Powitajki przy kawie 67

08 listopada 2021 10:50 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

A ja 10 stycznia planuję wrócić:jade:

08 listopada 2021 10:52 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

:bravo:

Oj..dwa razy !?
08 listopada 2021 11:02 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w ten słoneczny tutaj poranek 
Nie tak dawno pisał ktoś że nie wie właściwie po co przyjechał do pracy, bo nie ma co robić. Teraz wiem jakie to jest męczące. Kręcę się z kąta w kąt bo też nie bardzo mam co robić a usiąść na tyłku i siedzieć to jakoś głupio. 
Żona pdp prawie wszystko robi sama, ja tylko pilnuję, kiedy ona jest zajęta, żeby nie wyszedł na zewnątrz, żeby wystarczająco pił i za dużo nie spał w ciągu dnia. 
Teraz pojechali do lekarza na kontrolę, mogłabym coś ugotować, ale już mi zapowiedziała że jak wróci, to szybciutko zrobi obiad ?
No to miłego dnia mili moi 
08 listopada 2021 11:20 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

A ja 10 stycznia planuję wrócić:jade:

Ja 12 stycznia chce tutaj wrócić bo miejsce ok. No chyba żeby coś nie tak na PDP bo w naszej pracy to różnie może być a ma już 88 lat to wtedy pojadę gdzie indziej i to na 3 miechy do Wielkanocy. 
08 listopada 2021 11:22 / 4 osobom podoba się ten post
Serwus Słońca Cieplutkie

Tak potrzebne jak gorąca kwaśnica w dniu dzisiejszym. Z harmonijną wkładką!
Zimno, krótka nocka, krótki dzionek ale za to przytulaśnie-przytulaśne przycumowanie do męskiej klaty ?°R, ❤°J
Baseny, korty, bieżnie, trenażery, bioodnowa odarnięte, więc drugi poniedziałek, drugiego tygodnia, przedostatniego miesiąca roku można uważać za do połowy przetrwany ????????
08 listopada 2021 11:22 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry w ten słoneczny tutaj poranek :-)
Nie tak dawno pisał ktoś że nie wie właściwie po co przyjechał do pracy, bo nie ma co robić. Teraz wiem jakie to jest męczące. Kręcę się z kąta w kąt bo też nie bardzo mam co robić a usiąść na tyłku i siedzieć to jakoś głupio. 
Żona pdp prawie wszystko robi sama, ja tylko pilnuję, kiedy ona jest zajęta, żeby nie wyszedł na zewnątrz, żeby wystarczająco pił i za dużo nie spał w ciągu dnia. 
Teraz pojechali do lekarza na kontrolę, mogłabym coś ugotować, ale już mi zapowiedziała że jak wróci, to szybciutko zrobi obiad ?
No to miłego dnia mili moi :najlepszego3:

To wiem to tak głupio ale no nic nie zrobisz, ...Ona czuje się odpowiedzialna za to że nie wyszło z Twoja pracą jak miało ale niczyja to wina.Po prostu dobry człowiek z niej .
08 listopada 2021 11:24 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

To wiem to tak głupio ale no nic nie zrobisz, ...Ona czuje się odpowiedzialna za to że nie wyszło z Twoja pracą jak miało ale niczyja to wina.Po prostu dobry człowiek z niej .

Tak, ale wolałabym chyba, żeby taki bardziej służbowy był ten układ pomiędzy nami ...
08 listopada 2021 11:24 / 2 osobom podoba się ten post
*ogarnięte(Konwalia mnie blokła??????).
08 listopada 2021 11:28 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Ja 12 stycznia chce tutaj wrócić bo miejsce ok. No chyba żeby coś nie tak na PDP bo w naszej pracy to różnie może być a ma już 88 lat to wtedy pojadę gdzie indziej i to na 3 miechy do Wielkanocy. 

Ja też tu chce wrócić ale w połowie lutego jak Niebiosa pozwolą .?
08 listopada 2021 11:30 / 4 osobom podoba się ten post
JanOp1979

*ogarnięte(Konwalia mnie blokła??????).

Ach nawet nie zauważyłam jak czytałam ?Nad ogromem Twojej porannej pracy się skupiłam ?
08 listopada 2021 11:31 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

Ach nawet nie zauważyłam jak czytałam ?Nad ogromem Twojej porannej pracy się skupiłam ?

...bella..., fantastiko!!! 
08 listopada 2021 11:32 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Tak, ale wolałabym chyba, żeby taki bardziej służbowy był ten układ pomiędzy nami ...

To na krótko wiec  ....Ale są ludzie normalni jeszcze są są ?
08 listopada 2021 11:33 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Oj..dwa razy !?:-)

Widzimy bardziej Twoje radość ?
08 listopada 2021 11:38 / 5 osobom podoba się ten post
Engel

Dzień dobry w ten deszczowy poranek :aniolki:
Już od kilku dni tak się utrzymuje a nad morzem alerty sztormowe i prądowe... których nie widać :boi sie: ... Mamy jesień :radosc:

Wracając do kotów... Dobrze mieć takie naturalne kołderki w takie pochmurne dni, sprawdzają się w 100% :kotek:

Zaganiana jestem na urlopie że ho ho, ani się patrzy a zaraz walizki pakować trzeba będzie, jak ten czas leci ⏳:bezradny:

Spokojnego dnia i całego tygodnia życzę oraz pysznej kawusi ☕

A ku ku przydreptałaś Anielico No w końcu ale Ci wybaczam bo się chillujesz na urlopku
08 listopada 2021 12:07 / 9 osobom podoba się ten post
Dzien dobry poniedziałkowojuz w domu...podróż spokojna....autokar pusty...każdy siedział sam,więc droga ok.Miłego dnia