To myślę, że ja te 2-3 dni tylko przed Tobą wyjadę więc ktoś odliczać będzie i tak musiał. :-)
Jak juz szczęśliwie dotrzesz do pracy to daj znać i ilość dni co bym Cię kolego na listę wciągnęła. :-)

To myślę, że ja te 2-3 dni tylko przed Tobą wyjadę więc ktoś odliczać będzie i tak musiał. :-)
Jak juz szczęśliwie dotrzesz do pracy to daj znać i ilość dni co bym Cię kolego na listę wciągnęła. :-)
Zaczynamy odliczanie. :kocha nie kocha:
Oto jak lista wygląda na dziś. :umowa:
Magmab 18?
Kika równo 3 tygodnie i oczko?
Miniusia 26?
Fiore 28?
Maluda 38?
Dusia 49 i już zmiana kodu ?
Dorote 49 i też zmiana kodu ?
Damesa 50?
Beatrix 64?
Kama 68?
Dla wszystkich kawa ☕ i zaczynamy kolejny ☀dzień☀
Zaczynamy odliczanie. :kocha nie kocha:
Oto jak lista wygląda na dziś. :umowa:
Magmab 18?
Kika równo 3 tygodnie i oczko?
Miniusia 26?
Fiore 28?
Maluda 38?
Dusia 49 i już zmiana kodu ?
Dorote 49 i też zmiana kodu ?
Damesa 50?
Beatrix 64?
Kama 68?
Dla wszystkich kawa ☕ i zaczynamy kolejny ☀dzień☀
Dziękuje za koniczynkę, przyda mi się bardzo. Wczoraj podopieczna się mi przewróciła na spacerze, zabrali ją do szpitala na szczęście nic jej nie jest. Ma małą ranę na głowie, ale nie było potrzeby szyścia tego. Dzisiaj po południu wyjdzie już do domu
I przed nami kolejny dzień pracy i kolejna wyrwana karta z kalendarza. :kocha nie kocha:
Oto lista na dziś. :umowa:
Magmab 17:odkurzanie:
Kika 20 :pranie:
Miniusia 25 :trawnik:
Fiore 27 :suszenie:
Maluda 37 :mycie podlogi:
Dusia 48:prasowanie:
Dorote 48 :podlewanie kwiatkow:
Damesa 49 i zmiana kodu :gotowanie:
Beatrix 63 :spacer z psem:
Kama 67 :kapiel:
Dzis troszkę obowiązków a od jutra :piwosze2: bo to weekend w końcu będzie. :smiech2:
I przed nami kolejny dzień pracy i kolejna wyrwana karta z kalendarza. :kocha nie kocha:
Oto lista na dziś. :umowa:
Magmab 17:odkurzanie:
Kika 20 :pranie:
Miniusia 25 :trawnik:
Fiore 27 :suszenie:
Maluda 37 :mycie podlogi:
Dusia 48:prasowanie:
Dorote 48 :podlewanie kwiatkow:
Damesa 49 i zmiana kodu :gotowanie:
Beatrix 63 :spacer z psem:
Kama 67 :kapiel:
Dzis troszkę obowiązków a od jutra :piwosze2: bo to weekend w końcu będzie. :smiech2:
Dusia, a mi z tym mopem to nie do twarzy :smiech2:Już nie mogłaś jakiegoś kwiatka przytaszczyć? Tutaj nie ma co pokazywać, że się sprząta, bo seniorka zwolniłaby zaraz putzfrau, że niby nie ma sensu podwójnie płacić :zaskoczenie1: