Powitajki przy kawie 66

18 sierpnia 2021 06:15 / 7 osobom podoba się ten post
Doberek środowo, połowa tygodnia za nami, a wiadomo że jak środa zginie... Coreczka seniorki już jest na miejscu. Wczoraj mi napisała, że będzie około 23.30 ale oczywiście że nie miałam zamiaru czekać. Pewnie zladuje na śniadanie, wrrr... Przez nią nawet kawę wypiję później a dzisiaj obcykam, jak to będzie dalej. Za oknem jasno, bez deszczu i dobrze, bo niedługo w depreche bym wpadła. No to poprawiam koronę, poleżę jeszcze trochę plaskato a potem do pracy. Miłego bezstresowego dnia Opiekunowo 
18 sierpnia 2021 06:33 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Połowa tygodnia już to i jakoś do weekendu zleci. Za oknem  . wam życzę spokojnego i pogodnego dnia. 
18 sierpnia 2021 08:13 / 6 osobom podoba się ten post
Doberek,doberek
Witam serdecznie 
Zrobiłem małą rundę  do Rewe i teraz jeszcze odpoczywam. Senior śpi, przed 9 go obudzę.
Dziś spokojny dzień, jutro "pracowity", na jakimś Geburstagu Renate...Jakaś bliska rodzina. Trzeba będzie fajniejsze ciuchy dziadkowi poszukać. Ale to wieczorem. Póki co, trochę pokropiło, ale już się przejaśnia.
Miłego dnia
18 sierpnia 2021 08:35 / 5 osobom podoba się ten post
Hej! WitajcieU mnie szaro ale ciepło i nie pada.Spokojnego dnia życzę 
18 sierpnia 2021 08:36 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry dziś w planie na przerwie rowerek może jeszcze wieczorkiem, po kolacji. Wszystkim spokojnego, pogodnego dnia
18 sierpnia 2021 08:41 / 4 osobom podoba się ten post
marta74

Dzień dobry :kawa1::kawa1:dziś w planie na przerwie rowerek :-)może jeszcze wieczorkiem, po kolacji. Wszystkim spokojnego, pogodnego dnia:kwiatek dla ciebie2:

Jeśli nie będzie  to i u mnie takie plany. Zawsze to zdrowiej dla ciała i psychiki. 
18 sierpnia 2021 08:48 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Jeśli nie będzie :pada_deszcz: to i u mnie takie plany. Zawsze to zdrowiej dla ciała i psychiki. 

Dokładnie to mi też bardzo pomaga, spacer albo rower ,codziennie, obowiązkowo. Ostatnio jestem dłużej na kontraktach, więc to bardzo ważne, żeby zadbać o swoją kondycję psychiczną 
18 sierpnia 2021 11:17 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
cd
18 sierpnia 2021 13:07 / 6 osobom podoba się ten post
dzień doberek wszystkim trzeci dzień słoneczko wyjdż prosze ogrzej nas jeszcze troszkę kto ze mną poprosi
18 sierpnia 2021 14:09 / 2 osobom podoba się ten post
creyzy

dzień doberek wszystkim:pada_deszcz: trzeci dzień słoneczko wyjdż prosze ogrzej nas jeszcze troszkę kto ze mną poprosi

Razem poprośmy ??☀️??
18 sierpnia 2021 15:57 / 5 osobom podoba się ten post
marta74

Dokładnie :super:to mi też bardzo pomaga, spacer albo rower ,codziennie, obowiązkowo. Ostatnio jestem dłużej na kontraktach, więc to bardzo ważne, żeby zadbać o swoją kondycję psychiczną :radosc1:

Dokładnie  tak  samo  myślę  i robię Tu mam  świetne miejsce, myślę  o przedłużeniu  pobytu...ale już  dbam  o swoją  psyche....spacer  musi być  i nawet w deszcz.
18 sierpnia 2021 16:32 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Dokładnie  tak  samo  myślę  i robię :-)Tu mam  świetne miejsce, myślę  o przedłużeniu  pobytu...ale już  dbam  o swoją  psyche....spacer  musi być  i nawet w deszcz.:super:

I ja i ja codziennie maszeruje z kijkami wokół jeziora 5,9 km szybkim tempem. Z poznaną tutaj sąsiadka dalszą 
18 sierpnia 2021 17:25 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

I ja i ja:-) codziennie maszeruje z kijkami wokół jeziora 5,9 km szybkim tempem. Z poznaną tutaj sąsiadka dalszą :chaplin:

19 sierpnia 2021 05:57 / 6 osobom podoba się ten post
No i nastał dzień czwarty. Spać nie mogłam, w ogóle kiepsko tu śpię a jeśli już to zasypiam nad ranem, a potem krzyczę, że zaspałam. Za oknem znowu angielska pogoda i dodatkowo hula wiatr, zakupy chyba dzisiaj sobie odpuszczę. Życzę smacznej i w miarę pogodnego dnia - lato ma podobno wrócić w przyszłym tygodniu. 
19 sierpnia 2021 06:47 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

No i nastał dzień czwarty. Spać nie mogłam, w ogóle kiepsko tu śpię a jeśli już to zasypiam nad ranem, a potem krzyczę, że zaspałam. Za oknem znowu angielska pogoda i dodatkowo hula wiatr, zakupy chyba dzisiaj sobie odpuszczę. Życzę smacznej :pije kawe:i w miarę pogodnego dnia - lato ma podobno wrócić w przyszłym tygodniu. :przyjaciele:

Może i lato wróci ale bliżej już do jesieni i z temperatura i z siła słońca.