Powitajki przy kawie 66

04 października 2021 21:15 / 6 osobom podoba się ten post
Witam się wieczorową porą,bo wcześniej jakoś nie zdążyłam  u mnie też od popołudnia nie działa ani wotsap ani Messenger i myślałam że to u mnie coś z internetem no to zaczęłam przyciskać wtyczki i co tam mogłam i nadal nic dobrze że tu zajrzałam  to przynajmniej wiem że to u wszystkich, dziś już pewnie z nikim nie pogadamy jedynie przez telefon   miłego wieczoru i do jutra 
05 października 2021 07:00 / 6 osobom podoba się ten post
Wszystkim bezstresowego wtorku.Na szczęście wszystkie aplikacje zaczęły działać.Zaczynam 4 tydzień zlecenia.Jeszcze trochę.
05 października 2021 07:17 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  u mnie też już wszystko działa  a nawet ok 2,00 w nocy obudził mnie dzwonek wotsapa bo wszystko się powłanczało  dobrze że jaszcze zasnęłam miłego choć u mnie chłodnego poranka.W dzień ma być ciepłej.  Teraz idę robić herbatkę   nie ma herbaty trudno wypijemy słabszą kawkę 
05 października 2021 07:21 / 7 osobom podoba się ten post
dzien dobrek opiekunkowo , milego wtorku 
05 października 2021 07:48 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry pięknego dnia życzę, chociaż za oknem ponuro. Mam nadzieję, że do przerwy trochę się rozpogodzi 
05 października 2021 07:59 / 2 osobom podoba się ten post
nincia

Dzień dobry :chaplin: u mnie też już wszystko działa :radosc: a nawet ok 2,00 w nocy obudził mnie dzwonek wotsapa bo wszystko się powłanczało :-( dobrze że jaszcze zasnęłam miłego choć u mnie chłodnego poranka.W dzień ma być ciepłej. :-) Teraz idę robić herbatkę :pije kawe: :kawa1::kawa::kawa: nie ma herbaty trudno wypijemy słabszą kawkę :hejka:

A mnie sygnał w nocy nie obudził za to alarm z rana i owszem ?
05 października 2021 08:02 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Nie tylko messenger -strona fejsa nie działa. Zrobic zrobią-Zuckenberg na głowie stanie. Instagram też wysiadł,  a jak sie doczytałam to i pare sieci komórkowych miało problemy.

Stanął na głowie 
05 października 2021 08:10 / 6 osobom podoba się ten post
I dzień dobry ?? Wczoraj jeszcze synowa
 do nas zawitała z trasy na nocleg i śniadanie dziś wspólne, potem rusza dalej. A kolacja też wspólna  ze zmienniczką  Kofer zamknięty  jeszcze drobne porządki tyciunie i tyle .Miłego wtornika .?
05 października 2021 08:19 / 8 osobom podoba się ten post
Witam.  przy kawce  Kolejny dzień urlopu i poszukiwanie nowego zlecenia CD. Wczoraj po małym spieciu z agencja chyba trzeba od nich odpocząć i poszukac czegoś innego . Rozumiem, że jeździmy do chorych ale jasno mówię, że bez dźwigania ( bo wszystkie w tym roku takie zlecenia miałam) to oni mi dają teraz 100 kg panią że złamana noga . No wkurzylam się na maksa. Plus wykazd w piątek, kiedy ja mogę dopiero w poniedziałek. Ale oni, że to nowe zlecenie i im zależy. Jak zależy to jechać samemu . Dziś mam czas będę szukać i myślę, że coś wybiorę. Wam spokojnego dnia i słońca bo u mnie świeci od rana. 
05 października 2021 09:03 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
05 października 2021 10:50 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry bardzo. Słońce od rana piękne na błękitnym niebie. Poranna kawa na tarasie u przyjaciółki. Deląg zaserwował, więc rozsiadłam się w koszu bujanym, twarzą do słońca zerkając jak gospodyni karmi kotki nie wiadomo czyje, a czyjeś są na pewno, bo zadbane i lśniące. Każdego poranka na śniadanko tutaj przychodzą. K.robi obchód karmników pozawieszanych na drzewach w ogrodzie, a ptaszki zlatują się do niej, jak kury do sypanego im ziarna. Sielsko-anielsko. 
Po nieśpiesznym śniadaniu czas pakować manatki i wracać do siebie. Fajnie tutaj ,ale chce mi się do domku. 
Zaraz się ogarnę i za ok  2 godzinki będę jechała windą do mojego nieba .
Pięknego dnia Wam życzę 
05 października 2021 13:18 / 7 osobom podoba się ten post
witam opiekunkowo wszystkim spokojnego popołudnia
05 października 2021 13:40 / 6 osobom podoba się ten post
Witam 
U mnie ciepło jak u Gusi, a może też jak  i u Dusi. W sobotę też ma być cieplutko, może nie tak jak dziś, ale bynajmniej słonecznie. To dobry prognostyk przed pierwszym dniem pobytu w Górach Stołowych. Złota polska jesień w górach, czego trzeba chcieć więcej.
A tak dzień mija spokojnie.
Życzę Wam miłego popołudnia 
05 października 2021 13:57 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Witam :chaplin:
U mnie ciepło jak u Gusi, a może też jak  i u Dusi. W sobotę też ma być cieplutko, może nie tak jak dziś, ale bynajmniej słonecznie. To dobry prognostyk przed pierwszym dniem pobytu w Górach Stołowych. Złota polska jesień w górach, czego trzeba chcieć więcej.
A tak dzień mija spokojnie.
Życzę Wam miłego popołudnia :buziaczki:

Tak u mnie cieplutko, słoneczko grzeje ale wieje. Zaraz się zabieram za zrywanie winogrona na winko  własnej roboty.  i może jeszcze grabienie lisci mnke czeka.  
05 października 2021 14:05 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Tak u mnie cieplutko, słoneczko grzeje ale wieje. Zaraz się zabieram za zrywanie winogrona na winko :wino2: własnej roboty. :oczko: i może jeszcze grabienie lisci mnke czeka. :jesienne_sprzatanie: 

Jak ja zajadę do Pl a nie będzie słońca to sie zdenerwuje