to superzdolnej dziewczynie. Wychodzą z jej ręki istne cudeńka.
No cóż , nie będę odstawiać maniany, bo między chcieć a móc, odległość bywa ogromna i mnóstwo ofiar po drodze zbiera :tak:
Tak, że tak :-)
Spokojnej pracy życzę, bez niepotrzebnych niespodzianek. Aby podopieczni byli mili , albo choć znośni i porządnej wypłaty w całości :-)
No i zrymowało mi się tak z kopyta :lol3:
Miłego dziona :gra na gitarze:
Heil .....! ? ? wszystkie folksdojcze ?
Nic ciekawego, ale powoli już mi się nudzi. Zmieniłabym klimat na domowy. Ale wpierw muszę obmyśleć system jak by tu zrobić żeby było najbardziej egoistycznie ???
Póki co chłodno wróciło to będę spać pod pierzyną a nie na ławkach po parkach.
Menu zatwierdzone- rosół z kostki z wczoraj, jutro ryba z paczki, sb jajko , nd pielmienie z rewe i szpinak z pon bo został. I dziękuje.
Masz rację. Tort zamów. Niech ktoś też zarobi a nas stać na kupno. W lipcu będę potrzebować ale sama nie mam zamiaru robic bo po pierwsze nie chce mi się a po drugie to mam sąsiadkę jutra robi to rewelacja ufam jej zarobić z moich ojro :smiech3:Urlopuj się. Ja otwarłam szkole, babka zaskoczona że opiekunkę ma i narazue jest mix wszystkiego. Jeszcze jest córka do jutra może jak pojedzie inaczej to będzie. No zobaczymy.