Nacisnęłam i leje się leje i przestać nie może ?Jan zaczym to?
Nacisnęłam i leje się leje i przestać nie może ?Jan zaczym to?
I ja witam. Może nie tak jak u Ewity u mnie ostatni poniedziałek, ale przedostatni i już niedługo będę wkurzać mojego męża-tego prawdziwnego :-) Ma przynajmniej czas człowiek, aby się do mojego przyjazdu psychocznie przygotować :lol3:
Żartuję , bo mimo tego co tu wypisuję to się mnie nie boi wcale a wcale i rozchmurzy niebo jak jestem na wyjeżdzie.
Tu sie muszę pochwalić-wylicytowałam-mąż zapłacił , są cudne i wcale nie kosztowały majątku mimo, że emeraldy prawdziwne. Trzeba się tylko umieć zakręcić i wiedzieć gdzie kupić . Oto i one-pasują do moich oczu :tak:
Malgi, czyżby te koty coś nieładnego zrobiły? :lol3:
Chciałam tylko zająć czymś paluszki :sprzatanie:, ale pedepcia wymyśliła duszowanie:kapiel: po śniadaniu.
Malgi, co , gdzie , w jaki sposób to bym na WA pogadała, albo meila napiszę wieczorkiem.
I czasem pożyczę od Ciebie miotłę :) Zajęłabym sobie paluszki :czysci okulary::oczko:
:oklaski1::bravo:
:smiech3:
?
https://youtu.be/ckWLcTrKzaw
...questa è una macchina del moto perpetuo ???°"*
Zobacz Luke-mam to na sportowym zegarku-już bylo to sterowanie głosowe Alexą zwane , zainstalowane domyślnie. Przesyłam przez to muzykę na zegarek, coby ze smartfonem nie łazic.Tak to nie rozmawiamy :-) Na allegro jest mnóstwo ofert urządzen z tą aplikacją. Wszędzie będą montowac i będą się pojawiac nowe opcje. Nie ma sie czym jarać :)
Pewnie pewnie, taka obcykana z nowinkami technicznymi, internetami, walutami krypto i nie tylko jak Ty, to się nie jara.
Ale takie ignoranty jak ja na ten przykład, co to ledwo co się w tym wszystkim poruszają, to się jarają aż para bucha :lol1:
Ech, młodość :-)
Chyba sobie takie cóś kupiem, nie wiem po co, nie wiem czy włączyć potrafiem, ale jak wszyscy mają, to babcia też chce mieć :smiech3:
No tak wlaśnie słyszałam, że tym babciom to się za wiele teraz zachciewa :lol3:
I bardzo dobrze, niech się im zachciewa jak najwięcej . Jak nie teraz, to kiedy :lol1:
Jestem za :-)
Dobrze że nie "a nawet przeciw "nie dodałaś z rozpędu ?