Dzień dobry :kawa1::kawa1:dziś w planie na przerwie rowerek :-)może jeszcze wieczorkiem, po kolacji. Wszystkim spokojnego, pogodnego dnia:kwiatek dla ciebie2:

Dzień dobry :kawa1::kawa1:dziś w planie na przerwie rowerek :-)może jeszcze wieczorkiem, po kolacji. Wszystkim spokojnego, pogodnego dnia:kwiatek dla ciebie2:
Jeśli nie będzie :pada_deszcz: to i u mnie takie plany. Zawsze to zdrowiej dla ciała i psychiki.
dzień doberek wszystkim:pada_deszcz: trzeci dzień słoneczko wyjdż prosze ogrzej nas jeszcze troszkę kto ze mną poprosi
Dokładnie :super:to mi też bardzo pomaga, spacer albo rower ,codziennie, obowiązkowo. Ostatnio jestem dłużej na kontraktach, więc to bardzo ważne, żeby zadbać o swoją kondycję psychiczną :radosc1:
Dokładnie tak samo myślę i robię :-)Tu mam świetne miejsce, myślę o przedłużeniu pobytu...ale już dbam o swoją psyche....spacer musi być i nawet w deszcz.:super:
I ja i ja:-) codziennie maszeruje z kijkami wokół jeziora 5,9 km szybkim tempem. Z poznaną tutaj sąsiadka dalszą :chaplin:
No i nastał dzień czwarty. Spać nie mogłam, w ogóle kiepsko tu śpię a jeśli już to zasypiam nad ranem, a potem krzyczę, że zaspałam. Za oknem znowu angielska pogoda i dodatkowo hula wiatr, zakupy chyba dzisiaj sobie odpuszczę. Życzę smacznej :pije kawe:i w miarę pogodnego dnia - lato ma podobno wrócić w przyszłym tygodniu. :przyjaciele: