Dam radę, zrobiłam sobie badanie w kierunku osteoporozy. Kości stare, ale jare, nie połamię się uciekając :-)
Dam radę, zrobiłam sobie badanie w kierunku osteoporozy. Kości stare, ale jare, nie połamię się uciekając :-)
O cholewca, długo mnie nie było :D
Witam wszystkich serrrrdecznie!
W połowie października zamierzam wybyć do De, powiedzcie mi, jak to teraz wygląda z testowaniem? Bo ja nie szczepiona (i nic się w tej materii nie zmieni)
Jak go znam to on nie gania raczej :-)
Dobra wiadomość, zadyszki nie dostanę :-)
Pózniej będziemy się o to martwić. Bardzo póżniej :oczko:
Na pewno baaardzooo później :-)
Najlepiej bardzo późno i nie mieć czasu na martwienie się o to ?
Witam raz jeszcze, od 11:50 mamy kalendarzową jesień :jesien:
Niech będzie piękna jak na obrazku
To jeszcze się zmieni sporo , liczba zakażeń rośnie , w Düsseldorfie zasada 3G , wejście np do kawiarni , restauracji tylko dla zaszczepionych , ozdrowieńców , z negatywnym testem .
W Hamburgu 2G , tylko ozdrowieńców i zaszczepionych wpuszczają
, Fryzjerzy , kawiarnie
To jeszcze się zmieni sporo , liczba zakażeń rośnie , w Düsseldorfie zasada 3G , wejście np do kawiarni , restauracji tylko dla zaszczepionych , ozdrowieńców , z negatywnym testem .
W Hamburgu 2G , tylko ozdrowieńców i zaszczepionych wpuszczają
, Fryzjerzy , kawiarnie
No nie wiem, dziś wieczorem astronomiczna, a jutro kalendarzowej jesieni początek :-):aniolki:
https://www.radiozet.pl/Co-gdzie-kiedy-jak/Pierwszy-dzien-jesieni-2021-kiedy-jest-kalendarzowy-i-astronomiczny-poczatek-jesieni-DATA
Dobra wiadomość, zadyszki nie dostanę :-)