Dzień Dobry Opiekunkowo ;) ?. Szybkiego piątku. A czwartek zakonczylam tematem - braku zmienniczki- nadal :( . Walizka do połowy spakowana ja już żyje tylko wtorkowym wyjazdem a tu nadal klops - chyba mam pecha.

Dzień Dobry Opiekunkowo ;) ?. Szybkiego piątku. A czwartek zakonczylam tematem - braku zmienniczki- nadal :( . Walizka do połowy spakowana ja już żyje tylko wtorkowym wyjazdem a tu nadal klops - chyba mam pecha.
Dziękuje dziewczyny ?. Pakuje sie, pakuje - niema innej opcji. Pl - wzywa ?. Swoje przepracowałam.
Dziękuje dziewczyny ?. Pakuje sie, pakuje - niema innej opcji. Pl - wzywa ?. Swoje przepracowałam.
Niech pani koordynatorka przyjedzie osobiście, jak nie znajdzie zmienniczki:agent:
O chciałam tak samo napisać tylko bałam się krytyki przez niektóre osoby na forum. . Znowu bym była ta zła. :-)
"Duszyczko kofana" - ja już jestem w tym wieku, że NICZEGO się nie boję.:smiech3:
A i język mam niewyparzony :klotnia:
Jak sama nie przedłużę to NIKT mnie do tego nie zmusi.:nerwowy:
Mamy swoje terminy w Polsce, które są dla nas najważniejsze, dlatego wcześniej planujemy swój pobyt.
Co innego, gdy mamy jeszcze chęć zostać na zleceniu, ale za ekstra premię naturalnie. :yahoo:
Ale to JA podejmuję decyzję, a nie jestem zmuszona odgórnie....:zaskoczenie: