Powitajki przy kawie 65

29 maja 2021 08:59 / 3 osobom podoba się ten post
Kika67

Zapomniałam dodać ,że w miejsce gdzie nie chce się wrócić za żadne skarby (geldy )trzeba zabrać z tego miejsca wszystkie należące do nas rzeczy (ja nie zostawiam nawet ,zasmarkanej chusteczki do nosa ":smiech3:
Za to zawsze staram się zostawić po sobie dobre wspomnienia ,obojętnie jak mi tam jest ?

Plany takie mam, że do końca lipca urlopik. Relax, relax i . Dwa tygodnie pierwsze w czerwcu będzie tylko sami więc  . Po pierwszym lipca dopiero zjedzie się i moja corcia i jego dzieci więc będzie wesoło. .A potem od połowy lipca znowu sami . No będzie się działo. 
29 maja 2021 09:02 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Plany takie mam, że do końca lipca urlopik. :-)Relax, relax i :dobranoc2:. Dwa tygodnie pierwsze w czerwcu będzie tylko sami więc :dobranoc2: :oczko:. Po pierwszym lipca dopiero zjedzie się i moja corcia i jego dzieci więc będzie wesoło. :gra na gitarze1::zespol muzyczny:.A potem od połowy lipca znowu sami :oczko:. No będzie się działo. :smiech3:

Nie można mieć co do tego najmniejszych wątpliwości 
29 maja 2021 11:14 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Mam zamiar wykorzystać  Fusspflegerin....zostawię PDP w dobrych  rękach a ja skoczę  do banku po świeżutki Haussgeld...:-)

Pochwal się, ile skasowała... Bo moja 35  euro?
29 maja 2021 12:34 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo pozdrawiam znad jeziora
29 maja 2021 12:34 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Tutejsza bierze 45 plus 5 napiwku.b
29 maja 2021 12:54 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

W Offenbach u Murnau prawie za darmochę moje pdp miały bo tylko pi 30 euro 
W Offenbach fußpflege do domu przyszła i jeszcze po zabiegu pończochy uciskowe założyła .
W Murnau w gabinecie 2 kroczki od domu (pochwałę zebrałam ,że babcia ma ładnie wypielęgnowane stopy i nogi ).

29 maja 2021 13:02 / 2 osobom podoba się ten post
Kika67

W Offenbach u Murnau prawie za darmochę moje pdp miały bo tylko pi 30 euro :smiech3:
W Offenbach fußpflege do domu przyszła i jeszcze po zabiegu pończochy uciskowe założyła .
W Murnau w gabinecie 2 kroczki od domu (pochwałę zebrałam ,że babcia ma ładnie wypielęgnowane stopy i nogi ).

Miła z Ciebie Opiekunka, tak dbać o babcię 
Moja nie założyła pończoch z powrotem 
29 maja 2021 13:40 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Tutejsza bierze 45 plus 5 napiwku.b

U mnie dzisiaj skasowała 42 plus  3  napiwku  ale dzisiaj  dałam 5 bo  wyskoczyłam sobie na 45 minut zaliczyłam bank i aptekę. 
29 maja 2021 14:34 / 5 osobom podoba się ten post
witam opiekunkowo w sobotni ciepły i sloneczny dzionek
29 maja 2021 16:04 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Miła z Ciebie Opiekunka, tak dbać o babcię :-)
Moja nie założyła pończoch z powrotem 

Nie wiem czy miła ale doświadczona to na pewno 
Miała rację ta Twoja ,że nie założyła skoro nie ma do tego uprawnień 
29 maja 2021 17:21 / 3 osobom podoba się ten post
Kika67

Nie wiem czy miła ale doświadczona to na pewno :-)
Miała rację ta Twoja ,że nie założyła skoro nie ma do tego uprawnień :-)

Mi to nie przeszkadza. Babcia po trzech godzinach zorientowała się, że nie ma pończoch i pyta się mnie, gdzie ma pończochy
29 maja 2021 17:40 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Mi to nie przeszkadza. Babcia po trzech godzinach zorientowała się, że nie ma pończoch i pyta się mnie, gdzie ma pończochy:smiech3:

Nie chodzi o to czy przeszkadza czy nie i czy babcia zauważyła ,że nie ma pończoch czy tego nie zauważa .Jak ma mieć ubrane ,to ma mieć .Opiekun ubierać nie powinien więc jeżeli ktoś zdjął to ktoś powinien ubrać z powrotem .Tylko kto ?
To już nie jest problem nas opiekunów?
30 maja 2021 05:21 / 5 osobom podoba się ten post
No i miłej i pogodnej niedzieli życzę, moja druga na tym adresie.. Dzisiaj znowu nie gotuję, wnuk zamówił obiad z pobliskiej restauracji. Wszystko pięknie, tylko że znowu będzie pełna chata. Dobrze, że oni z tych, co sprzątają po sobie a tak w ogóle to są bardzo sympatyczni. Dobra, kończę ten elaborat i piję kawę. Pogodnej niedzieli Opiekunowo. 
30 maja 2021 05:39 / 4 osobom podoba się ten post
Witam Opiekunkowo Kawę pijemy Spokojnej  niedzieli życzę 
30 maja 2021 06:24 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Kolejny dzień przed nami. Jeszcze jedna taka niedziela przede mną lub  maxymalnie 2. Zależy w jaki dzień przyjedzie zmiana. Wszystko się wyjaśni myślę w przeciągu tygodnia. Nic to.. Grunt, że dom ? widzę już blisko. Za oknem. Piękne słońce więc liczę na ciepełko w końcu. Wszystkim życzę spokojnego dnia i zostawiam kawkę.