O to pójdziemy równo ?dobrze bo będzie bez deptania po piętach ??

O to pójdziemy równo ?dobrze bo będzie bez deptania po piętach ??
Damesa spokojnej :flaga Polski:drogi i super urlopu, przeważnie spokojnego. :moje_wakacje:
Dziękuję Dusiu:aniolki: To będzie krótki urlopu Każdy dzień mam zaplanowany. Terminy do kosmetyczki, dentysty zabukowane...Spotkanie rodzinne, urodziny wnuczki...itp.:-)
Mam umowę do 23go i z reguły data ta oznacza dzień wyjazdu. Też 23 wyjeżdżasz? Dziś z GTV jadę, powrót... to jeszcze zobaczę z kim. Ostatnio z Johannem, jak pisałem, i byłem po 5 nad ranem, ale to był przejazd nocny.
A ja szukam jeszcze krótkiego zlecenia na 2-3 tygodnie jak babci zrobią operacje to jeszcze nie chce wracać do domu. Muszę i chce być w pl w kwietniu.
Ja wracam za 2 tygodnie ale czy napewno???? Mój PDP bardzo słaby, dzisiaj pani z Spitex nie mogła wyczuć pulsu....tak że tak:-(Miałam zostawić kilka rzeczy/kurtkę na rower itp./ ale upycham wszystko....
Dzięki za odliczanie, zgloszę się niebawem :-):flaga Polski::ferrari:
Szerokiej drogi i fajnego urlopu:flaga Polski:
Ja wracam za 2 tygodnie ale czy napewno???? Mój PDP bardzo słaby, dzisiaj pani z Spitex nie mogła wyczuć pulsu....tak że tak:-(Miałam zostawić kilka rzeczy/kurtkę na rower itp./ ale upycham wszystko....
Dziękuję Dusiu:aniolki: To będzie krótki urlopu Każdy dzień mam zaplanowany. Terminy do kosmetyczki, dentysty zabukowane...Spotkanie rodzinne, urodziny wnuczki...itp.:-)
Poniedzialek 28.02.2022
Zaczynamy odliczanki
ewita 3 :taniec2:
Dusia1978 9 i zmiana kodu :taniec2::radosc1:
kristenis71 11 :taniec2:
Kamaa84 12 :taniec2:
Maluda 20 :taniec2:
Kika67 21 :taniec2:
creyzy 26 :taniec2:
magmab 30 :taniec2:
Malgi 39 i zmiana kodu :taniec2::radosc1:
tina 100% 43 :taniec2: