moze troszeczke, uwielbiam Japonie , przez pandemie nie moge sie tam urlopowac a zawsze co 2 lata bylem w panstwie kwitnacej wisni :radosc1::upup:

moze troszeczke, uwielbiam Japonie , przez pandemie nie moge sie tam urlopowac a zawsze co 2 lata bylem w panstwie kwitnacej wisni :radosc1::upup:
Japoński krajobraz. Cudnie tam jest. Wprawdzie znam tylko z opowieści-tutejszej pielęgniarki ze Spitexu, która jest Japonką i niemieckiego dziadka, który często w tym kraju bywał, ale to sprawiło, że chciałabym tam pojechać. Może już niedługo się uda.
ja nie potrzebuje ale moze dla mojej przyszlej wybranki jakies seksowne samonosne :to nie ja::to nie ja::przytula:
A na szelkach? Żeby nie spadały tak szybko? :lol1:
Koleżanka bywa tam u córki która wyszła za Japończyka. Jest zachwycona.
Ach -skończmy juz teraz z tą Japonią, bo rowerem tam pojadę i to zaraz :-)
Damessa napewno pożyczy ,,elektyka"bedzie szybciej ??
To Ty jesteś Man?
Luke jacobi to od Jakuba tak sądzę bo nie od kawy Jakobs chyba ?Gorzej z Fiore bo kwiatuszek a wyszło że Góral :hihi:z cuzką czy jak to tam było ?
jacobi od połączenia liter imienia i nazwiska, ale fakt nie przedstawiłem się wcześniej, Jarek jestem :-)
A na szelkach? Żeby nie spadały tak szybko? :lol1:
jacobi od połączenia liter imienia i nazwiska, ale fakt nie przedstawiłem się wcześniej, Jarek jestem :-)
nie bede narzekal jak cos spadnie za szybko :gwizdanie::to nie ja::hihi::yahoo:
Od urodzenia :-)
Jeszcze można taką szelką w oko dostać ?