Dzień dobry, nadal słońce ale już nie tak gorąco od rana jak przez ostatnie dni.
Luke, jak kolanko? Chyba będziesz żył skoro pedałować dajesz radę

Damessa-odpoczywaj i ciesz się wolnym dniem

Qrcze, sobota a od rana kosiarki warczą pod oknami, nie mogli w tygodniu tej trawy wykosić ?

Uciekam dzisiaj na wieś. Nie do brata czy Czarodziejki ,tuż pod Olsztynem,gdzie same nowe domy i wiejskiego klimatu niewiele. Jadę na taką prawdziwą wieś, ok 80 km stąd, bliżej Kętrzyna. Parę lat temu znajomi kupili stary, prawdziwie wiejski dom "z obejściem ". Dzisiaj u nich, pewnie ostatnie tego lata , garden party. Wyjątkowo towarzystwo mieszane, bo najczęściej i najchętniej spotykamy się na babskich imprezach.
U mnie wyjazd z noclegiem, u psiapsióły w Kętrzynie. Jutro wieczorem razem jedziemy do Mrągowa. Już się cieszę, bo zapowiada się interesująco. Nasza wspólna koleżanka, masażystka lomi lomi (cudowny masaż, warto spróbować),skrzyknęła spore grono chętnych i zaprasza na wieczór Ceremonia Kakao & SoundHealing. Będziemy pić, smakować i kakao z czekoladą się rozkoszować

A wszystko to przeplatane muzyką, taką nie do tańca a do zasłuchania i relaksu. Jak zapowiadają sami wykonawcy, ma to być "kąpiel w dźwiękach instrumentów maturalnych ". Mialam już prawdziwą przyjemność uczestniczyć w takiej sesji i zaskoczona byłam tym,jak działa na nas dźwięk gongów np. Jutro też zabiorą nas w inny świat Aloha 6A z Giżycka. Coś innego i naprawdę niesamowitego. Kto ciekawy, może sobie wygooglować, są na FB jako Aloha 6A. Jak widzicie dzieje się. W poniedziałek mam mieć telefon z terminem wyjazdu do pracy, więc zachłannie korzystam z tego co oferuje mi świat i ciągle mi mało. Taka chytra na życie się zrobiłam

. Najfajniejsze jest to, że nie szukam niczego, a informacje i zaproszenia przychodzą ot tak i zawsze jest to coś, czego żal mi odpuścić.
Wam na dzisiaj pięknego dnia, a tak w ogóle to tego, abyście w swoim życiu spotykali fajnych, ciekawych ludzi.
Przyjemnego weekendu