Powitajki przy kawie 66

02 września 2021 23:06 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Czy do taty, czy do mamy, a nawet jak do babci, to piękny chłopczyk na pewno. Za jakiś czas założy okularki z frywolnym napisem, jaki to sexi i jak dobrze o tym wie :lol1:
Wiesz o czym mówię. Już sobie wyobrażam jak wpadnie biedactwo w babcine uściski :-)
Co do Deląga, to nie miałabym nic przeciwko, żeby mi rano kawusię parzył. Mogłaby być nawet fusiasta, przecedziłabym jakby nie widział :smiech3:

No widzisz jak ja syna wychowała no... Z młodszym jest jeszcze gorzej  
O pardą-to babcia tak rozbestwiła, a teraz ja się zemszczę 
A Deląg to się jeszcze trzymie-pytam, ponieważ go nie podglądałam 
02 września 2021 23:09 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

No widzisz jak ja syna wychowała no...:lol1: Z młodszym jest jeszcze gorzej :lol2: 
O pardą-to babcia tak rozbestwiła, a teraz ja się zemszczę :lol1:
A Deląg to się jeszcze trzymie-pytam, ponieważ go nie podglądałam :lol3:

Nie wiem co u Deląga, ale wiem, że kiedyś, wg mnie, to przystojny mężczyzna był 
02 września 2021 23:14 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Nie wiem co u Deląga, ale wiem, że kiedyś, wg mnie, to przystojny mężczyzna był :hihi:

Kiedyś tak :) Podejrzałam. Wygląda o wiele poważniej niż na swój wiek. Coś go tam wymęczyło najwyrażniej  Życie-chyba...
02 września 2021 23:15 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

No widzisz jak ja syna wychowała no...:lol1: Z młodszym jest jeszcze gorzej :lol2: 
O pardą-to babcia tak rozbestwiła, a teraz ja się zemszczę :lol1:
A Deląg to się jeszcze trzymie-pytam, ponieważ go nie podglądałam :lol3:

Jeszcze raz cytuję, bo Deląga podejrzałam . Qrcze, młody ci jeszcze on, tak po dacie urodzenia patrząc, bo jakoś na zmęczonego życiem męczyznę wygląda 
02 września 2021 23:18 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Kiedyś tak :) Podejrzałam. Wygląda o wiele poważniej niż na swój wiek. Coś go tam wymęczyło najwyrażniej :lol2: Życie-chyba...:zaklopotanie:

Hahaha, w tym samym czasie do Deląga zajrzałyśmy . Zdziwił sie pewnie chłopina ,że  tak po nocy ,bez zapowiedzi, kobiety do niego zaglądają 
02 września 2021 23:21 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Hahaha, w tym samym czasie do Deląga zajrzałyśmy . Zdziwił sie pewnie chłopina ,że  tak po nocy ,bez zapowiedzi, kobiety do niego zaglądają :lol1:

Może się nawet ucieszył, ale mógłby się zdziwić, jakby zamiast czegoś mocniejszego, dostał soczek warzywny czy coś w tym stylu 
03 września 2021 06:20 / 7 osobom podoba się ten post
Pozdrawiam serdecznie przy kawie. Rano muszę ogarnąć zakupy bo wieczorem przylatuje Antje spakować Matke. Przede mną kolejny nerwowy dzień w czekaniu na decyzję o zjazd, ale myślę, że interwencja niemieckiej rodziny pomoże, oby... Bezstresowego piątku, Kochani 
03 września 2021 06:42 / 7 osobom podoba się ten post
Witam w piątekweekendu początek. Dziś ma być piękny dzień ale spacer chyba sobie odpuszczę bo wczoraj trochę przecholowalam a i muszę swoje piętro ogarnąć plus pranko. Wam.zycze spokojnego i dobrego dnia. 
03 września 2021 07:22 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry

Ładny dzień przede mną, u Was, chyba też. Tak ma być do wtorku.
Życzę Wam miłego dnia 
03 września 2021 07:29 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry! ..leżakuję   jeszcze.Pogoda słoneczna przez cały  tydzień  będzie Z moją  PDP wczoraj było kiepsko...idziemy do lekarza.Milego dnia kochani 
03 września 2021 07:42 / 8 osobom podoba się ten post
Cześć Wam :) U mnie kawka była, śniadanko też. Zapowiada się dzisiaj ładny dzień to człowiek od razu więćej energii ma :) 
03 września 2021 07:52 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry u mnie też słońce pięknie świeci od rana i kawa już pachnie wierzę, że to będzie fajny dzień Wam też takiego życzę 
03 września 2021 09:00 / 7 osobom podoba się ten post
I ja mogę się przywitać przy kawie :) Przyszły spoko Spitexy, fajne i kompetentne -to sobie usiadłam 
Dobrego dnia .
03 września 2021 09:22 / 6 osobom podoba się ten post
Pieknie słonko grzeje to i plany do skutku dojdą. Startujemy jutro 80 km w dół , górki czekają .Tylko 2 dni ,ale i to dobre. I jedzenie pod nos podadzą (knedle może).W poniedziałek mebelki dowiozą to troszkę roboty będzie a potem to już tylko luz i chrzciny ?w rodzinie .Milego weekendu i dżiń dobry?‍♀️
03 września 2021 09:23 / 6 osobom podoba się ten post
Och , jak przyjemnie witać Was popijając kawkę na balkonie 
Rześko jeszcze, ale bardzo słonecznie. I takiego pogodnego, słonecznego dnia życzę